Maria Bunberova
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« kedy: 18. Jún , 2009, 19:17:28 » |
|
Furt len začínam a už neviem odkiaľ začať. Ale viem, že podľa knihy to nejde, nejde to ani podľa internetu, lebo nemám vysokorýchlostný, všetko je tu pribrzdené. Do školy do mesta nemám čas chodiť a neviem, či je tu v Selciach pri Banskej Bystrici niekto, kto by bol ochotný aspoň trocha poradiť a nemusí to byť profík/čka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Jún , 2009, 19:21:27 » |
|
Furt len začínam a už neviem odkiaľ začať. Ale viem, že podľa knihy to nejde, nejde to ani podľa internetu, lebo nemám vysokorýchlostný, všetko je tu pribrzdené. Do školy do mesta nemám čas chodiť a neviem, či je tu v Selciach pri Banskej Bystrici niekto, kto by bol ochotný aspoň trocha poradiť a nemusí to byť profík/čka.
Ked sem dáš foto tak budeš mať učiteľov toľko že si môžeš vyberať
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Jún , 2009, 19:23:03 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Jún , 2009, 19:23:37 » |
|
pozoor je tu aj par gayov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Jún , 2009, 19:25:07 » |
|
pozoor je tu aj par gayov
presne na to som narazal
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. Jún , 2009, 19:45:39 » |
|
v klude dávaj zo začiatku nejaké jednoduché cvičenia, chromatiku... nauč sa čítať taby(nezabite ma, sluch je fajn vec ale začiatočníka by sťahovanie uchom asi zabilo), nauč sa nejaké jednoduché songy a potom sa ozvi nejakému učiteľovi
|
|
« Posledná zmena: 18. Jún , 2009, 19:45:57 od johnzo »
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Jún , 2009, 19:47:35 » |
|
v klude dávaj zo začiatku nejaké jednoduché cvičenia, chromatiku... nauč sa čítať taby(nezabite ma, sluch je fajn vec ale začiatočníka by sťahovanie uchom asi zabilo), nauč sa nejaké jednoduché songy a potom sa ozvi nejakému učiteľovi ona nevie čo je chromatika a ani taby ona potrebuje aby jej niekto ukázal Cdur,Gdur Amol a naučil nejaké songy typu Tisíc mil alebo Slzy tvý mámy a potom sa uvidí či ju to bude baviť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 18. Jún , 2009, 19:49:34 » |
|
ona nevie čo je chromatika a ani taby ona potrebuje aby jej niekto ukázal Cdur,Gdur Amol a naučil nejaké songy typu Tisíc mil alebo Slzy tvý mámy a potom sa uvidí či ju to bude baviť tak potom... http://www.rich-pickings.com/guitar-open-chord-shapes.php
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 18. Jún , 2009, 19:50:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 18. Jún , 2009, 19:52:49 » |
|
ok... ďalšie rady, až keď dáš fotku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayertplsko
náhodný pocestný
Príspevkov: 142
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 18. Jún , 2009, 21:05:03 » |
|
Co by si sa chcela naucit?? Aku gitaru mas, o aky zaner mas zaujem...chapes, odpovedz nam na obvykle otazky, vsetko, co ta napadne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 19. Jún , 2009, 11:59:41 » |
|
Marienka, ja mavam do Seliec pri BB pravidelne cestu, takze ked mas zaujem, ukazem Ti vsetky tajomstva gitarovej magie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 19. Jún , 2009, 12:02:47 » |
|
Marienka, ja mavam do Seliec pri BB pravidelne cestu, takze ked mas zaujem, ukazem Ti vsetky tajomstva gitarovej magie.
marienka bude nakoniec tvoj kamarat Vladko H. so 110kg z posilky a magia bude do tvojho analu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 19. Jún , 2009, 14:17:22 » |
|
marienka bude nakoniec tvoj kamarat Vladko H. so 110kg z posilky a magia bude do tvojho analu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 19. Jún , 2009, 14:20:49 » |
|
myslim, ze po tomto sa kazda slusna Marienka prepadne hanbou pod zem a uz ju tu v zivote neuvidime
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|