spevy su popici! dufam ze chalani makaju a budu tak zniet aj nazivo.. ak som spravne pochopil tak len teaser je novy ci aj ta 'nova' a 'selfsketch' ?
co sa mi paci su:
-spevy,
-ze gitary nehraju obe na rovnakom sounde a aj ked sa striedaju tak vacsinou ma jedna iny zvuk ako druha a ze je to naozaj ako 'dialog'
-vyborne vystavane songy mne sa paci ked sa kapela nedrzi striktne sabony vers, refren, vers, refren, bridge, 2X refren a tri sola kazde po 5 mnut.. resp ked to nieje uplne ocividne aspon
- tomuto vravim alternativ a nie dpc ked kapela co hra krivy hard rock si da taku nalepku bezhlavo
- zvuk niektorych gitarovych partov, tie nasrate zneju popici
- atmosfera, vyvolava to vo mne pocit, neni to take ze pustim si a zrazu mi to dohralo ani neviem
- velmi podstatnu vec som zabudol - ze to zneje inak ako posledne produkovane veci v 999th.. aspon mne to pride tak
co sa mi nepaci:
-nejak neviem.. som zvedavy na cely album, mozno na bicich mi nieco vadi neviem to popisat, ako keby boli trochu utopene voci gitaram resp vzadu
-neviem ci sa mi to zda ale ked si dam 'nova' tak som si vsimol ze vramci songu je tam vela pasazi kde je casto vyslovene iny druh zvuku, resp ze ten zvuk v sole je vzdialeny tomu zvuku v podkladoch a ze niektore pasaze zneju ako 'podme tuto ale pouzit iny zosik ked mozme, vystriedame tam par veci' .. ako keby intro zacinalo na inom ampe, prva polka na dalsom, potom nejake striedave filly na zas inom a potom solo uplne iny sound..
-zvuk niektorych gitarovych partov