vexonales
nováčik
Príspevkov: 40
|
|
« kedy: 21. Júl , 2009, 11:55:29 » |
|
Hrali ste niekto na tejto gitare?? ako sa vám pozdáva?? rozmýšlam že si ju kúpim lebo na origoš gibson nenašporím asi nikdy :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Yamaha RGX 121z Peavey Valveking 100 W Head Kustom 4x12 box A
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 21. Júl , 2009, 18:44:53 » |
|
Hrali ste niekto na tejto gitare?? ako sa vám pozdáva?? rozmýšlam že si ju kúpim lebo na origoš gibson nenašporím asi nikdy :-D
Raz som na nej hral v obchode (tusim v Muzikeri), brutalne mi sadla, nemusim moc tie Gibsonovské baseballky ale toto bola parada. Aj napriek svojmu atypyckemu tvaru pri hre v sede posobila prijemne. Len ked som sa na nu pozrel, musel som ju hned odlozit. Nemam moc rad atypycke tvary. Tazko sa na to zhana puzdro, prepadava to na hlavu a je to zbytocna ´´imidzovka´´... Tod moj nazor, ale ta gitara (odhlidanuc od vyzoru) sa mi lubila, neviem, mozno len vec kusu...
|
|
|
Zaznamenané
|
Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch.
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 21. Júl , 2009, 19:52:32 » |
|
no nemyslim si zas ze explorer je az taky atypicky tvar ze by sa nan nedalo zohnat puzdro, ved metalika je popularna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. Júl , 2009, 20:42:44 » |
|
Napíš Milošovi 1, on ju mal a možno aj má, chcel ju predať....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vexonales
nováčik
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 21. Júl , 2009, 22:09:50 » |
|
jj napíšem, bolo by to fajn kebyže ju ma na predaj, chcem ju kúpiť asi pevne som už rozhodnutý, ale chlapík čo ju má cez inzerát je až z Vranova nad topľou čo je od Zv kde bývam poriadny kus, ale dalo by sa aj tak tuto aha kufrík akurát http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-940EXPL2&nid=20016&nparams=kod_id;8935
|
|
« Posledná zmena: 21. Júl , 2009, 22:13:35 od vexonales »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. Júl , 2009, 09:35:02 » |
|
Dobre, dobre doprcic ... Vraciam spät. Ale ked uz sa tu k tomu tak statocne vyjadrujem, keby som si mal kupit gitaru tvaru EXP, jednoznacne by som siel do Jackson Kelly... Podla mna ma nieco do seba, narozdiel od EXP mi pride taka vymakanejsia, modernejsia a ani ten roh nema taky velky ... Pri mojom stasti by som s Explorerom obuchal celu aparaturu
|
|
|
Zaznamenané
|
Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch.
|
|
|
vexonales
nováčik
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. Júl , 2009, 10:30:43 » |
|
jj kelyni su pekné, ale ja som skôr na taký vintage ako je klasický explorer, kellyna je skôr robená do metalu, aspoň tak mi príde to orezanie hrán na nej.. taká "deštruktívnejšia je" :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
The Tino
náhodný pocestný
Príspevkov: 119
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 31. August , 2009, 17:58:15 » |
|
Davaju sa do KORINY tie iste snimace ako na GOTH exploreri?
|
|
|
Zaznamenané
|
Dimavery st 303 natural Roland cube 15x Thats all folks
|
|
|
Gaťo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 31. August , 2009, 22:25:28 » |
|
rozmýšlam že si ju kúpim lebo na origoš gibson nenašporím asi nikdy :-D
na gibson sa nešpori ale zaraba, nevieš take lahke ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vexonales
nováčik
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 01. September , 2009, 10:52:33 » |
|
na gibson sa nešpori ale zaraba, nevieš take lahke ?
tak zarobím no
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
daniels
náhodný pocestný
Príspevkov: 70
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 03. September , 2009, 20:31:54 » |
|
ja by som ziadnu cinsku gitaru od epiphonu nekupoval kamarat ma zle skusenosti s les paulom za 400eur brutalne sa mu rozladuje a uz menil aj struny adt ale su do shity nekupovat
|
|
|
Zaznamenané
|
hrat neviem ale snazim sa ......
|
|
|
vexonales
nováčik
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 03. September , 2009, 20:46:48 » |
|
ja by som ziadnu cinsku gitaru od epiphonu nekupoval kamarat ma zle skusenosti s les paulom za 400eur brutalne sa mu rozladuje a uz menil aj struny adt ale su do shity nekupovat ale to nemáš šity, epiphone sú dobré gitarky, len musíš vychitať dobrý kúsok a ladenie si tiež vyskúšať, prípadne ak sa rozladzuje vymeniť ladiace mechaniky a máš viac menej po probléme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 03. September , 2009, 22:38:03 » |
|
kamoš ju ma asi už 4 roky ..... mal som ju dom hral som x krat u neho v skušobni na nej.... a vravim parada... fajnovy hruby vylešteny lak... krk rovny ..kamoš si tam natiahol asi 11-12 struny na E aldenie a krk ako zaspaty sa neohol ani jemne :-D dohmat po tych rokoch stale nizky ..citit že tie struny hraju ako maju lebo ta cela gitara je ako kamen jedina nevyhoda je že ma tvar aky ma.. a treba na to kufor.. do obalu by som ju nedaval to sa roztrhne atd.atd... aaaa ešte snimače uurčite vymenit tie čo su tam su take vintage oničom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|