Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 00:18:13
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: La Univerz  (Prečítané 17936 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Duger
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 17. Máj , 2011, 21:00:24 »

ze to robi zle meno rock n rollu...

ja mam v riti aj cely rock n roll  Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #76 kedy: 17. Máj , 2011, 21:01:32 »

ze to robi zle meno rock n rollu...

jaj dobre meno robis ty a ta tvoja slavna kapela
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #77 kedy: 17. Máj , 2011, 21:04:49 »

sak si dugo a z BOB ci ako sa ten husty projekt volal
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #78 kedy: 19. Máj , 2011, 21:12:06 »

sorry ze obtazujem, najma ked ako sme sa dozvedeli vyssie, hrame kazdy nieco ine ( to je celkom aj podstata kapely, ze je tam bubenik ten hra na bicie a hra nieco ine ako gitara. je to divne viem. Aj gitara hra nieco ine ako basa a tak, skusime na tom popracovat aby sme vsetci hrali to iste ale ! ), ale skuste este zahlasovat, je to tesne !

http://www.sps-fekt.cz/hudba/hlasovani
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #79 kedy: 19. Máj , 2011, 21:49:28 »

pank prezije aj tretiu svetovu..rakenrol je mrtev, nech si dugo vravi co chce. zahlasovane
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 19. Máj , 2011, 21:53:58 »

pank prezije aj tretiu svetovu..rakenrol je mrtev, nech si dugo vravi co chce. zahlasovane

dik  :)
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #81 kedy: 20. Máj , 2011, 18:34:27 »

Je to strašné :-D ale pripomína mi to trocha začiatky detov z defektu, aj ked mi sme mali lepšie texty (Rozsekal som malé decko, 25 korunové víno a jeden prásk, či jednoznačný hit skupiny - Nechceme mečiarovu vládu :-D) a tak isto sme mali lepšieho bubeníka lebo vedel strašne rýchlo hrať jednou nohou...síce nič iné mu nešlo ale to nevadilo :-D , a gitarista mal vtedy 5strunovú jolanu (utrhnutý ladiaci kolík), a všetkým hovoril, že on to tak chce, lebo sa nechce nechať ničím zväzovať a chcel byť nonkomformný :-D (niečo ako stevino tot z fóra)..kruci to boli krásne časy...ale mali sme oproti Vám jednu výhodu...my sme mali dvoch basákov ;-)

No až moc som sa rozkecal...skrátka, máš mój hlas :-)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
killo
stály hosť

« Odpoveď #82 kedy: 20. Máj , 2011, 18:35:05 »

Guláš je najviac hitovka !
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
killo
stály hosť

« Odpoveď #83 kedy: 20. Máj , 2011, 18:36:05 »

a džingischán ty si toho jazzu moc nepopočúval že? :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #84 kedy: 20. Máj , 2011, 18:42:29 »

dikes, ale co je strasne. akurat tie ploche nohy su rozgajdane, ostatne su podla mna uplne ok !
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #85 kedy: 20. Máj , 2011, 21:15:26 »

tak ale.. demokracia je ze kto chce nemusi zahlasovat nenito povinne, takze pohoda.. nie jak tie dotazniky o scitani ludi.zbytocne sa to riesi ze ci je ta kapela dobra alebo neni dobra..
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #86 kedy: 20. Máj , 2011, 22:03:21 »

Pocuj mario, ale v tej piesni "Den" v 1:12 to co je? Programovane bicie a napriek tomu uplne krivo zmenene tempo a nesedi ani prva doba? Az ma zabolelo Smútim Aspon tie bicie poriadne spravte, mam pocit, akoby niekto za behu prehadzoval v programe MIDI stopy, kazda ta pasaz znie uplne ako iny song, nejak divne su tie zvuky povyberane. Chvilu hraju bicie len kotle, potom zasa su vyrazne cinely. A strieda sa tam 5 pasazi za 10 sekund.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #87 kedy: 20. Máj , 2011, 22:14:11 »

to je uplne prva skusenost s nahravanim, potom to bola opravene, len neviem preco tam je stale ta ista verzia, dam tam novu potom, to boli bicie este s CUBASE LM-7 drummer, bol tam taky divny proti rytmus spraveny. ale tempo je rovnake isto
« Posledná zmena: 20. Máj , 2011, 22:14:45 od mario bross » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #88 kedy: 20. Máj , 2011, 22:19:43 »

Naucte sa spravit najskor song, kde budu akordy C G F a potom vymyslajte dalej. Vsetky tie pasaze ako 0:29 - 0:31, to je uplna kriza. Su tam nejake divne male intervaly, ktore zneju uplne neprijemne dizonantne. A potom ten refren... spev je v A mole, gitara zacina od C, ale hra v Cmole, je tam nejaka akord od D#, ktory je uplna prisera, kedze v A mole tonine mas len ton d alebo e. Ten vzniknuty interval (mala sekunda) znie velmi dizonantne opat. Tomu sa treba vyhybat.

Spravne akordy (nech to na koncerte odpalite poriadne Bavím sa skvele ):

Cdur     Fdur Emol
Na balkone je sranda

Cdur     Fdur Emol
Je tam plno ludi

Cdur     Fdur Emol
La lalalalala

Dmol     Fdur
Nikto sa nenudi

Ale Cdur Fdur Emol znie dost divne, ten Fdur a Emol po sebe, uf. Ak to ma byt hit, tak to musi by Cdur Fdur Gdur a potom Dmol Gdur, to hned chyti za srdce! Bavím sa skvele Ak su tam nejake chyby tak preto, ze som naladeny do Eb a vsetko som to musel preonacit.

Vsetko to je tu: http://webhouse.cz/kurz-harmonie/

Je to nie celkom idealne, lebo je to bez not, ale v zmysle bez partitur. Cize ti len pisu mena tonov kvazi.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #89 kedy: 20. Máj , 2011, 22:22:34 »

aha, dik z acenne rady  :) skusime...ale ked si odmyslis teda tie ploche nohy a ten preslap v dni a zoberes si napr, recyklaciu, cestu, gulas, alebo vecer, rano tak to je dobre podla mna a nic tam nevidim. bolo to nahrate autenticky  :)

btw, druhy gitarista a spevak, ma praveze rad taketo podivnosti a nie obvykle obraty. Ja skor take obraty a pod. nevymyslam, ale hram resp. spravim to tak, ako mi to sedi, teoriu absolutne neovladam fakt  :)
« Posledná zmena: 20. Máj , 2011, 22:28:49 od mario bross » Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 22 otázok.