Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 12:20:15
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: tocenie klipu v autobuse  (Prečítané 2506 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« kedy: 26. Jún , 2009, 12:29:47 »

nepoznate niekto nejakeho vodica MHD autobusu ? chceme natocit nejake zabery do klipu v MHD linke (lebo je to strasne originalne  Bavím sa skvele ). rozmyslame ako na to. nemate nejaku radu ? Zahradnik tomu este sefuje ? nemate na neho niekto cislo ? mozno cez Sindlerku ? :)

dik.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 26. Jún , 2009, 12:31:20 »

Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 26. Jún , 2009, 12:32:10 »

a co s tym ako ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #3 kedy: 26. Jún , 2009, 12:32:34 »

a co s tym ako ?
Na margo tej originality.  :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 26. Jún , 2009, 12:33:18 »

super. nemas kamosa autobusara v BA ?
Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 26. Jún , 2009, 12:33:45 »

a co s tym ako ?
...ze uz niekto tocil v autobuse. No ci Sindlerku? Mozes skusit, odvaznym stastie praje  Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #6 kedy: 26. Jún , 2009, 12:36:01 »

dneska uz ked chces natocit klip vo vagine aj tam uz bol natoceny
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 26. Jún , 2009, 12:36:54 »

jebat (na) Sindlerku, to bol for... rozmyslame s kapelou na pive, ako to zrealizivat, najlepsie ne na pankaca, ale nejak normalne "oficialne" .
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #8 kedy: 28. Jún , 2009, 11:16:43 »

Vcera co som ti spominal tu kapelu, tak oni sa volaju Lyricus a ich gitarista - autobusar sa vola Robo. Google ti najde aj ich mail, tak im skus napisat, co chces. Ja ho osobne tiez nepoznam, musis sa spolahnut na muzikantsku kolegialitu  Bavím sa skvele

Toho druheho, nadseneho inziniera, este zistim.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
yeah
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 28. Jún , 2009, 11:31:37 »

Neni to pre obycajneho vodica trocha risk? Akoze neni lepsie normalne skusit vybavit vec v podniku, na nejaku dohodu? Ak by slo iba o nejake sekvencie a nie cely klip snad by stacil ten autobusar, ale ak sa idu tocit dlhsie sceny ako gro klipu tak by som to radsej nechal odklepnut...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #10 kedy: 28. Jún , 2009, 11:33:18 »

jebat (na) Sindlerku, to bol for... rozmyslame s kapelou na pive, ako to zrealizivat, najlepsie ne na pankaca, ale nejak normalne "oficialne" .

Normalne chod natvrdo na dopravny podnik a opytaj sa. Asi najphodlnejsie by sa to v depe alebo na konecnej realizovalo. Pripadne aj vo vlaku by sa to dalo myslim zrealizovat.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11 kedy: 28. Jún , 2009, 11:36:40 »

Neni to pre obycajneho vodica trocha risk? Akoze neni lepsie normalne skusit vybavit vec v podniku, na nejaku dohodu? Ak by slo iba o nejake sekvencie a nie cely klip snad by stacil ten autobusar, ale ak sa idu tocit dlhsie sceny ako gro klipu tak by som to radsej nechal odklepnut...
DP to moze mat na haku. Podla cestovneho poriadku je autobusar ten, kto zjednava vo vozidle poriadok, cize ak sa dohodnu s nim, ze tam budu tocit, tak maju vsetko, co potrebuju. Skor by som sa obaval, ze ked pojdu do DP, tak im to rovno bud zakazu, alebo z nich budu chciet peniaze... najlepsie asi bude sa naozaj spytat toho autobusara. Sak on bude najlepsie vediet, ci sa treba obratit na DP.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12 kedy: 28. Jún , 2009, 12:37:30 »

DP to moze mat na haku. Podla cestovneho poriadku je autobusar ten, kto zjednava vo vozidle poriadok, cize ak sa dohodnu s nim, ze tam budu tocit, tak maju vsetko, co potrebuju. Skor by som sa obaval, ze ked pojdu do DP, tak im to rovno bud zakazu, alebo z nich budu chciet peniaze... najlepsie asi bude sa naozaj spytat toho autobusara. Sak on bude najlepsie vediet, ci sa treba obratit na DP.
uz vidim ako ti autobusar povie pocas plnej prevadzky, ze ano natacajte si tu. skor by som ako schodnejsiu cestu videl DP a prenajatie si autobusu aj s vodicom na nejaky cas.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #13 kedy: 28. Jún , 2009, 12:51:23 »

Autobus je majetok DP.

Ale akide o autobus, tak najlepsie je ist do najbliysej dediny, kde ma TJ tie stare sroty a natocit to v nich. Date jednu flasku a moze sa tocit do nemoty.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
yeah
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 28. Jún , 2009, 13:17:47 »

Autobus je majetok DP.

Ale akide o autobus, tak najlepsie je ist do najbliysej dediny, kde ma TJ tie stare sroty a natocit to v nich. Date jednu flasku a moze sa tocit do nemoty.
Ved prave, vodic je len zamestnanec DP a riadi sa ich nariadeniami, to ze ma zodpovednost neznamena ze si moze robit co sa mu zachce (ze si zajde na bokovku napr.) a ak sa to prevali tak bude zodpovedny on. Ano - bude a tu sme pri tom, preco to je lepsie riesit cez prevadzkovatela, teda nie sofera.
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.