kaolko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 05. Júl , 2009, 20:56:24 » |
|
hmm si si isty ze si to chces objednat z thomann.de? taketo zaciatocnicke packy sa daju kupit aj v muzikeri pripadne marrise. Tam mas aspon sancu si vyskusat z tych gitar nieco co bude najmensi pruser..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mattwej007
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 06. Júl , 2009, 19:54:21 » |
|
teraz rozmyslam ze si kupim ojazdenu cez inzerat a to bude asi najlepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
PRS Tremonti Custom SE
Engl Gigmaster 15 Head Engl E112VB PRO Cab
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 07. Júl , 2009, 22:58:26 » |
|
Mali ste niekto v rukách model Johna 5 ? http://www.thomann.de/de/fender_squier_john5_signature_tele.htm?sid=936b8021777637412f9d20b9068f0939 Ak áno , ako sa vám pozdávala ? Bola hodná svojej ceny ? Resp nejaký väčši rozdiel ohladom Squierackých Tele ? samozrejme okrem snímačov...
|
|
« Posledná zmena: 07. Júl , 2009, 22:59:42 od buro »
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
DistPedal
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 13. September , 2009, 08:24:02 » |
|
prosim Vas nema niekto skusenosti so Squier affinity fat strat h-s-s .....som total brutal zaciatocnik a chcel by som si ho objednat z thomanna v packu s Fender Bullet 150 dsp combom. poviem ti, toho squiera kamos ma a nie je zly, ibaze znie 50 krat lepsie, ked si ho prerobis na SSS, kamos to dnes urobil, squier a HB neju dokopy, ten kamos si dal nan snimace Guitarheads Hexsingle a tie na nom zneju lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
Yamaha Pacifica 112M - BL ( na nej budu snimace Guitarheads -prerobim ju na HSH) Ibanez NDM2 Behringer GDI21 Behringer DM100 Soundking AK30A Marshall JH-1 VOX Satchurator Boss MT-2 Metal Zone Boss MD-2 Mega Distortion Boss DS-2 Turbo Distortion Fender Frontman 15G
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 14. September , 2009, 13:51:20 » |
|
dneska akurat som hral na Squier Standard Strat s hambacom pri kobyle a uplna parada... jeden z najlepsich stratov na akych som hral...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 14. September , 2009, 14:03:33 » |
|
dneska akurat som hral na Squier Standard Strat s hambacom pri kobyle a uplna parada... jeden z najlepsich stratov na akych som hral... To si potom asi nehral na vela.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 14. September , 2009, 14:39:58 » |
|
To si potom asi nehral na vela. nahodou na dost vela... aj na starych americkych ale tak kazdy ma ine stratocaster chute... niekto chce tenky strat niekto tucny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 14. September , 2009, 15:33:35 » |
|
....zrovna na Squier či už gitary alebo basy nemám zrovna vysokú mienku, za cenu niektorých nových sa dajú kúpiť celkom dobré jazdenky, pri tejto značke treba veľa hladať aby človek dostal obstojný kúsok.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 20. Október , 2009, 12:08:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
daniels
náhodný pocestný
Príspevkov: 70
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 24. Október , 2009, 15:38:23 » |
|
co napr toto ? podla mna dost dobre za tie kese + tuning dalsich 300eur
|
|
|
Zaznamenané
|
hrat neviem ale snazim sa ......
|
|
|
DistPedal
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 25. Február , 2010, 16:51:49 » |
|
co myslite da sa zohnat dobry squier ?
ano da sa ked kupkis nejaky HSS (zmenil som mienku ked je tam snimac so strednym alebo vintage vystupom) a bachni tam DiMarzio PAF pro, bomba snimac, hral som na to a ten zvuk bol super, ako ked Wah pedal zastavis v polke... jednoducho super na vela stylov, ja momentalne pouzivam DiMarzio Dual Sound, co je povodna 4 zilova varianta DM super distortion, a hral som na oboch, ked mas Dual Sound na seriovom zapojeni, tak to znie rovnako ako super distortion, vystup aj vsetko. na paralelnom znie Dual Sound ako SSS stratocaster a nema ziadny brum. Ale na squiery lepsie sadne PAF pro, porovnaval som americky fender stratocaster s Dimarzio super distortionom a Floyd rose tremolom a FENDER stratocaster s floyd rose tremolom a snimacom Dimarzio PAF pro. Na squier ci fender su lepsie snimace so slabsim vystupom, a PAF pro je jednym z najlepsich, ake mozes dat na gitaru.
|
|
|
Zaznamenané
|
Yamaha Pacifica 112M - BL ( na nej budu snimace Guitarheads -prerobim ju na HSH) Ibanez NDM2 Behringer GDI21 Behringer DM100 Soundking AK30A Marshall JH-1 VOX Satchurator Boss MT-2 Metal Zone Boss MD-2 Mega Distortion Boss DS-2 Turbo Distortion Fender Frontman 15G
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 01. Jún , 2010, 23:03:44 » |
|
Vcera som bol v jednych hudobninach.Skusal som squier od cca 130 e do cca 300 e ... no , niesom akoze nejaky super znalec gitar ... ale som zvyknuty na urcity standard a zistil som ze to co ponukali v tom obchode boli totalne neopracovane,nedokoncene (alebo ako to nazvat) kusy ... strasne nieco.Neslo to naladit ... a je toho viac.Ja by som si to nekupil a odporucam aj zacinajucim gitaristom nekupovat nove gitari (v tomto pripade zn.Squier) .Hnusne neopracovane kusy dreva.Okolo prazcov lep ... no hnus.A dokonca tie drahsie kusy boli horsie ako tie lacnejsie ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 01. Jún , 2010, 23:06:38 » |
|
Zaujimave. Ja som mal Squier Classic Vibe Tele Custom a ten bol opracovanim na urovni aj mexickych pripadne japonskych gitar. Zvuk tiez slusny.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 01. Jún , 2010, 23:10:37 » |
|
Zaujimave. Ja som mal Squier Classic Vibe Tele Custom a ten bol opracovanim na urovni aj mexickych pripadne japonskych gitar. Zvuk tiez slusny.
No ale kedy bola ta gitara vyrobena a kde???Heto boli vsetko čajna ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|