Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« kedy: 10. August , 2009, 17:24:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 10. August , 2009, 17:36:29 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 10. August , 2009, 17:42:58 » |
|
este chyba Piecka E
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 11. August , 2009, 17:58:54 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 12. August , 2009, 11:27:54 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 11. August , 2009, 18:50:12 » |
|
mne sa to s ničím neprekrýva čo je to Piecka E?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 11. August , 2009, 18:53:42 » |
|
...
čo je to Piecka E?
dobova mladucka kapela z uplneho zaciatku 90tych rokov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. August , 2009, 10:01:19 » |
|
Dobre, takze kedy a odkial vyrazame?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. August , 2009, 17:06:12 » |
|
Nevie náhodou niekto časový harmonogram tejto akcie? Dost by mi to pomohlo
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 14. August , 2009, 17:37:57 » |
|
Nevie náhodou niekto časový harmonogram tejto akcie? Dost by mi to pomohlo TRIBUTE TO FREEDOM – POCTA SLOBODE 15. 8. 2009 18:00 (So),Hrad Devín - Stredné nádvorie - Bratislava Zakladne info podla ticketportal ale o harmonograme ani chyru ani slychu...alebo mam google limited edition Tu je ocividne naznacene absolutne necakane poradie interpretov: http://www.festivaly.sk/clanok/85/jon-anderson-na-slovensku
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 16. August , 2009, 09:59:46 » |
|
Bolo fasa, hlavne J.Anderson a P.Výber .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. August , 2009, 19:48:38 » |
|
pre mňa bol jednoznačne najlepší Pražský Výběr, staré aj nové veci hrali úúúžasne, všetci hudobníci v tej kapele sú vynikajúci , Varga výborne - ako vždy, ale trochu ma napálil, lebo začal komponovať veľmi podobne ako ja... no a z Andersona sa mi páčila len časť, keď hral už s našimi hudobníkmi, lebo ten jeho vysoký vokál je presne to, čo mi na Yes vždy vadilo a Devín je najkrajšie miesto na koncerty, na ktorom som doteraz bola, spravili to celé veľkolepo krásne, aj skala, na ktorej boli svetelné efekty - perfektné...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 16. August , 2009, 20:35:19 » |
|
vyborné, skvelé, užasné, jedinečné... Anderson bol uplne popiči
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. August , 2009, 21:42:05 » |
|
Kocábovci boli jednoznačne highlightom večera. Poprdeli, sánka mi padla hlavne z toho ich basáka. Vokalistka vyzerala byť na tú vzdialenosť pekná ženská - super image. Samozrejme, Jon Anderson aj MV bol skvelý, ale Pražáci ma proste dostali najviac. Ešte aj Kubišovej vystúpenie malo takú divno-nostalgickú atmosféru, rodičia ju počúvali z kotúčáku, keď som ešte chodil po štyroch. V celom areáli jeden stánok na pitie a jeden na jedlo. Arogantní sekuriťáci - ako vždy. Slovenský festival 20 rockov po Nežnej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. August , 2009, 23:19:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
ledzep
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 17. August , 2009, 10:01:20 » |
|
perfektná akcia, vynikajúci austrálsky gitarista u kocába, škoda že nehrali viacej nových vecí z CD z roku 2007 Vymlácený rockový palice, na stánky s pivom sa vysrať, tým nešlo o pivo ale o biznis, podstatné bolo dianie na pódiu, kto tam nebol, nezažil....
|
|
« Posledná zmena: 17. August , 2009, 14:25:30 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|