Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 17:44:54
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Podhájska fest 2009  (Prečítané 5305 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
pehe
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #15 kedy: 01. Jún , 2009, 21:52:41 »

Mna by zaujímalo kto na tieto akcie vyberá učinkujucich. Bleee

Caf....ja som vybral ucinkujucich na Podhajsku.....a rad si precitam ze ktorym sa treba vyvarovat v bud.rocnikoch....dakujem za korektnu odpoved....
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #16 kedy: 01. Jún , 2009, 22:05:37 »

chlapci ako toto robite, ze do dna tu su kompetentni ? uz sa sem bojim aj prisievat  Bavím sa skvele

ale spravne, tiez nechapem, co je na tych kapelach zle.
Zaznamenané

pehe
nováčik
*

« Odpoveď #17 kedy: 01. Jún , 2009, 22:15:37 »

chlapci ako toto robite, ze do dna tu su kompetentni ? uz sa sem bojim aj prisievat  Bavím sa skvele

ale spravne, tiez nechapem, co je na tych kapelach zle.

Ked kompetentnych nebude zaujimat Hlas Ludu....tak to bude z roka na rok horsie a horsie.....nii??
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #18 kedy: 01. Jún , 2009, 22:20:28 »

ostro sledované fórum  Ja som čert..
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 01. Jún , 2009, 22:40:57 »

Caf....ja som vybral ucinkujucich na Podhajsku.....a rad si precitam ze ktorym sa treba vyvarovat v bud.rocnikoch....dakujem za korektnu odpoved....
Napr.  Alkehol- Barbora Šuliková,  Tublatanka-Ska2tonic : proste tato kombinacia je pre mna "neakceptovatelna".Ked idem na fest a strávim tam x-hodín, tak tam chcem mat žanrovo aspon trochu pribuzne kapely.Aby som sa tam nemusel väčšinu času v lepšom pripade nudit,v horšom nadavat. Proste nemam rad taketo žanrovo "širokorozchodné" kombinacie.  Tym samozrejme nemyslim,že sa niektorych učinkujucich treba vyvarovat. Len to lepšie "zladit". Ale je to môj nazor / možno ojedinelý/ a pre organizatorov festu nepodstatny.  Na zdravie!  Inak prajem,nech sa podujatie vydari a učinkujuci aj navštevnici nech su spokojní.
Zaznamenané
pehe
nováčik
*

« Odpoveď #20 kedy: 01. Jún , 2009, 22:58:06 »

Napr.  Alkehol- Barbora Šuliková,  Tublatanka-Ska2tonic : proste tato kombinacia je pre mna "neakceptovatelna".Ked idem na fest a strávim tam x-hodín, tak tam chcem mat žanrovo aspon trochu pribuzne kapely.Aby som sa tam nemusel väčšinu času v lepšom pripade nudit,v horšom nadavat. Proste nemam rad taketo žanrovo "širokorozchodné" kombinacie.  Tym samozrejme nemyslim,že sa niektorych učinkujucich treba vyvarovat. Len to lepšie "zladit". Ale je to môj nazor / možno ojedinelý/ a pre organizatorov festu nepodstatny.  Na zdravie!  Inak prajem,nech sa podujatie vydari a učinkujuci aj navštevnici nech su spokojní.

Rozumiem co myslis,len je velmi tazko robit fest jednym smerom....v nasich podmienkach sme radi ze ludia zacinaju chodit na takyto minifest...a snazime sa oslovit co najsirsiu vrstvu.....vsetko je to o prachoch po prvom rocniku sme zahucali do minusu....vlani sme sa priblizili k nule.....a poviem ti ze uz dva roky po sebe som sa zaprisahal ze sa na to kaslem,lebo to nema cenu....ale vzdy ma to prejde... ha ha ha bez sponzorskych prispevkov to jednoducho neide a tie sa zohanju veeeelmi tazko......a dik za Tvoj nazor....je pre mna podstatny.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 01. Jún , 2009, 23:07:48 »

Rozumiem co myslis,len je velmi tazko robit fest jednym smerom....v nasich podmienkach sme radi ze ludia zacinaju chodit na takyto minifest...a snazime sa oslovit co najsirsiu vrstvu.....vsetko je to o prachoch po prvom rocniku sme zahucali do minusu....vlani sme sa priblizili k nule.....a poviem ti ze uz dva roky po sebe som sa zaprisahal ze sa na to kaslem,lebo to nema cenu....ale vzdy ma to prejde... ha ha ha bez sponzorskych prispevkov to jednoducho neide a tie sa zohanju veeeelmi tazko......a dik za Tvoj nazor....je pre mna podstatny.
Nevzdavaj to. Live muzika je skvela vec - nenahradi ju žiadny internet,DVD,mp3. P.S. Kamoš tam ma chatu,tak možno prideme jednym očkom pozriet a jednym uškom popočuvat. Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #22 kedy: 02. Jún , 2009, 00:21:26 »

....tak možno prideme jednym očkom pozriet a jednym uškom popočuvat. Na zdravie!

jasne, od posledneho piana kde si bol, sa s2t dost zlepsili  Popiskujem si
Zaznamenané
pehe
nováčik
*

« Odpoveď #23 kedy: 02. Jún , 2009, 06:47:03 »

Nevzdavaj to. Live muzika je skvela vec - nenahradi ju žiadny internet,DVD,mp3. P.S. Kamoš tam ma chatu,tak možno prideme jednym očkom pozriet a jednym uškom popočuvat. Na zdravie!

Ak prides tak ta pozyvam na pifko a mozme predebatovat uroven Festu.....najdes ma podla Nicku.....caf...
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 02. Jún , 2009, 07:00:44 »

jasne, od posledneho piana kde si bol, sa s2t dost zlepsili  Popiskujem si
No to dufam. Ved dnes patria medzi slovensku ska špičku.  Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 02. Jún , 2009, 07:01:34 »

Ak prides tak ta pozyvam na pifko a mozme predebatovat uroven Festu.....najdes ma podla Nicku.....caf...
Dík. Ak pôjdem,ozvem sa. Na zdravie!
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #26 kedy: 02. Jún , 2009, 07:35:27 »

....mne sa prvý ročník páčil najviac, žiadne megalomanstvo, undergroundový fest Zóna A a Gladiátor boli fajn a tí český bratia, imitátori Kabátu boli pod úroveň......druhý ročník, už troška viac komerčnejší, ale páčilo sa mi ako Peha rozbila Desmod......Predná a Paranoid boli zase totálny otras......jaj a UKND boli oproti prvému ročníku o 100% horší, bol to ich totálne odfláknutý koncert....a tiež ani s elektrikou pre ozvučenie neboli až také problémy ako pri prvom ročníku, však???......no a tento tretí ročník Huh!

.....a skoro som zabudol.....Margot boli absolútny zlatý klinec prvého ročníka.....ten koncert veľmi dobre zahrali, v ten večer boli najlepší  Zdravíčko
« Posledná zmena: 02. Jún , 2009, 10:29:45 od garde » Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 30. Jún , 2009, 10:38:49 »

.....no a toto sa tiež blíži, len škoda, že je to ten samý deň ako tie Vetry......
Zaznamenané

garde
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 08. Júl , 2009, 06:19:44 »

.....rozpadla sa nám zostava na tie Vrbovské Vetry, takže sa ide na tento minifestík.....jaaaaj a dúfam, že Rastis aj s kapelou trafia  Bavím sa skvele
Zaznamenané

pehe
nováčik
*

« Odpoveď #29 kedy: 08. Júl , 2009, 20:39:50 »

.....rozpadla sa nám zostava na tie Vrbovské Vetry, takže sa ide na tento minifestík.....jaaaaj a dúfam, že Rastis aj s kapelou trafia  Bavím sa skvele

Caf,si slubil ze ak sa ukazes na PF tak ideme na pifko... Nezabudni... Hladaj PEHEHO...... Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.