Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 12:58:07
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SUHR gitary  (Prečítané 40050 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #120 kedy: 09. Marec , 2011, 11:02:20 »

Joe napíš chlapcom ako si hral na INDIE LES PAUL a potom si zobral do ruky naozajstný LES PAUL....veď sa neondi....
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #121 kedy: 09. Marec , 2011, 11:04:27 »

Joe napíš chlapcom ako si hral na INDIE LES PAUL a potom si zobral do ruky naozajstný LES PAUL....veď sa neondi....
a k comu to je dobre ?

X tisic ludi hralo na hocicom.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #122 kedy: 09. Marec , 2011, 11:05:18 »

nemoze, inac by to nikto od neho nekupil
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #123 kedy: 09. Marec , 2011, 11:12:14 »

dobre a moj indian tiež dobre,myslim cena vs kvalita, ale tema je SUHR a to je ine kafe inaač mne to je putna ja nezavidim  a prajem Tomašovi dobry nastroj...tam problem neni ten je v hlave a rukach..
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #124 kedy: 09. Marec , 2011, 11:16:18 »

Chcel som tým naznačiť, že ozajstný, hrajúci gitarista.... a tým Joe bez pochyby je, by sa už nemal zaoberať pič..vinami, mal by mať nástroje poriešené a Gibson LP, Telecaster, Strat, nejaký slušný akustický Taylor alebo Takamine patria do povinnej výbavy...podobne je to s ampami....z vody nenavaríš a z hov..neupletieš....ja viem že sa dá zahrať na bársčom, bársčo..to nie je problém....ale keď sa stým zaoberám vážne kua pomaly celý život, tak to ani neriešim...

keď som sem hodil gitaru, nový prírastok, je to skôr pre ľudí, čo sa z toho potešia...a namiesto toho prišla odborná prednáška k nekvalite dreva od ľudí, čo majú doma všelijaké lepeňáky a hrajú do "svetových" ampov vyrobených podľa kryštalických výšok Behringer Vamp...aspoň je zábava  
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #125 kedy: 09. Marec , 2011, 11:18:49 »

keď som sem hodil gitaru, nový prírastok, je to skôr pre ľudí, čo sa z toho potešia...a namiesto toho prišla odborná prednáška k nekvalite dreva od ľudí, čo majú doma všelijaké lepeňáky a hrajú do "svetových" ampov vyrobených podľa kryštalických výšok Behringer Vamp...aspoň je zábava  

A to este bud rad, ze Ti nenapisal jtakac, ved aj lacna cinska zahra rovnako ak nie lepsie.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #126 kedy: 09. Marec , 2011, 11:29:17 »

no vsak ale o tomto to je, ze ked clovek uz nieco vyskusa a potom sa docita ze vlastne to co on poskusal a spravil z toho nejaky nazor je vlastne zle, lebo to povedali ti, co to zarucene "vedia" a videli to tak max na youtube  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #127 kedy: 09. Marec , 2011, 11:32:36 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele chlapci moji..ked budem zarabat za koncert na jeden kusok tak si ho kupim inač mi stači katovica nepoterbujem formulu na SK cesty stači mi moj Nissanek....Hlavne treba byt spokojny a ja som nadmieru Zdravíčko
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #128 kedy: 09. Marec , 2011, 11:34:36 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele chlapci moji..ked budem zarabat za koncert na jeden kusok tak si ho kupim inač mi stači katovica nepoterbujem formulu na SK cesty stači mi moj Nissanek....Hlavne treba byt spokojny a ja som nadmieru Zdravíčko

vsak ked to mas ako pracovny nastroj ok, ked to ma niekto ako hobby a rad si dopraje tak ma k tomu iny pristup. tiez ked budem vozit cement tak si na to nekupim porsche
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
ice:breaker
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

Solid Guitar

« Odpoveď #129 kedy: 09. Marec , 2011, 11:57:00 »

ozajstný, hrajúci gitarista.... , by sa už nemal zaoberať pič..vinami, mal by mať nástroje poriešené a Gibson LP, Telecaster, Strat, nejaký slušný akustický Taylor alebo Takamine patria do povinnej výbavy...

Ja viem, ze si teraz mieril na Joe-a, ale tak toto nemozes mysliet vazne vseobecne ... co potom taky Frederik Thordendal, Misha Mansoor, Tosin Abasi, Lee McKinney ... etc.
Mne sa tito ludia zdaju byt viac ako ozajstni hrajuci gitaristi a podla mna nehraju na picovinach len tak na margo.

Na zdravie!
Zaznamenané

"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #130 kedy: 09. Marec , 2011, 11:57:52 »

to uz tu co riesite? ha ha ha ved ked aj ten najvacsi mantak na svete si ide kupovat auto tak si kupi porsche ked na to ma aj ked bude jazdit na jednotke 30km/h a nie octaviu lebo mu to na odvezenie staci tak isto je to aj s gitarami...
a
90% fora hra doma na gauci na gitare znacky tesco a krituzeje gitary ktore videl maximalne na obrazku to sa mi tu najviac paci ha ha ha  Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #131 kedy: 09. Marec , 2011, 13:38:01 »

Zaujímavé porovnanie Suhr -Gibson  : 
« Posledná zmena: 09. Marec , 2011, 13:39:03 od tibor7 » Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #132 kedy: 09. Marec , 2011, 13:39:08 »

Lenže ak to bol predajca PRS tak je naj PRS  ha ha ha  Niekedy to ma nakazane od šefovcov lebo maju najlepšiu maržu...Mal som v rukach X PRS a nemiklo mi nožkou...SUHR MA ZRAZIL K ZEMI NA NIč LEPšIE SOM NEHRAL
a to ani gibsony sa nechytali ktore su podla mna o dost lepšie ako PRSy.. činan je tiež len žluty človek je mi jedno kto šmirgluje foršnu pokial to nieje najebany slovak  Zdravíčko

ja som chcel len tolko povedat ze ma RAZMUS gitary zaujali (lebo som hral na kopu suhr gitar a su peckove..ale nemam na to) ....tak som volal chlapovi co vozi SUHR (jasne ze aj PRS a ine veci priamo z USA...on osobne strasne tlaci suhr...)

.... len som sa chcel podelit s vysledkom

RASMUS su dobre gitary  ...ALE NENI TO SUHR ....
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #133 kedy: 20. Máj , 2011, 22:14:04 »

toto je na posranie http://www.online-discussion.com/Suhr/viewtopic.php?t=5764
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #134 kedy: 20. Máj , 2011, 23:14:03 »

Tazky masaker, len skoda toho FR. Smútim Osobne mam v pici aj celu gitaru, ked to tam spati FR. Samozrejme moj nazor, moj vkus.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.