brko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 02. December , 2012, 10:44:58 » |
|
potaky k tomu tipek ma . su vytunene ladiace mechaniky za gotoh . ale pribali k tomu aj stare . a jake ostatne veci chybaju okrem stredneho snimaca este
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 02. December , 2012, 10:59:21 » |
|
inaksie sa spytam . ako to hra ako tak za 200 korun bez snimacov dobre ? popajkovat si to viem aj sam za 15 minut takze tam no problemos Ako sa tak môžeš pýtať? Ako keby si nevedel, že Fender je kus od kusu diametrálne odlišný Každopádne to bude hrať ako jelšový Strat a bude trochu postrádať objem, lebo krk má dosť tenký
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 02. December , 2012, 11:16:06 » |
|
.. to bude hrať ako jelšový Strat a bude trochu postrádať objem, lebo krk má dosť tenký
nooo fajne aspon daco si vypotil, taketo veci som potreboval pocut . chapes ja neviem o mex fendroch nic takze tak dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 02. December , 2012, 11:16:27 » |
|
Ako sa tak môžeš pýtať? Ako keby si nevedel, že Fender je kus od kusu diametrálne odlišný Každopádne to bude hrať ako jelšový Strat a bude trochu postrádať objem, lebo krk má dosť tenký
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 02. December , 2012, 11:19:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 02. December , 2012, 11:24:01 » |
|
asi s tym ze to ze ma gitara tensi krk neznamena ze bude mat zvuk mensi objem.. sirka zvuku sa totiz prejavuje v urcitych EQ frekvenciach a nie v tom ze ci ma krk o 3 milimetre viac na hrubku.. ono totiz mrtve drevo na gitare s hrubym krkom bude hrat inak nez kvalitne drevo kde je krk polovicka z toho hrubeho asi len to myslel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 02. December , 2012, 11:25:07 » |
|
taky ze davas totalne hluposti. Mexi standard nema tenky krk, ma normalny c-ckovy krk ako vacsina stratov a isto nehra zle kvoli tomu ze ma zly krk, podla mna ten krk na tej gitare je z tych lepsich veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 02. December , 2012, 11:34:14 » |
|
nedavno jsem hral na '78 strata a krk mel tensi pomalu nez ibanezka a hralo to jak hovado, takze to asi enom o tom krku nebude. Na mexiku mi prijde ten krk docela silny...
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 02. December , 2012, 12:27:55 » |
|
taky ze davas totalne hluposti. Mexi standard nema tenky krk, ma normalny c-ckovy krk ako vacsina stratov a isto nehra zle kvoli tomu ze ma zly krk, podla mna ten krk na tej gitare je z tych lepsich veci
normálne C je už tenký krk a nauč sa rozlíšiť slovíčka zle a objem Hral som na gitarách čo mali tenký krk a hrali famózne a hral som na gitarách čo mali objemné krky a hrali ešte lepšie (rozumej, že hrali inak, tiež výborne, ale ten krk sa podieľal na výslednom zvuku rovnako a dodal tomu niečo iné, ale tak chápem že to nemusí vyhovovať každému, ani zvukovo)
|
|
« Posledná zmena: 02. December , 2012, 12:29:45 od KubBasak »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 02. December , 2012, 13:30:09 » |
|
normálne C je už tenký krk ibanezy maju podla teba potom aky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 02. December , 2012, 13:38:44 » |
|
ibanezy maju podla teba potom aky?
žeby extrémne tenký? Čím menej dreva tým menej objemu (aj vo zvuku)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 02. December , 2012, 13:41:14 » |
|
chuja ste poradili ja ju teda veznem ale ak bude mega napicu budem vam tu v inzeratoch obsmrdat do sudneho dna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 02. December , 2012, 13:50:41 » |
|
chuja ste poradili ja ju teda veznem ale ak bude mega napicu budem vam tu v inzeratoch obsmrdat do sudneho dna za 200€ preco nie, pohrajkas sa a za 190 zase hocikedy predas. podla mna su mexika standard dost konzistentne kvalitou, respektive byvavali, uz to nesledujem. normalny strakac, s logom a original - ako si ho porobis, taky bude, telo / krk je tam podla mna slusny zaklad...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 02. December , 2012, 14:33:20 » |
|
parada nakoniec to bude este trochu menej v podstate gratulace Poznámka k tomu krku, vychádzal som z toho, že si mal Telecester, kópiu pôvodného modelu, tam je krk ako noha od stola, takže poznámka o objeme zvuku sa mi zdala byť v tomto prípade užitočná
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 02. December , 2012, 14:40:53 » |
|
no hej . zas si na tom dajako nezakladam . zahram na tom i na tom aj ked hrubsi pasuje trochu lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|