Makarenko
nováčik
Príspevkov: 17
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 12. November , 2009, 22:18:43 » |
|
dik ...chalani a co vsetko ste drzali v rukach vy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 12. November , 2009, 22:22:08 » |
|
To bude velmi zaujimava odpoved. Jeden toho drzal v rukach velmi vela (myslim v dobrom).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 12. November , 2009, 22:22:26 » |
|
v akej oblasti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 12. November , 2009, 22:59:40 » |
|
Makarenko..naposledy som skoro odpadol, keď som hral na Henryho 1973 LP CUSTOME, čo má tuná od Miloša1, tak som dal preč gitary a kúpil si 1974 LP CUSTOM, aby som mohol odpadávať doma do postele a gitare sa nič nestalo, miestami mám dosť ešte aj zo svojho LP PREMIA...a dostali ma dva PRS u feriho, TOP 5 Private stock, ale to nie je moj typ gitary...a to sme ešte neboli u Progiho...hrával som aj na STUDIA, v časoch keď som sníval o sunburst Standarde..Studiá sú fajn gitary...aj keď mám radšej ročníky 1990-956, než tieto nové. Vtedy malo STUDIO ešte ebenový hmatník a v bielom prevedení to bol taký "chudobný" CUSTOM...
|
|
« Posledná zmena: 12. November , 2009, 23:01:49 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 13. November , 2009, 00:27:59 » |
|
... no ja aby som odpadnul z dakeho Gibsona,tak to by ma ním museli tresnút po hlave...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
stary
náhodný pocestný
Príspevkov: 132
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 13. November , 2009, 07:52:42 » |
|
a aby si sa z neho dosral, musel by si ho zjest? najprv by sa ale doblul
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 13. November , 2009, 08:34:32 » |
|
a aby si sa z neho dosral, musel by si ho zjest? ... to je otazka pre tych,ktorí sú z dakej gitary dosratí... S gitarami je to jak s babami- vidíš/spoznaš daku peknú,vyborne vyzerajucu, s "hi-fi parametrami" a hovoríš si: joooj,tu by som chcel,tú by som poradne ........al,s tou to musí byt fantastické, ...no a ked ju potom .......š,tak si povieš: šak ,bolo to fajn, ale žiaden zázrak sa nekonal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 13. November , 2009, 10:38:20 » |
|
Studiá sú fajn gitary...aj keď mám radšej ročníky 1990-956, než tieto nové. Vtedy malo STUDIO ešte ebenový hmatník a v bielom prevedení to bol taký "chudobný" CUSTOM... Ano, tie su dobre. Tie boli celomahagonove aj casto.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 13. November , 2009, 10:38:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mathek89
Hosť
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 13. Február , 2011, 20:19:45 » |
|
ako stranka nic moc ale kamenny je uplne fantasticky, maximalna ochota fajny vyber ked zhanate gitarku alebo klaves maximalna spokojnost co sa tyka kamenneho co sa tyka online nakupu na to tu je skacel a muziker
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sacho
nováčik
Príspevkov: 46
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 14. Február , 2011, 11:50:54 » |
|
Musim len chvalit. Boli velmi ochotni a promptni. Objednaval som v ich e-shope. Hned mi volali ohladom upresnenia nejakych detailov a o dva dni to bolo u mna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 20. Apríl , 2012, 14:11:23 » |
|
Tiez teraz riesim s Big music jednu objednavku. Btw prvy krat v zivote som si objednal gitarku cez net . Taktiez som bol kupovat v kamenaku a mozem povedat, ze som spoko. S pristupu mam pocit, ze chcu veci vybavit co najpromptnejsie. Este uvidime ako zostelovana pride gitarka a ci dam 5 hviezdiciek z 5 tich.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 21. Apríl , 2012, 10:41:16 » |
|
A čo si objednal?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 21. Apríl , 2012, 10:44:43 » |
|
Tiez teraz riesim s Big music jednu objednavku. Btw prvy krat v zivote som si objednal gitarku cez net . Taktiez som bol kupovat v kamenaku a mozem povedat, ze som spoko. S pristupu mam pocit, ze chcu veci vybavit co najpromptnejsie. Este uvidime ako zostelovana pride gitarka a ci dam 5 hviezdiciek z 5 tich. inak ocakavat ze gitara bude zostelovana po neviem akej dlhej ceste v krabici je uplne zcestne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|