Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 22:55:35
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Varga, Prazsky vyber, Jon Anderson, ... na Devine  (Prečítané 5953 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #15 kedy: 19. August , 2009, 13:14:36 »

Ten Prazsky Vyber trochu mozno aj lutujem. Videl som akurat zaciatok, ako sa predviedol basak s gitaristom a prve dve skladby, potom ma okolnosti donutili ist domov.

Anderson ma do polky vystupenia nudil. Stale som, kedy nalozia nejake kvalitne veci. Close to the Edge to do istej miery zachranil, no aj tak tam chybalo kopec dobrych veci, ktore su na albumovej verzii.

Varga hral uplne hovadiny, tak ako vzdy, to som si za ten klaves kludne mohol ist sadnut aj ja.

Ale akcia pekna, na hrade dobra atmoska. Hlavne zapad slnka za horizontom a osvetlenie skal. Ludi bolo tiez dost, atd...
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #16 kedy: 19. August , 2009, 17:52:41 »

Varga hral uplne hovadiny, tak ako vzdy, to som si za ten klaves kludne mohol ist sadnut aj ja.

Nezahrávaj sa to Ty Imbusko si sem práve napísal hovadinu, a len preto, že Ti jeho hra nesedí.
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #17 kedy: 19. August , 2009, 18:23:52 »

Nezahrávaj sa to Ty Imbusko si sem práve napísal hovadinu, a len preto, že Ti jeho hra nesedí.

aj ty si Barborka napisala predtym hovadinu len preto, ze Ti jeho spev nesedi.  Žmurk Popiskujem si

... lebo ten jeho vysoký vokál je presne to, čo mi na Yes vždy vadilo ...

Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 19. August , 2009, 18:26:14 »

aj ty si Barborka napisala predtym hovadinu len preto, ze Ti jeho spev nesedi.  Žmurk Popiskujem si

jaku hovadinu ? povedala ze jej nesedi a nijako to nerozvijala Žmurk
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 19. August , 2009, 18:38:39 »

jaku hovadinu ? povedala ze jej nesedi a nijako to nerozvijala Žmurk

presne tak  :)

a Ty čo do mňa rýpeš, veď Ty si kamoš!  Bacha na vec kamo!  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 19. August , 2009, 18:39:37 »

uz neni, a ja si ho vyskrtavam zo zoznamu tiez  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #21 kedy: 19. August , 2009, 18:41:41 »

a ty preco rypes do mojho kamosa Imbusa?  :)

uz neni, a ja si ho vyskrtavam zo zoznamu tiez  Bacha na vec kamo!
preco sa so mnou nechcete hrat?  Je mi do plaču Smútim
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 19. August , 2009, 18:49:04 »

a ty preco rypes do mojho kamosa Imbusa?  :)
preco sa so mnou nechcete hrat?  Je mi do plaču Smútim

tak dobre, ešte si Ťa necháme, lebo Imbus je aj náš kamoš  :)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #23 kedy: 20. August , 2009, 00:10:28 »

vsetci sme jedna velka rodina :)

Aj partia chlapov, ktora isla predomnou pocas Vargovho hrania hovorili, ze aky je uzasny, jedinecny a jeho disharmonie su strasne super. Ja v tom nic ucelene nepocujem a podla mna by jednu vec po sebe 2x zahrat nevedel, lebo vsetko su to random noty v style "aku mala, taku dala". Netvrdim, ze nespravil kus roboty pre slovensku hudbu, ja osobne mam velmi rad Na druhom programe sna, Zvonky zvonte, atd...
Skor sa mi nepaci, ako ho vsade v poslednej dobe tlacia, prezentuju skoro ako modlu nepriamo umerne k tomu, co na podiu predvadza. Inymi slovami sa to da povedat aj tak, ze nepaci sa mi jeho styl. :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #24 kedy: 20. August , 2009, 09:54:18 »

vsetci sme jedna velka rodina :)

Aj partia chlapov, ktora isla predomnou pocas Vargovho hrania hovorili, ze aky je uzasny, jedinecny a jeho disharmonie su strasne super. Ja v tom nic ucelene nepocujem a podla mna by jednu vec po sebe 2x zahrat nevedel, lebo vsetko su to random noty v style "aku mala, taku dala". Netvrdim, ze nespravil kus roboty pre slovensku hudbu, ja osobne mam velmi rad Na druhom programe sna, Zvonky zvonte, atd...
Skor sa mi nepaci, ako ho vsade v poslednej dobe tlacia, prezentuju skoro ako modlu nepriamo umerne k tomu, co na podiu predvadza. Inymi slovami sa to da povedat aj tak, ze nepaci sa mi jeho styl. :)

suhlas  Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #25 kedy: 20. August , 2009, 10:29:34 »

imbus, kludne stacilo napisat len toto:

vnimam to rovnako  :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 20. August , 2009, 11:40:08 »

Skor sa mi nepaci, ako ho vsade v poslednej dobe tlacia, prezentuju skoro ako modlu nepriamo umerne k tomu, co na podiu predvadza.

Podobny nazor mam. Je prilis preceneny, asi kvoli tomu ze je "jednooky medzi slepymi".
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 20. August , 2009, 11:41:34 »

ale za to on nemoze, ze ho v niektorych mediach fetisizuju. myslim, ze on je posledny co sa mu lubi, ked ho oznacuju za legendu...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 20. August , 2009, 11:42:21 »

ale za to on nemoze, ze ho v niektorych mediach fetisizuju. myslim, ze on je posledny co sa mu lubi, ked ho oznacuju za legendu...

Iste, z toho co som s nim cital rozhovory, tak posobil velmi skromne a sam sa z toho smial, ze aku legendu z neho robia. 
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #29 kedy: 20. August , 2009, 12:24:59 »

mozno sa dostavame k tej pandorinej skrinke sudnosti Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.