Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 17:26:25
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BACH  (Prečítané 12625 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
ivanb
pravidelný návštevník
Príspevkov: 209

« Odpoveď #30 kedy: 30. August , 2009, 09:12:51 »

Podla toho zoznamu sa zdá že sa držíš odskušaných tvarov ,žiadny experiment ,žiadna divočina.Strat a Lp su považované za neprekonatelné tvary gitar a všetko ostatné je viac či menej len ich odvodenina.Rovnako SG je velmi oblubený tvar ,takže ma budeš ťažko presviedčať že ti na tvare nezáleží .Evidentne si vychádzal z klasickej ponuky a nie len z toho čo ako hrá,aj ked v konečnom rozhodovaní to je jasne najdôležitejšie .
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 30. August , 2009, 10:32:29 »

LP hand made  ...

kto robil ?
Zaznamenané
vexonales
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #32 kedy: 30. August , 2009, 11:06:40 »

neviete mi poradiť dáky kamenný shop v SR kde nájdem bach explorer??
Zaznamenané

Yamaha RGX 121z
Peavey Valveking 100 W Head
Kustom 4x12 box A
The Tino
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #33 kedy: 30. August , 2009, 16:42:48 »

Aj mna by to zaujimalo.....
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

Thats all folks Si píš!!!
udry
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 30. August , 2009, 16:46:51 »

... myslim,že som ho videl v Tonas Trenčín...  http://www.tonas.sk/index%20hudobniny.htm
« Posledná zmena: 30. August , 2009, 16:51:03 od udry » Zaznamenané
The Tino
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #35 kedy: 30. August , 2009, 19:50:01 »

... myslim,že som ho videl v Tonas Trenčín...  http://www.tonas.sk/index%20hudobniny.htm

Dobre vedieť....
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

Thats all folks Si píš!!!
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #36 kedy: 31. August , 2009, 05:18:41 »

já mám zkušenosti podobné jako tady je většina takže to z hrnu do par vět
i mezi lacinými nástroji najdeš nástroj dobře ladící a s dobrou znělostí většinou se nevyhneš výměně snímaču což je asi to nejmenši co by tě mělo trápit
a pokud ten nástroj budeš opatrovávat není důvod aby ti sloužil  i když budeš profík naopak muše stát že najdeš kousek velmi zajímavý a svým způsobem neopakovatelný pak už jen zbývá ti jen a jen závidět
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #37 kedy: 31. August , 2009, 07:46:55 »

já mám zkušenosti podobné jako tady je většina takže to z hrnu do par vět
i mezi lacinými nástroji najdeš nástroj dobře ladící a s dobrou znělostí většinou se nevyhneš výměně snímaču což je asi to nejmenši co by tě mělo trápit
a pokud ten nástroj budeš opatrovávat není důvod aby ti sloužil  i když budeš profík naopak muše stát že najdeš kousek velmi zajímavý a svým způsobem neopakovatelný pak už jen zbývá ti jen a jen závidět

Lenze za posledne roky azijska vyroba pokrocila v tom, ze Ti je zbytocne kupovat nove snimace, ked Ti ponuknu SD alebo EMG uz priamo od vyroby.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
vexonales
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #38 kedy: 03. September , 2009, 18:03:55 »

Konečne som otestoval Bach explorer, našiel som ju v Banskej Bystrici v IF Music ( U igora :-) ), a stala sa mi jedna príhoda že mi ani neuveríte :-D zobral som si ju do ruky obzeral som, povedal som o bachu čo si myslím ( že to kus flákajú, síce za tú cenu je to celkom v pohode gitara ), igor ( predajca ) sa usmial na týpka stojaceho pri pulte, potom som ešte povedal pár nemylosrdných pikošiek o bachu, igor sa zas usmial na chlapíka pri pulte a povedal mi " veď aha tu máš obchodného zástupcu bachu" .. Ja že čoo??? a chlap na mna po česky ( čo si ma obzeral celú dobu ked som ohováral Bach :-D ) " No tak my ty kytary fakt vyrábíme s kvalitního dreva, všechno je propracovaný, snímače sou dobrý, a proto je taká levná protože je vyrábená v Korei ( myslím) .. Ja iba červený hneď :-D ale tak potom odišiel a pustil som sa do skúšania explorera.. No tak dojmy : zvuk asi tak 5,5/10 ( nie zlý, nie vynikajúci, za tú cenu slušné ), hmatník 4/10 ( celkom dobre spravený a však nie dobre prepražcovaný, pár pražcov kusok nad/pod, inak slušný ), krk 5/10 ( rovný, dobry na hmat /mám rád úzke hmatníky/, odfláknuté lakovanie krku, zbytky farby zo spodku, ako keď malujete a kvapne vám farba a zalakujete to, ale nie veľké kvapky, menšie ale dosť), lepenie hmatníka 2/10 ( dosť odfláknuté, nechali tam zbytky lepidla normálne ako ked doma niečo lepíte nepodstatné a necháte tam  zaschnúť lep), telo 4/10 ( no telo nebolo na tom až tak zle, ale neviem či to je pravidlom alebo je to tak ale prišlo mi zvláštne lebo bolo zo 4 kusov, pričom posledný nemal dobre zalakovaný spoj čiže to vyzeralo zvláštne), snímače 5/10 ( alnico, no ten zvuk nebol až taký zlý, možno že aj kvoli tomu že som hral cez kustoma, digitalne simulacie, tak asi aj preto ale celkovo tón v pohode sa mi zdal ), kobylka 5/10 ( kobylka pevná - celkom dobre spravená , kobylka floyd rose - floyd rose licenced na explorery starom modely nevýdané ), elektronika ../10 ( to som nevedel ohodnotiť nevidel som.. Celkový dojem 6/10, pre začínajúcich gitaristov dobrá voľba , za lacný peniaz slušná gitara... Tak asi tak nejak

dúfam že si toto niekto aj prečíta také dlhé :-)
« Posledná zmena: 03. September , 2009, 18:24:47 od vexonales » Zaznamenané

Yamaha RGX 121z
Peavey Valveking 100 W Head
Kustom 4x12 box A
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #39 kedy: 03. September , 2009, 18:09:21 »

ha ha ha
Zaznamenané

FALLGRAPP
udry
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 03. September , 2009, 21:07:02 »

Si nejak prísny s tym známkovaním. Na zdravie!  ....že by fakt až tak zléééé ? :)   ...alebo si vychital nejaky špatny kus  Žmurk Na zdravie!
« Posledná zmena: 03. September , 2009, 21:09:32 od udry » Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #41 kedy: 03. September , 2009, 21:21:31 »

aku vypovednu hodnotu moze mat recenzia kde hned v uvode priznavas ze si mal voci nej negativne predsudky este predtym nez si ju do ruky chytil..  ale aspon som sa pri citani dobre pobavil  Na zdravie!
ked som pracoval v hudobninach tak mi presli rukami skoro vsetky nastroje co isli na slovensky trh a sam si nedovolim takto hodnotit snimace, krk, a podobne. tie nastroje velmi dobre poznam a pravdu mas v tom, ze explorer s floydom nie je nic extra.

Si nejak prísny s tym známkovaním.

no skor je nemylosrdný
« Posledná zmena: 03. September , 2009, 21:28:22 od MaTeS » Zaznamenané

FALLGRAPP
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #42 kedy: 03. September , 2009, 21:23:46 »

Si nejak prísny s tym známkovaním. Na zdravie!  ....že by fakt až tak zléééé ? :)   ...alebo si vychital nejaky špatny kus  Žmurk Na zdravie!

...ozaj rudy, teraz som si spomenul ze ty si mal pred casom (rok-dva dozadu ?) Bach Les Paul ...nenasiel som od teba ziadne hodnotenie alebo recenziu na ten nastroj ...ako to dopadlo ? ...mas ho este ?  Na zdravie!
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
udry
Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 03. September , 2009, 22:42:31 »

...ozaj rudy, teraz som si spomenul ze ty si mal pred casom (rok-dva dozadu ?) Bach Les Paul ...nenasiel som od teba ziadne hodnotenie alebo recenziu na ten nastroj ...ako to dopadlo ? ...mas ho este ?  Na zdravie!
... ja som zakratko nato kupil od Griglaka Fender,takže som sa moc Bachu nevenoval a dakych gitar som sa zbavoval,medzi tym aj doho LP... ale ten "môj" kus bol fakt precizne spraveny a nejake  nedostatky som tam nepostrehol/pokial sa dobre pamätam/.  Samozrejme snimače nič moc,kobylka tiež -klasicky neduh "mäkka,lahka zliatina"?. Myslim,že vymena tychto dielov by bola tomu napomohla a bola by to celkom dobra gitara. S odstupom času aj trocha banujem,že som to predal.Ale to vieš,ked ma človek Fender,tak sa mu nechce zaoberat  Bachom. Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #44 kedy: 04. September , 2009, 07:48:47 »

17 rocny chalan vypravajuci obchodnikovi historky o bachu. skoda ze to nieje na videu, hodili by sme to do "srandy nejake"  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.