Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 17:34:17
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BACH  (Prečítané 12635 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Sunrise Madden
pravidelný návštevník
Príspevkov: 167

rock on

« kedy: 23. Júl , 2009, 21:03:08 »

Zdravim...poznate znacku Bach?...osobne som mal moznost pocut jednu bach Lp gitaru...celkom to uslo...ale tak vseobecne som o tej zancke vela nepocul..a ani na svk alebo cz obchodoch som ju nevidel....
mam teraz moznost kupit za 200e jednu bach gitaru ..tak ci to mam rysknut :D ?
vdaka

Zaznamenané

Yamaha Erg 121 - Orange Crush 15 - Line6 Spider II 150
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #1 kedy: 23. Júl , 2009, 21:32:32 »

pomer cena/kvalita neni o com...v galante mavaju gitary Bach ( www.xmusic.sk ) a IMO hraju naozaj slusne az na tie snimace
Zaznamenané

. . .
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #2 kedy: 23. Júl , 2009, 22:21:38 »

Myslim, ze tu bola o tej znacke burliva diskusia, pohladaj.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3 kedy: 24. Júl , 2009, 07:45:46 »

Nie je o com, samemu mi ucarovali. V klude sa vyrovnaju Gibsonom.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #4 kedy: 24. Júl , 2009, 08:18:45 »

Nie je o com, samemu mi ucarovali. V klude sa vyrovnaju Gibsonom.  Popiskujem si

Branik, kedy si mozem ten Tvoj GT skusit?  ha ha ha
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5 kedy: 24. Júl , 2009, 11:41:15 »

Branik, kedy si mozem ten Tvoj GT skusit?  ha ha ha

Gitary, ziletky a frajerky sa nepoziciavaju.  Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
jimi
nováčik
*
Príspevkov: 64

« Odpoveď #6 kedy: 25. Júl , 2009, 12:18:38 »

osobná skúsenosť s bachovym LPčkom za nejakych 200€ v predajni - neohrabané,neopracované a funkcnost krkového snímača pri tejto gitare nulová.
je mi jasné ze to v predajni nikto nešteluje,nespajkuje elektriku a tiez mi je jasne ze ani fender alebo gibson nepride v tip top stave od vyroby,ale keď gitara nehrá,načo mi je?
vyser na bacha za 200€,pohladaj niečo rozumnejśie po inzerátoch.ale je to na Tebe  Zdravíčko
Zaznamenané
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #7 kedy: 25. Júl , 2009, 16:01:40 »

neviem ako je to mozne...ale ja som tam bol, ked u nas v ga dostali tovar - bach lp a tele....a mozem povedat ze oktávy ladily, a celkovo skoro uz bol aj naladeny ten nástroj...a aj zvuk bol naozaj dobry, len tie snimace neboli nic extra
normálne som aj rozmyslal nad kupe
Zaznamenané

. . .
jimi
nováčik
*
Príspevkov: 64

« Odpoveď #8 kedy: 25. Júl , 2009, 18:59:09 »

neviem ako je to mozne...ale ja som tam bol, ked u nas v ga dostali tovar - bach lp a tele....a mozem povedat ze oktávy ladily, a celkovo skoro uz bol aj naladeny ten nástroj...a aj zvuk bol naozaj dobry, len tie snimace neboli nic extra
normálne som aj rozmyslal nad kupe

definuj "dobrý zvuk"  Bavím sa skvele veď môže sa pritrafiť aj hrajúci BaCH ale to je skôr zhoda náhod  Zdravíčko
Zaznamenané
br4nik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 248

« Odpoveď #9 kedy: 28. Júl , 2009, 20:53:04 »

mal som bach sg a za tie peniaze to bola super gitarka,drzala vyborne ladenie,padanie na hlavu bolo dost velke ale som to vyriesil posunutim uchytu...teraz mam epi sg g400 v porovnani ma trosku hrubsi hmatnik a je trosku lepsie spracovana ten bach mal dost zle obrusene prazce... epi ma mierne hutnejsi zvuk....snimace nic moc to je pravda...ale  epi tiez nema bohvie ake...ten bach mal strasne skaredu hlavu a inak skosene telo bol aj lahsi a lepsie drzal ladenie...ale sto ludi sto chuti...niekomu sa nepaci hlava epi a telo epi...najvacsi rozdiel bol v tele a v spracovani aj ked epiphone tiez nieje bohvie co posoby lepsim dojmom...teda aspon na mna... Na zdravie! ale bach mozem odporucit na zaciatok to nieje zle...epi som kupil len preto lebo to bola dost dobra ponuka cez inzerat a je to aspon o kusok vpred...  Na zdravie!
Zaznamenané
vexonales
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #10 kedy: 28. August , 2009, 06:34:58 »

a na hral tu niekto na exploreroch od Bach ?? http://www.bachmusik.com/c188/el-kytara-styl-explorer/ som zvedavý, lebo vyzerajú velmo pekne len sú veľmi lacné takže to bude dáke odfláknuté asi ako lpčky a tele od Bachu  ?§!. Žmurk
Zaznamenané

Yamaha RGX 121z
Peavey Valveking 100 W Head
Kustom 4x12 box A
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #11 kedy: 28. August , 2009, 06:47:49 »

a na hral tu niekto na exploreroch od Bach ?? http://www.bachmusik.com/c188/el-kytara-styl-explorer/ som zvedavý, lebo vyzerajú velmo pekne len sú veľmi lacné takže to bude dáke odfláknuté asi ako lpčky a tele od Bachu  ?§!. Žmurk
vyskusaj a sam si urob nazor, mne sa pacili, trochu padaju na hlavu, ale to pri tomto tvare nie je nic nezvycajne a zalezi dost aj od kusu.
Zaznamenané

FALLGRAPP
vexonales
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #12 kedy: 28. August , 2009, 09:25:13 »

vyskusaj a sam si urob nazor, mne sa pacili, trochu padaju na hlavu, ale to pri tomto tvare nie je nic nezvycajne a zalezi dost aj od kusu.

Veď preto sa pýtam že či ste skúšali, lebo explorery som nikde v žiadnych hudobninách od bachu zatiaľ nevidel a nedržal v ruke, ty si ich kde skúšal?? zvedavý som na ne, ale ako tu písali chalani že tie snímače neni bohviečo a píšu že alnikáče, ale aj tak si asi zvolím bud epiphone korina 58 explorer alebo došporkám a gibsona, teraz idú fest lacno za 25 litrov máš origoš :-) no nekúp to :-) ,, chcel by som však vyskúšať tieto  Zdravíčko  Na zdravie!
Zaznamenané

Yamaha RGX 121z
Peavey Valveking 100 W Head
Kustom 4x12 box A
Angus
nováčik
*
Príspevkov: 23

« Odpoveď #13 kedy: 29. August , 2009, 13:14:17 »

aj ja mam od BaCHu SG typ a celkom je v pohode len si ho musi clovek dat porobit ja som si tu gitarku posteloval lebo nemam problem vyrabal so gitary aj opravoval u Klemu dajte si www.klema.sk a najdete proste po uprave je to super gitara jedina chyba ktoru na nej mam je váha je moc tazka je to bach cherry a neviem cim to je ale isto viem ze je to original mahagon drevo ale vaha mne neprekaza hlavne aby bola po technickej stranke dobra cize vyladene oktavy kvalitny dohmat dobre vypracovane prazce a vsetko okolo tej technickej stranky gitary aby sa na nej dobre hralo je to len na tebe ci si to kupis  :)
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #14 kedy: 29. August , 2009, 14:33:01 »

mal som SG od BaCHu menil som tam snimac a bola to vynikajuca gitara s ktorou som bol uplne spokojny. v porovnani s gibsnom SG na ktorom boli osadene EMG snimace sa mi BaCH zvukovo pacil viac, ale to je cisto subjektivne. Teraz mam od BaCHu firebird ktory som si kupil koli dlhemu dozvuku,  celkovej rezonancii nastroja a velmi specifickemu zvuku, tiez som s nou spokojny.
Co sa tyka exlorerov mal som ich v rukach nespocetne, BaCH vyraba aj s Floyd rose kobylkou, ktore nie su moc vydarene.
Urcite nevyberaj gitaru podla farby ale podla toho ako ti sedi do ruky. aj ked sa tvaria navlas rovnako kazda hra inak a to plati o celej producii gitar BaCH ci explorer,LP,strat...
slabe miesta:
snimace - investicia do novych, znackovych  sa urcite vyplati.
nulty prazec - moc makky material, pri gitarach svacsim zaklonom hlavy sa zvyknu struny zasekavat pri ladeni.
pri modeloch strat a tele - lak na krku - velmi zvlastny, podobny ako na Godin a LAG ale o triedu horsi, ale to je tiez subjektivne
presnost - u pickguardoch su niekedy vidiet nepresnosti, nakrivo odrezane, nezacistene. nie je to pravidlom! vyskytne sa na 1-2ks z 10.
struny - seriovo dodavane struny s hroza! aj ked tam maju papierik, ze daddario, uz do predajne chodia hrdzave..
modely LP a ine s vrchnou doskou s krasnou kresbou zihaneho javoru - je to len tenka dyha, cize LPcka su z 98% dajaka azijska drevina ponasajuca sa na mahagon a 2% tenka dyha
padanie na hlavu - u modelov explorer,SG,firebirg je to dane aj konstrukciou, ale zalizi aj od kusu.

aby som spomenul aj klady:
cena, uvadzam to na prvom mieste.
pražcovanie, okrem starsich modelov stratocastrov a telecastrov u tych sa stalo, ze na par kusoch boli zle zacistene prazce ale nic vazne
krky - mne vyhovovali, hrubkou sirko aj rovnostou
zvuk - je to sice velice subjektivne a zalizi od kusu
LAK- v tejto cenovej kategorii naozaj precizne spracovany (okrem vyzsie spominanych krkov strato a tele)
tvar - tvarovo presné kópie !! LPcka aj SGcka maju tvar presne ako Gibson, tele a strat ako fender, ziadne patvary a pod
pomer cena/kvalita - v porovnani so znackami stagg, harley benton, fire a pod maju urcite navrch a vyrazne. tak isto sucasne epiphony pri porovnani nemali navrch.

samozrejme vzdy zalezi ze v akom stave ma predajca gitary a do akej miery ich vie nastavit. Predaval som tieto gitary a kupovali ich zaciatocnici a aj profesionaly !!
Ked ide niekto kupovat gitaru, tak by mal vediet, co od gitary ocakava. Ak niekto od gitary ocakava, ze bude mat na hlave renomovanu znacku, tak kupi radsej zle hrajuci original ako dobre hrajucu kopiu (prosim brat s rezervou)
Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.