mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 28. Jún , 2009, 14:02:56 » |
|
evidentne si si nevsimol, ze bol aj stage B a C, kde sa mlelo ovela viac kvalitnej hudby, ako na Acku.
vsimol, pozrel program, nezaujalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 28. Jún , 2009, 14:11:17 » |
|
vsimol, pozrel program, nezaujalo.
podla programu ani mna vela veci nezaujalo ale ked som to videl naživo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 28. Jún , 2009, 15:09:53 » |
|
kua a nikto nespomenul a ani nenapísal aký bol Pathology Stench
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 28. Jún , 2009, 16:04:11 » |
|
galadriel ste nevideli niekto?..ake to bolo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 28. Jún , 2009, 16:07:00 » |
|
galadriel ste nevideli niekto?..ake to bolo?
ja som tam bol tak prvých 5-10min pak som sel odkopnúť kamošku a pak som došel na konec.... velmi good to bolo gitarky všetko našlapané to bolo pekný ženský spev a mal itam aj dosť fanúšikov čo metali hlavami pod poodiom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 28. Jún , 2009, 16:14:29 » |
|
kua a nikto nespomenul a ani nenapísal aký bol Pathology Stench Tipujem ze Baro zas ukazal svoje prednosti aj zadnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 28. Jún , 2009, 18:31:03 » |
|
celkom v pohode festival ,ale opat tie iste chyby ... strasny chaos zo stanmi a dostrate toi tojky (aj ked my rozumny sme sa sli vysrat vedla do restiky ) prvy den som kuknul akurat Tata bojs - fakt naslapana kapelka,velmi sa mi pacila .... chvilu Limp bizkit - podla mna nic moc, pretoze tie pesnicky nepoznam ..ale kapela slapala paradne ... Lavagance - dost otrasny zvuk mali , moc sa mi to nepacilo ..v noci hrali TRASHMONKEYS ,pocul som 1x ale dost v pohode ..perfektny zvuk mali aj pesnicky dost dobre ...druhy den Horkyze,Cechomor ,Team , Kabat -- parada, dobre som sa zabavil ...akurat Kabat ma uz vytacal stym kolko sa zvucili ( vsimol som si ze sa im pri zvuceni pokazila vysielacka na jedej gitare tak asi kvoli tomu ) celkovy dojem ..dobra akcia ..ozral som sa kvalitne aj som sa dobre zabavil ...este keby boli viac pritulnejsie baby tak tam idem aj o rok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 28. Jún , 2009, 20:01:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 28. Jún , 2009, 20:07:09 » |
|
sak co chces ludi ste mali dost a zabava tiez bola aj ked prsalo
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 28. Jún , 2009, 20:27:45 » |
|
Dpc, toto bol uplne vyborny fest tym aku mal atmosferu.... mohli tam ale predavat aj ine pivo ako Topvar. Idem trosku regenerovat - potom napisem aj svoje dojmy.
|
|
« Posledná zmena: 28. Jún , 2009, 20:28:07 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 28. Jún , 2009, 20:32:51 » |
|
joe a ty nam ca povies k vasmu koncertu? mal si tam vallamp
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 28. Jún , 2009, 20:39:48 » |
|
joe a ty nam ca povies k vasmu koncertu? mal si tam vallamp nie to je zakusok len na špecialne akcie.Ešte ho vytestujem..Hral som na DSL100 a 1960 box,bola to super akcia čo si nedošiel si nedošiel dal by som ti listok a najebal ta ako konisky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 28. Jún , 2009, 20:39:55 » |
|
joe a ty nam ca povies k vasmu koncertu? mal si tam vallamp keby si cital tak nie, zas to netahaj do kazdej temy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 28. Jún , 2009, 20:42:01 » |
|
nie to je zakusok len na špecialne akcie.Ešte ho vytestujem..Hral som na DSL100 a 1960 box,bola to super akcia čo si nedošiel si nedošiel dal by som ti listok a najebal ta ako konisky mal som akciu na chate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 28. Jún , 2009, 21:00:47 » |
|
nie to je zakusok len na špecialne akcie.Ešte ho vytestujem..
vsak sa neboj povedat rovno, ze si nechcel mat scvrknutu ritku, ci to znova nevyhori, este k tomu pocas akcie
|
|
« Posledná zmena: 28. Jún , 2009, 21:01:30 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|