tiez som tam bol a bolo to super
vyborne, aj ekd som unaveny tak napisem priblizne co sa asi dialo tie dva dni
takze v piatok, zacinala pre mna neznama kapela Fuera Fondo, ktora hrala SKA a musim povedat, ze sa mi to velmi pacilo a aj zvuk mali dobry. po nej nasledoval Alkehol - nemusim tuto alkoholicku tematiku textov pocuvat stale dokola ale vidno, ze to aj na podiach vedia, ta komunikacia s ludmi a tak, aj zvuk dobry. Polemic - tak tam je to myslim, ze bez debaty
nasledovala Tublatanka - priznams a, ze som cakal viac - Durinda sice dobre hra a spieva, ale nech zahodi toho jebleho voxa do poplnice, pretoze mal uplne zly zvuk gitary pre mna - povedal by som, ze aj z celeho festivalu jeden z tych najmenej dobre znejucich. a hlavne ze mal za sebou 3 fullstacky marshallov, z ktorych nesli kable a zvuk si tocil vedla na tom voxe. Konflikt - no kedze som chcel ostat bez modrin, uderov a jebnutych najebanych pankacov, tak som sa pozeral z tribuny a takisto hodnotim kladne zvuk aj vsetko. hrali cez mesa boogie DR myslim. pri konfilte im spievali niekedy vokaly aj chalani z alkeholu a predtym zas konflikt spieval vokaly alkeholu
ale bola to supa, v predu to muselo riadne hadzat
No a potom nasledovali hlavny tahuni festivalu, takze najpr prisli SKA-P - uvidali samozrejme par slovenskymi slovami a zacali a bolo to uplne super ! aj podiova show vsetko - sice miestami som velmi krutil hlavou, ze kam az dokazu zajst ( poprava na el. kesle na podiu, papez a nejake sexualne neviem co stvaral na podiu, aj ekd neviem ci to len tak, alebo bol o tom aj text ) no a potom zname veci ako canabis a pod...
no a potom hlavna hviezda vecera limp bizkit - paradna show, zvuk a vsetko, naozaj hviezda ako sa patri - aj ked gitara bola len jedna, tak mala hutnost ako svina a gitarista slapal neuveritelne - gitarista je tam z povodnej zostavy. takze aj ekd to nebolo z mojho sudka, tak som sa skvele zabavil aj mal zazitok
druhy den - zacinali smola a hrusky a spevak sa sem tam pomylil, ze sa nechitil, ale to nevadi, zvuk aj pesnicky mali dobre a dobry zaciatok dna, ze ludia sa vyskakali
potom nasledoval Bank of joe - jasne, ze cela kapela hrala cez marshall a musim povedat, ze mali aj najlepsi zvuk spomedzi tych, co hrali na marshall
nieje to sice moj styl, ale pacilo sa mi to
nasledovali helenine oci to som nevidel. nasledoval Arzen, ktory netreba predstavovat a ti spravili vybornu show - spevak aj schytal pivo, ale pousmial sa na tom. potom komunikoval s davom a zrazu, ze " kua ja uz som mal spievat..."
muzika fajn, akurat tie texty su ludove, ale tak to ma byt, rpetoze takym stylom aj hraju - spevak spieval velmi cisto. v podstate vsetky kapely, co tam hrali spievali dobre...po Arzene som sa nasral, pretoze zacalo asi na hodinu kurevsky prsat a uz mam nervy, leno na kazdom festaku mi prsi
bol some ste aj sofer, tak samozrejme, ze ma sralo potom to zajebane auto ale snazili sme sa to obmedzit na co najnizsiu uroven...whisky zo slobodnej europy povedal vsak, ze to nieje dazd, ale pica
a temo mal peknu cervenu koselu, len som sedel pod pristreskom, lebo naozaj lialo
vystupenie hodnotim kladne a aj zvukovo sa mi to pacilo. na solovu gitaru hral sveto. nasledovali horkyze slize - opat usetrim slova, ze to bolo podla mna super a samozrejme, bola aj zosmiesnovacka belohorcovej, jadranky a pod...pri tej belohorcovej povedal, ze si myslela, ze zbalila taliana a nakoniec to boli cigani zo sturovej
nasledoval cechomor, tam tiez entreba moc hodnotit - super. aj ked folk nemusim, tak sa mi to pacilo a aj zvuk mali plny. no a masledovala kapela, na ktoru som sa v ten den naviac tesil a ani som ju nazivo este envidel - TEAM - uz aj na zvukovke som bol a zbehlo s atam vela ludi ktore spievalo s nimi a habera to s usmevom okomentoval, ze ja to jebem
tak sme si vypytali este ejdnu pesnicku aj...no a vecer to bolo super - ci zvuk ( odpadavam z neho ) alebo show ( svetla, lasery....) palov spev je nekompromisny, komunikacia skvela. zvuk ako z CD keby som si pustil a na klavesy hral juraj tatar. celkovo je habera velky sympos
a po TEAMe nasledoval kabat - priznam sa, ze kabat nepocuvam az tak, ze by som bol vo vytrzeni a aj ma kurevsky uz nohy boleli aj s dalsimi dvoma clenmi vypravy, tak sme potom sli mimo k autu, sadli sme si a pocuvali odtial
ale co sme tam asi do polky boli, tak sa strasne dlho zvucili, az ma to zacinalo srat - zvuk som cakal, ze sa poserem ale opak bol pravdou - mne sa nepacil. strasne to hucalo a bolo to zliate a ked sa pridal spev, tak meistami, keby som nepoznal text, tak ani neviem co spieva...naozaj to strasne revalo a neviem preco...zvuk bicich sa mi uz pri zvuceni nepacil...koncert bol ale dobry, mal silu a zakoncilho krasny ohnostroj....po kabate sme sa rozhodli, ze ideme domov, lebo dalsiu noc spat v stane, to by ma asi jeblo
co ma sralo: nikde necapovali nealko - to kde sme ? to soferi, alebo ti co nepiju si maju kupupovat cocacolu vo flaskach neustale za nejake 1.5 eura a mineralka tiez ziadna, tak sme museli chodi do obchodu na zelenej vode.
jebli ludia - samozrejme, ze niekto zrejme na koncert prisiel stat a ked donho niekto nahodou pri beznom skakani stuchol, tak problem nahovado. alebo zas, ked sa skakalo, tak samozrejme strasne pogujuci sa tam jebali pestami do ludi, tak vo mne stupal tlak. ja si tiez rad zapogujem, ale nie ked mam okolo seba 1cm3 priestoru a laktami a pestami - no ale vysvetluj najebanym...podla mna, by mali byt nejake pogozony, nech ta to neotravuje. ale zas extrem je tiez aj stat...no a to, ze su ludia prasata sa prejavilo jasne, ze aj na zachodoch toi toi - zacnem nosit gumenne rukavice a protichemicky oblek.
takze aj napriek tymto negativam, sa mi velmi pacilo a nelutujem
ospravedlnujem sa za pripadne gram. chybu alebo stylistiku, ale som unaveny, nechce sa mi to znova citat