Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 22:31:08
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: CK Jazzwelt - skusenosti & názory  (Prečítané 1022 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« kedy: 10. Jún , 2009, 17:37:20 »

Chcel by som sa opytat na tuto cestovku. Idem s nou toto leto na dovolenku do Chorvatska a cital som na nete protichodne nazory. Ma niekto skusenost?
« Posledná zmena: 10. Jún , 2009, 18:00:17 od Mazzi » Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1 kedy: 10. Jún , 2009, 20:13:25 »

poprosim k veci  :)
Zaznamenané

o-yep sro
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #2 kedy: 10. Jún , 2009, 20:22:09 »

NIKDY V ZIVOTE NIKAM Z JAZZWELTOM, ANI KEBY ZA DARMO!!!!
boli sme s partiou pred dvomi rokmi, najhorsia dovolenka v mojom zivote, autobusar nas skoro 2x vysypal, otrasne ubytovanie / pritom sme mali zaplatenu A kategoriu / plesnive, spinave fuj!!!! ani najvacsiemu neprijatelovi by som toto nepriala zazit... Delegatka sa chovala ako taka krava, volali sme dokonca konatelovi na SLovensko lebo to bolo fakt neunosne ponukol nam nejaku smiesnu 10% zlavu... Co z toho ked bola cela dovolenka v tahu... Ak chces daj maliovu adresu poslem ti foto a sam uvidis..  Je mi do plaču Je mi do plaču Je mi do plaču Je mi do plaču

vsade pisu toto co by si chcel este pocut. vyser sa na nich a zarezervuj si ubytovanie priamo cez internet v nejakom hoteli a mas lepsiu cenu aj vsetko.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 22 otázok.