Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 13:32:14
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BACH  (Prečítané 12614 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #45 kedy: 04. September , 2009, 08:36:22 »

.....nie som náročný hráč a ani nemám peňazí navyše, takže si veľmi premyslím, že čo a za koľko.....pri skúšaní gitár hlavne LPčok a niektorých basgitár od Bachu som dospel k názoru, že by som došetril a radšej kúpil drahší nástroj.....lebo aj keď kúpiš celkom dobrý priemerný nástroj za cca 300 Eur, potom ho začneš ešte tuniť, čo Ťa výjde ďalších 150-200 Eur s nejasným výsledkom.....a vždy tam bude ten chrobák v hlave či niečo za tie peniaze nie je lepšie.....

.....za tie prachy sa sú už v hre celkom parádne kúsky s pod ruky, alebo sa dá kúpiť rovno lepší nástroj.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
udry
Hosť
« Odpoveď #46 kedy: 04. September , 2009, 09:00:24 »

.....nie som náročný hráč a ani nemám peňazí navyše, takže si veľmi premyslím, že čo a za koľko.....pri skúšaní gitár hlavne LPčok a niektorých basgitár od Bachu som dospel k názoru, že by som došetril a radšej kúpil drahší nástroj.....lebo aj keď kúpiš celkom dobrý priemerný nástroj za cca 300 Eur, potom ho začneš ešte tuniť, čo Ťa výjde ďalších 150-200 Eur s nejasným výsledkom.....a vždy tam bude ten chrobák v hlave či niečo za tie peniaze nie je lepšie.....

.....za tie prachy sa sú už v hre celkom parádne kúsky s pod ruky, alebo sa dá kúpiť rovno lepší nástroj.....
...samozrejme všetko je to na zváženi jednotlivca...  ...mne tuning nerobi problem,dake značkove snimače,mechaniky,kobylka sa doma najdu,pripadne sa pritrafí dobra kupa...  ... jasne,treba zvažit,či ta gitara je hodna dakych uprav,či už hned alebo v buducnosti... ... povedzme si uprimne,aj cena gitary hra dôležitu ulohu/ u niektorych hračov/...   ... niekedy aj drahší nastroj zaostava za lacnejším... ... každy sa musí rozhodnut sám...   ...cesta gitaristu je dlhá a spletitá...  .... ta "večna nespokojnost resp.tužba" mat/vyskušat niečo nové- no čo mudem písat,šak to pozname  Na zdravie!
Zaznamenané
The Tino
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #47 kedy: 05. September , 2009, 09:38:49 »

Konečne som otestoval Bach explorer, našiel som ju v Banskej Bystrici v IF Music ( U igora :-) ), a stala sa mi jedna príhoda že mi ani neuveríte :-D zobral som si ju do ruky obzeral som, povedal som o bachu čo si myslím ( že to kus flákajú, síce za tú cenu je to celkom v pohode gitara ), igor ( predajca ) sa usmial na týpka stojaceho pri pulte, potom som ešte povedal pár nemylosrdných pikošiek o bachu, igor sa zas usmial na chlapíka pri pulte a povedal mi " veď aha tu máš obchodného zástupcu bachu" .. Ja že čoo??? a chlap na mna po česky ( čo si ma obzeral celú dobu ked som ohováral Bach :-D ) " No tak my ty kytary fakt vyrábíme s kvalitního dreva, všechno je propracovaný, snímače sou dobrý, a proto je taká levná protože je vyrábená v Korei ( myslím) .. Ja iba červený hneď :-D ale tak potom odišiel a pustil som sa do skúšania explorera.. No tak dojmy : zvuk asi tak 5,5/10 ( nie zlý, nie vynikajúci, za tú cenu slušné ), hmatník 4/10 ( celkom dobre spravený a však nie dobre prepražcovaný, pár pražcov kusok nad/pod, inak slušný ), krk 5/10 ( rovný, dobry na hmat /mám rád úzke hmatníky/, odfláknuté lakovanie krku, zbytky farby zo spodku, ako keď malujete a kvapne vám farba a zalakujete to, ale nie veľké kvapky, menšie ale dosť), lepenie hmatníka 2/10 ( dosť odfláknuté, nechali tam zbytky lepidla normálne ako ked doma niečo lepíte nepodstatné a necháte tam  zaschnúť lep), telo 4/10 ( no telo nebolo na tom až tak zle, ale neviem či to je pravidlom alebo je to tak ale prišlo mi zvláštne lebo bolo zo 4 kusov, pričom posledný nemal dobre zalakovaný spoj čiže to vyzeralo zvláštne), snímače 5/10 ( alnico, no ten zvuk nebol až taký zlý, možno že aj kvoli tomu že som hral cez kustoma, digitalne simulacie, tak asi aj preto ale celkovo tón v pohode sa mi zdal ), kobylka 5/10 ( kobylka pevná - celkom dobre spravená , kobylka floyd rose - floyd rose licenced na explorery starom modely nevýdané ), elektronika ../10 ( to som nevedel ohodnotiť nevidel som.. Celkový dojem 6/10, pre začínajúcich gitaristov dobrá voľba , za lacný peniaz slušná gitara... Tak asi tak nejak

dúfam že si toto niekto aj prečíta také dlhé :-)

Aky explorer si to presne drzal, hmm?
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

Thats all folks Si píš!!!
vexonales
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #48 kedy: 05. September , 2009, 12:31:59 »

tento : http://www.bachmusik.com/p1182/bach-bexp-mjbs/ a tento http://www.bachmusik.com/p1050/bach-bexp-bk-fr/
Zaznamenané

Yamaha RGX 121z
Peavey Valveking 100 W Head
Kustom 4x12 box A
The Tino
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #49 kedy: 05. September , 2009, 13:17:31 »

A co vravis na ten "natural" lebo sa mi zdalo ze opisujes len ten s tym tremolom?!
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

Thats all folks Si píš!!!
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 22 otázok.