Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 19:41:26
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Velka prosba! Upravit nahravku!  (Prečítané 4750 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« kedy: 10. Jún , 2009, 22:56:51 »

Obraciam sa na vas s obrovskou prosbou.Najde sa tu niekto kto by mi pomohol dokoncit nahravku 4 pesniciek? Ja by som mu pekne osobitne poslal wav stopy a dotycny ktory by sa obetoval tak by upravil hlasitost jednotlivych stop nejake to eq filtre atd... Nemam bohuzial monitory zle sami to robi nikdy som to vlastne nerobil.V kapele sa hadame. jeden tvrdi ze bicie hlasnejsie druhy gitaru atd...kazdy tlaci svoje. Je to amatersky nahrate takze ziadny zazrak to nie je . Stopy su rozhadzane takto.Vsetko je postrihane ako ma byt len tu hlasitost nejake efekty a tak. Najde sa niekto? pls SS pomozte mi. Nasa kapela bandzone.cz/knowway

1: Kopak
2:Zvysok bicich
3: basa
4: gitara L
5: gitara P
6: spev
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 10. Jún , 2009, 23:09:06 »

Ja som si uz skusal spravit bicie aj na ten sposob, ze kopak + jeden overhead, z isteho pohladu to moze zniet fajn, ale do moderne znejucej hudby nie. Kazdopadne ak do utorka nikoho nenajdes, tak mi to potom poslat mozes, mozno este budem jediny, kto budem mat chut sa s tym babrat, vzhladom na tie bicie Bavím sa skvele
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #2 kedy: 11. Jún , 2009, 09:07:18 »

ta jedna stopa bicich je vlaste 5 mikrofonov: rytmicak, prechody, hajtka, a dva mijka na cinely. To slo potom do mixu a ten do tej jednej stopy na zvukovke. Trosku su hlasnejsie cinely.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #3 kedy: 11. Jún , 2009, 09:54:10 »

No a prave tie cinely budu asi ten vas problem, ze tichsie/hlasnejsie bicie. Skusal som si nahrat bicie kopak + dva overheady a bol presne tento problem, ze bud bol malo pocut rytmicak, alebo ak som tie overheady pridal, ze bol pocut dobre, tak boli uz moc cinely.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 11. Jún , 2009, 09:59:21 »

uz sme sa o tom bavili... dorobte k tomu samostatny rytmicak - idealne to nebude, ale urcite lepsie. 4 pesnicky nie su az tak vela, aby to zabralo neviem kolko casu.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5 kedy: 11. Jún , 2009, 09:59:34 »

Posli to Musicmanovi. Spravi to na profi urovni. :)

Na zdravie!
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 11. Jún , 2009, 10:12:47 »

uz sme sa o tom bavili... dorobte k tomu samostatny rytmicak - idealne to nebude, ale urcite lepsie. 4 pesnicky nie su az tak vela, aby to zabralo neviem kolko casu.

bohuzial vsetko bolo pozicane a je to velky problem pozicat este raz. zajtra budem mat wave stopy tak sa mozte pozret na to kazdy si zobere jeden song a hned to bude hotove  Na zdravie!
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 11. Jún , 2009, 10:25:12 »

bicie si naprogramujte, gitary nahras do zvukovky za 2000sk a budes mat lepsi vysledok jak tamto podla mna
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #8 kedy: 11. Jún , 2009, 10:43:04 »

1: Kopak
2:Zvysok bicich
3: basa
4: gitara L
5: gitara P
6: spev
ahoj, aj by som sa na to dal, ale podla toho, co som si vypocul na bandozone (ak su to tie nahravky) mam na to takyto nazor:
basa, kopak v pohode
z gitar a spevu by sa cosi dalo urobit
ale najvycsi problem vidim v bubnoch, je tam toho strasne vela "zleho"
treba bubny na stopy, aspon zaklad Kopak, Snare, Tomy a 2x overhead
Zaznamenané
korn24
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 11. Jún , 2009, 10:54:41 »

ahoj, aj by som sa na to dal, ale podla toho, co som si vypocul na bandozone (ak su to tie nahravky) mam na to takyto nazor:
basa, kopak v pohode
z gitar a spevu by sa cosi dalo urobit
ale najvycsi problem vidim v bubnoch, je tam toho strasne vela "zleho"
treba bubny na stopy, aspon zaklad Kopak, Snare, Tomy a 2x overhead

nie nie to je nahravka stara este len z kamery. to jedna kamera tak nasnimala. v tomto threade je hnev v prvom prispevku link na to len su tam bicie plus gitara basa este v tedy nebola nahrata ani spevy http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,76045.0.html
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #10 kedy: 11. Jún , 2009, 11:02:53 »

z hentoho nic poriadne nebude.  ja viem ze ste si kupili bicie a bugeru a chcel by si ju pocut na nahravke. ked chces  nahrat v domacich podmienkach len tracky gitary, basa z di boxu a midi bicie, spev  tak sa tam daju aj opravit chyby a spravit z toho normalny zvuk.  inak potom nahrat v studiu. inak to bude take nijake stale.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
korn24
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 11. Jún , 2009, 11:16:44 »

Ja necakam ziadny zazrak. Viem ze to bude slabe kvalitovo ale urcite lepsie ako ta nahravka co mame z kamery. Nabuduce to spravime urcite tak ako pise musicman ale ked smesi uz dali tolko namahy s tym tak fakt by som to uz rad dotiahol dokonca. Ma to byt len obycajne demo. Pocul som uz tisickrat horsie kvalitovo dema a predsa ich pocuvam takze nasich fanusikov potesi podla mna aj toto menej kvalitne demo ktore je predsa lepsie ako nahravka z kamery a hlavne su tam nove songy. Tak pevne verim ze mi to niekto spoji.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #12 kedy: 11. Jún , 2009, 11:22:43 »

bohuzial vsetko bolo pozicane a je to velky problem pozicat este raz. ...

docvakajte tam sampel rytmicaka rucne.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #13 kedy: 11. Jún , 2009, 11:23:02 »

Obraciam sa na vas s obrovskou prosbou.Najde sa tu niekto kto by mi pomohol dokoncit nahravku 4 pesniciek?

Nie ste od Lucenca daleko v podstate. Mate tam na slovenske pomery tusim jedno z najlepsich studii na taku metalovu hudbu http://www.morpheusmultimedia.sk/, tak sa skus dohodnut .

Myslim, ze by vas to celkovo dostalo dalej, taka navsteva studia.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #14 kedy: 11. Jún , 2009, 11:24:57 »

takyto zvuk viem napr. spravit ako pise hore zakky ked to nahrate s gitarou do zvukovky za 2000 Sk a naklikate midi bicie.  to som len chcel povedat ze ci ma vyznam to robit sposobom akym sa to neda spravit dobre.  bude to vasa prezentacia.

* metal_reamp1.mp3 (1697.27 KB - stiahnuté 167 krát.)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 22 otázok.