Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 19:48:35
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VRBOVSKÉ VETRY  (Prečítané 4889 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« kedy: 30. Jún , 2009, 10:36:38 »

.....taaaaakže, moja srdcofka, tretí ročník legendárneho festivalu Vrbovské Vetry ve Vrbovém a pred tým festivalom tradičný Vrbovský Jarmek......všetky informácie tu www.vrbovskevetry.sk a tu http://www.vrbovskevetry.sk/program_utorok-piatok/program_utorok-piatok.html a tu http://www.vrbovskevetry.sk/program_sobota-nedela.html .....  Zdravíčko
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439

Znalci vědí, co je svědí!

« Odpoveď #1 kedy: 30. Jún , 2009, 10:53:04 »

Jasne, ide sa! Najviac sa tesim na bocne projekty Chiki-Liki  Na zdravie!
Zaznamenané
pinpin
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #2 kedy: 30. Jún , 2009, 12:17:31 »

a fermaaata?? vyborneee, asi sa poznaju s bratmi... no asi mi to vychadza az od mnagy..
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #3 kedy: 30. Jún , 2009, 16:18:00 »

ten stvrtok vyzera byt zaujimavy
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #4 kedy: 07. Júl , 2009, 10:05:46 »

Idem ja, možno aj Sipko z fóra. Ak by mal na Vetroch niekto chuť sa poriadne nachniapať alebo pobaviť o gitarách dá sa vymyslieť znamenie  :)
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 10. Júl , 2009, 11:36:35 »

.....no mohol by si zahompálať prsiami  Bavím sa skvele ha dal som dokopy druhú partiu, a teraz neviem kam mám ísť, pôjdem asi tak do r... uvidím ako sa vyspím.......  Bavím sa skvele
Zaznamenané

garde
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 28. Apríl , 2010, 10:16:56 »

....aj keď táto téma nepatrí medzi tie najoblúbenejšie, aj tak si dovolím malí ťahák na tohtoročné vetry.....

http://www.vrbovskevetry.sk/stranky/posts/najnovsie-novinky-o-festivale-a-ucinkujucich18.php
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #7 kedy: 28. Apríl , 2010, 11:56:11 »

....aj keď táto téma nepatrí medzi tie najoblúbenejšie, aj tak si dovolím malí ťahák na tohtoročné vetry.....

http://www.vrbovskevetry.sk/stranky/posts/najnovsie-novinky-o-festivale-a-ucinkujucich18.php

skvely line-up...pisem do kalendara (ajked mam neblahe dovolenkove tusenie)  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439

Znalci vědí, co je svědí!

« Odpoveď #8 kedy: 28. Apríl , 2010, 12:42:53 »

Super! Budu aj moji favoriti Slniecko! Hura, ide sa!

Na zdravie!
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #9 kedy: 29. Apríl , 2010, 10:08:11 »

ach jaj, vetry..neviem čím to je ale, každý rok sa tam ožeriem jak doga :-DD zlý vplyv prostredia podľa mňa :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 30. Apríl , 2010, 14:48:08 »

ach jaj, vetry..neviem čím to je ale, každý rok sa tam ožeriem jak doga :-DD zlý vplyv prostredia podľa mňa :-D

.....minulý rok tak už nad ránom ma tískalo....toi toiky boli bez papierov a beznádejne plné, tak som sa vybral do budovy štadióna......tam vám sedel na mol spitý vlasatý típek na zemi zo stiahnutými gaťami.....a ďalej radšej nepokračujem  Bavím sa skvele jaaaj a žubrienky sa naňho chodili kukať a náramne sa bavili na chudákovi  Bavím sa skvele .....

.....ale tak trošku inú chuťovku som chcel.....   Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11 kedy: 30. Apríl , 2010, 14:51:04 »

.....minulý rok tak už nad ránom ma tískalo....toi toiky boli bez papierov a beznádejne plné, tak som sa vybral do budovy štadióna......tam vám sedel na mol spitý vlasatý típek na zemi zo stiahnutými gaťami.....a ďalej radšej nepokračujem  Bavím sa skvele jaaaj a žubrienky sa naňho chodili kukať a náramne sa bavili na chudákovi  Bavím sa skvele .....

to je vsetko ok garde.. pred 2 rokmi v lete tu v BA v pajzli menom orientka na letnej terasa sa uplne nejabeny chlaanisko zruuubal na zem.. a jeho kamarati uplne pohotovo fotaky vytiahli a dokonca ho aj kriedou obkreslili jak zaspal na zemi:D asi 20 ludi sa snim odfotilo.. aj gate sli dole anoooo aj gateeeee
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #12 kedy: 30. Apríl , 2010, 14:57:52 »

...

vyborne :)
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:07:08 »

.....nehovorím občas som aj ja zver  Popiskujem si ale nie tak ďaleko od domova v neistej zemi  Bavím sa skvele
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #14 kedy: 01. Máj , 2010, 11:05:27 »

.....nehovorím občas som aj ja zver  Popiskujem si ale nie tak ďaleko od domova v neistej zemi  Bavím sa skvele

Práveže ďaleko od domova je to super, bo sa tam tak skoro nevrátiš, takže keď si urobíš hanbu v neznámej zemi neserie ťa to tak ako keď si urobíš hanbu v domácom teritóriu.
To je teória, ktorú vypracoval už sokrates :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.