brdo prvy
|
|
« kedy: 01. Jún , 2009, 09:50:20 » |
|
Caute decka Idete niekto na poradny rock n roll ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 01. Jún , 2009, 14:50:46 » |
|
Caute decka Idete niekto na poradny rock n roll ? no sak ja idem to dobre vies uz mas vstupenku?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 01. Jún , 2009, 17:56:47 » |
|
kolik to koštuje?
tisku cesku
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 01. Jún , 2009, 18:37:24 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. Jún , 2009, 18:44:13 » |
|
sak ty si konc jak ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. Jún , 2009, 19:35:48 » |
|
oni su headlineri alebo je to nejaky fest?
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. Jún , 2009, 19:40:12 » |
|
oni su headlineri alebo je to nejaky fest?
no maju tam predkapelu Tublatanku a este neco ale asi to nei fest
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Jún , 2009, 19:44:31 » |
|
valla priznaj sa ze tam nejdes koli motorheadu pocas tubly sa najebes tak ze MH nebudes ani vidiet
|
|
« Posledná zmena: 01. Jún , 2009, 19:51:49 od brko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 01. Jún , 2009, 19:44:44 » |
|
Ked uvidím Lemmyho naživo asi zomrem... A asi aj ohluchnem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 01. Jún , 2009, 19:58:19 » |
|
valla priznaj sa ze tam nejdes koli motorheadu pocas tubly sa najebes tak ze MH nebudes ani vidiet no tak to by bola draha tubla
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 01. Jún , 2009, 20:09:31 » |
|
No uz mi to poslali Tomaz ze ty tam ides enem kuliva temu,ze Lemy ta ako basak hrajuci na plexac nesklamal a tesis sa jak to vyknedli Nezapomen si veznut spunty do usi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 01. Jún , 2009, 20:10:30 » |
|
videl som ich v 2004 hrali super....teda hrali to svoje...lemmy sa uspesne preskriekal asi 15 songami :D...ale nemal som pocit zeby boli nejak vyhuleny ako sa o nich traduje...
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 01. Jún , 2009, 20:25:43 » |
|
No uz mi to poslali Tomaz ze ty tam ides enem kuliva temu,ze Lemy ta ako basak hrajuci na plexac nesklamal a tesis sa jak to vyknedli Nezapomen si veznut spunty do usi presne tak,no najviec sem fakt zvedaf na plexinu jak mu to hraje na zivo spunty mam nekde uz nachystane ale aj tak som najviac zvedaf co vlastne hra basa lebo to neviem roznat z gtarou ale tak to asi ma byt
|
|
« Posledná zmena: 01. Jún , 2009, 22:50:36 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 01. Jún , 2009, 22:51:16 » |
|
videl som ich v 2004 hrali super....teda hrali to svoje...lemmy sa uspesne preskriekal asi 15 songami :D...ale nemal som pocit zeby boli nejak vyhuleny ako sa o nich traduje...
tak si asi uz huchy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. Jún , 2009, 14:01:31 » |
|
Ide este niekto ?
|
|
|