proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 22. Marec , 2011, 17:06:40 » |
|
Na mna tiez moc tato muzika pocitovo nezabera, ale napriklad gitary sa mi lubia ako su vrstvene aj zvukovo, musim pochvalit. Trosku par sol by tam mohlo byt obcas na osviezenie. Basa je taka klasicka do tohto typu hudby, bicie tiez, sedi to tam vsetko. Co mi ale vyslovene vadi, su spevy, pridu mi take strasne otrepane, kedze polka anglicky spievajucich metaloidnych kapiel ma taketo dnes. Ale to je mojim vkusom zrejme.
|
|
« Posledná zmena: 22. Marec , 2011, 17:07:13 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 22. Marec , 2011, 17:10:04 » |
|
to nevadi
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 22. Marec , 2011, 17:11:33 » |
|
do studia kde sa so mnou nikto nemazna by som nesiel.. az pojde do studia r2d, pojdem tam a budeme sa maznat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 22. Marec , 2011, 17:13:38 » |
|
Co mi ale vyslovene vadi, su spevy, pridu mi take strasne otrepane, kedze polka anglicky spievajucich metaloidnych kapiel ma taketo dnes. myslis to ze su v anglictine? lebo mne to nejak nepripomina nic z metalovych kapiel co poznam celkovo takze to je len dobre, ma to vlastnu tvar.. aj tie spevy .. a to som dlho pocuval primarne tie metaloidne kapely... neni to priamociary najeb ani co sa spevov tyka ze by tam niekto jak j*ebnuty furt krical dve vety, pride mi to premyslene vcelku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 22. Marec , 2011, 17:14:59 » |
|
to ze tam ty atmosferu necitis, neznamena ze tam neni hlavne ze v tych tragickych pop rokovo alternativno srackovych slovenskych tragikapelach je tos to neviem ci tam je, jelikoz ziadnu z nich nepocuvam. ale necitim ju ani tu aj ked je jasne ze by tam chcela by, o to rozpacitejsie to potom posobi. ale to je jedno ja nie som tvoja "cielovka"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 22. Marec , 2011, 17:15:15 » |
|
myslis to ze su v anglictine? lebo mne to nejak nepripomina nic z metalovych kapiel co poznam Nie preto, ze su v angline. Len fakt vela napr. progmetalovych kapiel co som pocul ma podobne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 22. Marec , 2011, 17:20:01 » |
|
paci sa mi to zvuk je super
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 22. Marec , 2011, 17:26:42 » |
|
este cakam na stevina
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 22. Marec , 2011, 17:42:19 » |
|
Fíha prekvapený som, metal nemám rád iba fakt niektoré veci, ale na toto som si povedal, hmm kebyže to vidím na pred sebou na pulte tak by som si to kúpil isto. Len tak ďalej chalani .
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 22. Marec , 2011, 17:52:53 » |
|
Mne sa prytmičák páči, ale nepáči sa mi kopák. Ja som iný Celkovo fajné
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 22. Marec , 2011, 18:26:51 » |
|
hudba znie velmi dobre aj stranka pekna len mi nejde nic ine ako uvodna page.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 22. Marec , 2011, 18:39:47 » |
|
stranka je este v skusobnej prevadzke, odstranujeme chyby. ospravedlnujem sa.
uz by to malo byt ok.
|
|
« Posledná zmena: 22. Marec , 2011, 18:40:38 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 22. Marec , 2011, 18:44:36 » |
|
aha uz to ide. elegatny dizajn kto bude krstit cd?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 22. Marec , 2011, 18:45:25 » |