musicman
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Júl , 2009, 18:19:53 » |
|
alebo by som si dal namahu a prisiel by som za nimi do velkeho grobu - nemyslim zbit, ale nazivo budu mensi macherkovia a ked zatlacite, tak sa pomenuju aj na skupinu lastovicka
sakra to by som si dosiel pozriet. kolko vazis mozna zeby usli hned ani by si im nestacil povedat co chces
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. Júl , 2009, 18:21:07 » |
|
vravim, ze nech pridu oni ako skupina ja by som tam veru moc nesiel mam iba 72 kg utocnej vahy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 21. Júl , 2009, 18:22:19 » |
|
Ševo možem isť s vami, ved Tomáš je tiež z Bernolákova
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. Júl , 2009, 18:24:22 » |
|
A pojde cele forum, rozbijeme im podniky, vypijeme vsetok chlast a pomilujeme vsetky zeny
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. Júl , 2009, 18:25:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 21. Júl , 2009, 18:25:58 » |
|
A pojde cele forum, rozbijeme im podniky, vypijeme vsetok chlast a pomilujeme vsetky zeny zoberte im mikrofon a nebudu mat do coho rapovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 21. Júl , 2009, 18:29:47 » |
|
vravim, ze nech pridu oni ako skupina ja by som tam veru moc nesiel mam iba 72 kg utocnej vahy ja mam 97 kg utocnej vahy, takze sa pridam
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. Júl , 2009, 18:33:55 » |
|
ja mam 97 kg utocnej vahy, takze sa pridam O kilo viac ako ja. ked sa zozbiara aspom tona ideme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. Júl , 2009, 18:39:23 » |
|
sa vazite spolu s nakupom z billy, alebo co ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 21. Júl , 2009, 18:44:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 21. Júl , 2009, 19:08:41 » |
|
dolezita je aj vyska, lebo 95kg pri dvoch metroch bude vyzerat viac jak strasiak do pola jak nejaka korba :-P btw sevo: spominas, ze mate svoj nazov registrovany. skusil by som operovat tym, ze proste existujete dlhsie, ako kapela ste niekde registrovani, ze ak chcu fungovat seriozne, tak bude pre nich lepsie si zmenit nazov..mozte ponuknut aj nejaku alternativu...napr gangsta grob
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 21. Júl , 2009, 19:17:28 » |
|
Obyvatel Grobu nie je Grobian Tak ako obzvatel Rima je Riman? Co je potom, Grobak, Grobiak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 21. Júl , 2009, 19:31:37 » |
|
Obyvatel Grobu nie je Grobian Tak ako obzvatel Rima je Riman? Co je potom, Grobak, Grobiak? To je mi jasne. My sme nedavali nazov kapely, ako obyvatela obce. Len je tam podobnost v tom zmysle ze sa to slovo zacina rovnako, to sa nam pacilo a po dlhom prehladavani internetu sme nenasli kapelu s takym nazvom. Chceli sme byt originalny (predtym sme sa volali Delirium Tremens a takych je vela) A spravne by sa malo obyvatelovy Grobu hovorit groban
|
|
« Posledná zmena: 21. Júl , 2009, 19:35:06 od sevo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 22. Júl , 2009, 08:58:07 » |
|
.....s takouto sedlačou je najťažia reč,napíšte do ozis-u oficiálnu požiadavku ako to riešiť s polu s linkom, možno sa na to vykašlú a možno sformulujú nejakú výzvu aspôň budete mať na základe čoho spraviť podanie na súd, ale to by zrejme nebolo treba..... .....ja mám len 85kg útočnej váhy ale chuť aj za troch, hoci nie som bitkár, ale keď vidím takýchto tak to je pre poriadny štartér.....je to smutné ale je to tak.....no ale to nám ešte treba aby sme mi rockeri bili dákych krepích rapeeeerov.....no a po nejakej rapeeeerskej barbi štetke tiež netúžim
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|