Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 17:44:56
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: lag gitary  (Prečítané 7305 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« kedy: 24. Máj , 2009, 11:54:59 »

co si myslite o tychto gitarach..ja si teraz pozeram trosku akustiky..a znamy mi odporucil tuto    
http://www.muziker.sk/Default.aspx?LAG-4S300JCE&nid=20016&nparams=kod_id;12750   
vyzera celkom slusne...mate nejake skusenosti?
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #1 kedy: 24. Máj , 2009, 12:46:01 »

poznam ich trocha, kamarat ich mrte vela skusal chcel si jednu kupit do roboty, elektroakustiku, maju tie serrie four seasons, maju vlastne presety, jemu sa to hrozne pacilo, ale uz neviem, ktoru zobral. Kazdopadne bol velmi spokojny s tym ako je to urobene, ako to hra a cenovo je to tiez pohoda. Akurat ho chvilu stvalo ze tie gitary idu na tie male ploske baterky nie na 9 v alebo na dve tuzkove. Sa bal, ze ci ked nahodou sa nieco stane ostatne baterky maju sade ale hentie az tak moc nie.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #2 kedy: 27. Máj , 2009, 17:03:37 »

fajne gitarky za par korun... skusal som ich zopar tu na morave... maju taky svojsky zvuk, trocha basovejsi oproti dowinam co som skusal... aj spracovanim su vyborne  Na zdravie!
Zaznamenané
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439

Znalci vědí, co je svědí!

« Odpoveď #3 kedy: 28. Máj , 2009, 08:05:13 »

Jednu som kupoval ako dar pre kamarata, za tu cenu bezkonkurencne najlepsie co prave bolo v BA.
Zaznamenané
Winc0
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 93

ta ja ne?

« Odpoveď #4 kedy: 28. Máj , 2009, 08:31:53 »

jednoznacne mozem len odporucit... vyborne gitary za vybornu cenu. ziadna cina, vsetko je robene vo francuzsku.
ci uz klasiky, alebo akustiky a mal som v rukach aj par elektrickych... secky ladili perfektne.
tie akustiky maju taky specificky zvuk, hlavne tie co su autumn seria - su z cedroveho masivu, a maju velmo pekny, jemny, gulaty, jasny a vyrazny zvuk,
dobre citatelne tony....

proste za tu cenu neni o com... parada  Zdravíčko
Zaznamenané

"Nechajte mi pravo na vlastne omyly, na moznost zvolit si, to co mam rad.
Chcem ist vlastnou cestou nie tou Vami vysliapanou, na ktorej by som stratil vlastnu tvar"

Som metlak Metallica Som metlak

Si píš!!! zmena nicku z ta ja ne? na aktualny - Winc0 Si píš!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 28. Máj , 2009, 08:52:53 »

hlavne negativum vacsiny modelov LAG elektrickych gitar je povrchova uprava.. je ako z cukru, odporucam pozriet v muzikeri modely co su vystavene.. tam len jemne prejdete niecim trosku tvrdsim a je to v pecku..  ako marcipanova poleva, nieco take mi to evokuje..
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 28. Máj , 2009, 10:52:39 »

povrch by nebol problem...este si idem kuknut do marrisu nejaky fender  www.marris.sk  to jumbo hned na prvej strane....chcel by som elektro akusticke jumbo...s plnym tucnym zvukom...nech to ma objem...mojou naj laskou je gibson sj 200 tak nieco zvukovo aspon trosku take
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #7 kedy: 28. Máj , 2009, 11:06:11 »

v tejto cenovej kategorii je LAG velmi dobra volba. za malo penazi vela muziky. urcite odporucam
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #8 kedy: 28. Máj , 2009, 23:33:15 »

lacrosse skus sa mrknut aj na ibanezi tie ew series, viem ze kamos skussal tie fendre a nebol moc nadseny isto vsak pozri aj nejake corty v dowine hraju fakt slusne
Zaznamenané

Dejvo
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 29. Máj , 2009, 10:18:53 »

povrch by nebol problem...este si idem kuknut do marrisu nejaky fender  www.marris.sk  to jumbo hned na prvej strane....chcel by som elektro akusticke jumbo...s plnym tucnym zvukom...nech to ma objem...mojou naj laskou je gibson sj 200 tak nieco zvukovo aspon trosku take

Pozri sa u Stana v Guitarshope na Cort jumba...neviem presny model, ale hrali fakt vyborne a neboli za zlu cenu.  Zdravíčko
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #10 kedy: 30. Máj , 2009, 10:00:01 »

ja som skusal LAG akustiky vo frankfurte.. je mozne ze tam doniesli prisne vyselektovane kusky ale poviem Vam pani, ze to hralo jak prasa.. dokonca mali lavacke kusky.. musel som im ich sice naladit ale hrali nehorazne dobre..
Zaznamenané

dury
nováčik
*
Príspevkov: 39

« Odpoveď #11 kedy: 30. Máj , 2009, 13:36:23 »

celkom ste ma navnadili na tieto lag gitary.tiez som pozeral po nejakej akustike a toto sa mi zatial paci asi najviac v tejto cenovke.zaujimave ze nemaju normalny piezo snimac ale nejaky magnet zabudovany rovno pod 20 prazcom a v preampe je len 5 analogovych  presetov vytvorenych v studiu.no nic ,budem to musiet ist poskusat.

http://lagguitars.co.uk/article.aspx?ID=65  tu je promo video k tomu preampu
Zaznamenané

Stonebridge GS 40 CM
Furch DX 61-12
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 03. Jún , 2009, 18:55:16 »

bol som si poskusat gitary na medenej..tak som skusal taylori ,dowini,fenderi a guildi...no premna je jasny vytaz elektroakusticke jumbo od fendra..ta gitara stala 0 tisic..a hrala ovela lepsie ako mnohe dowini..z dowin sa mi pacil drednought ..ale bol strasne skaredy
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Wundrbaum
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #13 kedy: 09. Jún , 2009, 08:21:01 »

minule ked som hral dotu na publicu tak som mal takeeeeeeeeeeeeeeeee lagy......ze dovi
Zaznamenané
357man
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #14 kedy: 17. Jún , 2009, 09:54:12 »

jednoznacne mozem len odporucit... vyborne gitary za vybornu cenu. ziadna cina, vsetko je robene vo francuzsku.
ci uz klasiky, alebo akustiky a mal som v rukach aj par elektrickych... secky ladili perfektne.
tie akustiky maju taky specificky zvuk, hlavne tie co su autumn seria - su z cedroveho masivu, a maju velmo pekny, jemny, gulaty, jasny a vyrazny zvuk,
dobre citatelne tony....

proste za tu cenu neni o com... parada  Zdravíčko
bohuzial musim povedat ze to nie je pravda, su robene v Cine. Tym vsak neznizujem ich kvalitu, naopak spracovanie je vyborne a zvuk velmi dobry, velmi pohodlne na hranie, pomer ceny kvality vynikajúci. Sám si jendu kúpil 400D teda zimu. Brilantný jasný zvuk s pevnými basmi a krištálovými výškami. 300D teda jeseň majú mäkší-teplejší tón. Vtedy ešte neboli s týmito novými snímačmi, tak ja som si tam amontoval B-band A3T s ladičkou. Som maximálne spokojný, na mojom Marshall AS50D výborný, čistý a verný akustický zvuk. Tie nové rady so snímačmi LAG-Shadow sú super, škoda že do toho nedali aj ladičku.
Skúšal som aj iné gitary ( snáď všetky čo boli vtedy v BA ) a táto jednoznačne vyhrala pomer ceny a kvality. Veľmi ma tiež oslovili Dowiny, Rieger Kloss a samozrejme Taylorky, ale všetky boli o hodne drahšie ako LAG. Sklamali ma najmä Fendre myslím, že v akustikách su mizerný, aj mnohe yamahy a Takaminky. o dreve na kúrenie typu SX sa baviť nebudem.
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.144 sekund, 23 otázok.