sevo
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 23. Marec , 2011, 21:26:54 » |
|
Tak ked tam bude Stevove solo, niet pochyb ze to bude album roka
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 23. Marec , 2011, 21:27:40 » |
|
hej tak to proste spravím tak to proste robím od začiatku, ale hlavne nie teraz musím mat na to spravnu chvílu tak za pár dní sa najde , ale keby som mal stiahnuté nosne motívy a spravil si na to stupnicu improvizácia by bola o inom , alebo zapnem kompa zvukovku multak a za 3 minúty budu nahrate 3 minúty ale to by nemalo žiadnu kvalitu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 23. Marec , 2011, 21:31:47 » |
|
idem si to hlavne vypočut a dík za tony , ešte mi nič nedošlo , a kašlite už na to je to Misova tema , nech sa k tomu vyjadrujú iný ,.Dojde mi to spravim čo ma napadne a pošlem , a teraz si idem prehodiť kluše na perle a po každom kluči kuknem čo nove
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 23. Marec , 2011, 21:32:37 » |
|
hej tak to proste spravím tak to proste robím od začiatku, ale hlavne nie teraz musím mat na to spravnu chvílu tak za pár dní sa najde , ale keby som mal stiahnuté nosne motívy a spravil si na to stupnicu improvizácia by bola o inom , alebo zapnem kompa zvukovku multak a za 3 minúty budu nahrate 3 minúty ale to by nemalo žiadnu kvalitu
ved si pustis nahravku a hned pocujes ze ci mol alebo dur, a spravnu toninu si najdes hned. Len smelo do toho, nahraj volaco, urcite to bude dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 23. Marec , 2011, 21:36:41 » |
|
vobec by som to nevidel tak cierno, ono po chvilke to clovek vyciti ze co je to za stupnica uvidis, nevzdavaj to, vzdy si treba dany usek parkrat vypocut a cloveka hned nieco napadne.. riad sa pocitmi.. niekedy byva v takomto zanri vcelku vhodne nejake pomale bluesove solo.. jak bb king ked tahal tony..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 23. Marec , 2011, 21:44:37 » |
|
uvodná výborná pasáž bolo by to natiahnut , ale jedine miesto kde pasuje solo je na začiatku a v tej strednej vyhrávke funky vah podmaz by sa hodil , neda sa solovat tam kde sa spieva to su dva solove nastroje naraz , mate to dost nahustené
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 23. Marec , 2011, 21:52:07 » |
|
normalne by som to na tvojom mieste bez hanby nahral aj do toho uvodu, vela kapiel tak zacina songy.. napriklad co viem tak gunsnroses mvaju pravidelne vyhravky na zaciatku. .sweet child of mine si zober napriklad.. ked nad tym uvazujem ,nehodi sa ta tema zo sweet child do toho uvodu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 23. Marec , 2011, 21:56:54 » |
|
sweet child of mine - tak to je iná pesnička , ja len nechápem ked každý vie ako sa to má prečo to nik nespravil ,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 23. Marec , 2011, 21:59:05 » |
|
sweet child of mine - tak to je iná pesnička , ja len nechápem ked každý vie ako sa to má prečo to nik nespravil , Stevino , spravil, je tam na albume jedno pekne solo a nejake sa tam nedostali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 23. Marec , 2011, 22:00:36 » |
|
stevino, ty si producent, vymysli to nejak, dopasuj to tam
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 23. Marec , 2011, 22:03:07 » |
|
jasne ta hudba je dobra ako je , nič tomu nechýba , ovela viac shitovích kapiel hra a nezahraju ani polku s toho , ja to beriem ...podla mna progresívna hudba je o fuuzii ktorá vychádza zo všetkeho čo je podla hrača dobré..... idem zapnut komp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 23. Marec , 2011, 22:10:53 » |
|
ono.. fakt je ze chalani zo sic nemaju radi sola v hudbe tak sa snazia robit to bez toho, lebo akoze, oni su ppci rytmicki hraci jak hvado, ale nevedia to tam tak dat s pocitom, tak radsej to tam nedali aby neznicili pesnicku, fakt je ze kebyze sa nasiel v tej kapele niekto kto to tam dobre odpali tak verim ze by to tam nahrali.. ale aj na toto je tu forum, sme tu aby sme sa rozpravali, pomahali si.. preto aj to maju tak prehustene, lebo tam nahradzaju tu absenciu sol kmpoziciou a plnostou.. fakt ale je ze niekde by si to pytalo nieco pentatonicke.. nieco take v style- toto je prapociatok hudby, v bluese z toho sme vychadzali vsetci, rodime sa nahi a nahi zomierame
|
|
« Posledná zmena: 23. Marec , 2011, 22:13:27 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 23. Marec , 2011, 22:36:53 » |
|
tak som si top pustil a s fleku na prvom čistom zvuku cez trapný korg ax1 od A a posielam misovi na mail lebo sem sa to nezmestilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 23. Marec , 2011, 22:45:41 » |
|
koalko pekne si to napísal ,ale nič to nemení na veci že je to kvalitná kapela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 23. Marec , 2011, 22:52:19 » |
|
stevino, je to popici, smekam, klobuk dole. nemusis uz nic dalsie nahravat. nechame to takto, zajtra posielam veci do lisovne, tak to tam dam. napis mi do pm ake mas poziadavky, aby to tam mohlo byt. dakujem http://www.k-sten.sk/public/solo.mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
|