Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 20:29:29
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tak nájde sa niekto, kto ma naučí hrať na gitare?  (Prečítané 5252 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Maria Bunberova
okukávač

Príspevkov: 2

« kedy: 18. Jún , 2009, 19:17:28 »

Furt len začínam a už neviem odkiaľ začať. Ale viem, že podľa knihy to nejde, nejde to ani podľa internetu, lebo nemám vysokorýchlostný, všetko je tu pribrzdené. Do školy do mesta nemám čas chodiť a neviem, či je tu v Selciach pri Banskej Bystrici niekto, kto by bol ochotný aspoň trocha poradiť a nemusí to byť profík/čka.
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1 kedy: 18. Jún , 2009, 19:21:27 »

Furt len začínam a už neviem odkiaľ začať. Ale viem, že podľa knihy to nejde, nejde to ani podľa internetu, lebo nemám vysokorýchlostný, všetko je tu pribrzdené. Do školy do mesta nemám čas chodiť a neviem, či je tu v Selciach pri Banskej Bystrici niekto, kto by bol ochotný aspoň trocha poradiť a nemusí to byť profík/čka.

Ked sem dáš foto tak budeš mať učiteľov toľko že si môžeš vyberať  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #2 kedy: 18. Jún , 2009, 19:23:03 »

Ked sem dáš foto tak budeš mať učiteľov toľko že si môžeš vyberať  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
A to bez ohladu na vek, pohlavie a farbu pleti. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #3 kedy: 18. Jún , 2009, 19:23:37 »

pozoor je tu aj par gayov
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #4 kedy: 18. Jún , 2009, 19:25:07 »

pozoor je tu aj par gayov
presne na to som narazal Ja som čert..
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #5 kedy: 18. Jún , 2009, 19:45:39 »

v klude dávaj zo začiatku nejaké jednoduché cvičenia, chromatiku... nauč sa čítať taby(nezabite ma, sluch je fajn vec ale začiatočníka by sťahovanie uchom asi zabilo), nauč sa nejaké jednoduché songy a potom sa ozvi nejakému učiteľovi :)  Na zdravie!
« Posledná zmena: 18. Jún , 2009, 19:45:57 od johnzo » Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #6 kedy: 18. Jún , 2009, 19:47:35 »

v klude dávaj zo začiatku nejaké jednoduché cvičenia, chromatiku... nauč sa čítať taby(nezabite ma, sluch je fajn vec ale začiatočníka by sťahovanie uchom asi zabilo), nauč sa nejaké jednoduché songy a potom sa ozvi nejakému učiteľovi :)  Na zdravie!
ona nevie čo je chromatika a ani taby ona potrebuje aby jej niekto ukázal Cdur,Gdur Amol a naučil nejaké songy typu Tisíc mil alebo Slzy tvý mámy a potom sa uvidí či ju to bude baviť  Na zdravie!
Zaznamenané

johnzo
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 18. Jún , 2009, 19:49:34 »

ona nevie čo je chromatika a ani taby ona potrebuje aby jej niekto ukázal Cdur,Gdur Amol a naučil nejaké songy typu Tisíc mil alebo Slzy tvý mámy a potom sa uvidí či ju to bude baviť  Na zdravie!

tak potom... http://www.rich-pickings.com/guitar-open-chord-shapes.php
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
[/quot
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #8 kedy: 18. Jún , 2009, 19:50:20 »

Bravooo Bavím sa skvele
Zaznamenané

johnzo
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 18. Jún , 2009, 19:52:49 »

ok...

ďalšie rady, až keď dáš fotku  Bavím sa skvele
Zaznamenané

[/quot
Slayertplsko
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 142

« Odpoveď #10 kedy: 18. Jún , 2009, 21:05:03 »

Co by si sa chcela naucit?? Aku gitaru mas, o aky zaner mas zaujem...chapes, odpovedz nam na obvykle otazky, vsetko, co ta napadne. Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11 kedy: 19. Jún , 2009, 11:59:41 »

Marienka, ja mavam do Seliec pri BB pravidelne cestu, takze ked mas zaujem, ukazem Ti vsetky tajomstva gitarovej magie.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #12 kedy: 19. Jún , 2009, 12:02:47 »

Marienka, ja mavam do Seliec pri BB pravidelne cestu, takze ked mas zaujem, ukazem Ti vsetky tajomstva gitarovej magie.

marienka bude nakoniec tvoj kamarat Vladko H. so 110kg z posilky a magia bude do tvojho analu.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #13 kedy: 19. Jún , 2009, 14:17:22 »

marienka bude nakoniec tvoj kamarat Vladko H. so 110kg z posilky a magia bude do tvojho analu.
Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #14 kedy: 19. Jún , 2009, 14:20:49 »

myslim, ze po tomto sa kazda slusna Marienka prepadne hanbou pod zem a uz ju tu v zivote neuvidime  Je mi do plaču
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.