iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. August , 2009, 13:14:36 » |
|
Ten Prazsky Vyber trochu mozno aj lutujem. Videl som akurat zaciatok, ako sa predviedol basak s gitaristom a prve dve skladby, potom ma okolnosti donutili ist domov.
Anderson ma do polky vystupenia nudil. Stale som, kedy nalozia nejake kvalitne veci. Close to the Edge to do istej miery zachranil, no aj tak tam chybalo kopec dobrych veci, ktore su na albumovej verzii.
Varga hral uplne hovadiny, tak ako vzdy, to som si za ten klaves kludne mohol ist sadnut aj ja.
Ale akcia pekna, na hrade dobra atmoska. Hlavne zapad slnka za horizontom a osvetlenie skal. Ludi bolo tiez dost, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. August , 2009, 17:52:41 » |
|
Varga hral uplne hovadiny, tak ako vzdy, to som si za ten klaves kludne mohol ist sadnut aj ja.
to Ty Imbusko si sem práve napísal hovadinu, a len preto, že Ti jeho hra nesedí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. August , 2009, 18:23:52 » |
|
to Ty Imbusko si sem práve napísal hovadinu, a len preto, že Ti jeho hra nesedí. aj ty si Barborka napisala predtym hovadinu len preto, ze Ti jeho spev nesedi. ... lebo ten jeho vysoký vokál je presne to, čo mi na Yes vždy vadilo ...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. August , 2009, 18:26:14 » |
|
aj ty si Barborka napisala predtym hovadinu len preto, ze Ti jeho spev nesedi. jaku hovadinu ? povedala ze jej nesedi a nijako to nerozvijala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. August , 2009, 18:39:37 » |
|
presne tak a Ty čo do mňa rýpeš, veď Ty si kamoš! uz neni, a ja si ho vyskrtavam zo zoznamu tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. August , 2009, 18:41:41 » |
|
presne tak a Ty čo do mňa rýpeš, veď Ty si kamoš! a ty preco rypes do mojho kamosa Imbusa? uz neni, a ja si ho vyskrtavam zo zoznamu tiez preco sa so mnou nechcete hrat?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. August , 2009, 18:49:04 » |
|
a ty preco rypes do mojho kamosa Imbusa? preco sa so mnou nechcete hrat? tak dobre, ešte si Ťa necháme, lebo Imbus je aj náš kamoš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 20. August , 2009, 00:10:28 » |
|
vsetci sme jedna velka rodina Aj partia chlapov, ktora isla predomnou pocas Vargovho hrania hovorili, ze aky je uzasny, jedinecny a jeho disharmonie su strasne super. Ja v tom nic ucelene nepocujem a podla mna by jednu vec po sebe 2x zahrat nevedel, lebo vsetko su to random noty v style "aku mala, taku dala". Netvrdim, ze nespravil kus roboty pre slovensku hudbu, ja osobne mam velmi rad Na druhom programe sna, Zvonky zvonte, atd... Skor sa mi nepaci, ako ho vsade v poslednej dobe tlacia, prezentuju skoro ako modlu nepriamo umerne k tomu, co na podiu predvadza. Inymi slovami sa to da povedat aj tak, ze nepaci sa mi jeho styl.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 20. August , 2009, 09:54:18 » |
|
vsetci sme jedna velka rodina Aj partia chlapov, ktora isla predomnou pocas Vargovho hrania hovorili, ze aky je uzasny, jedinecny a jeho disharmonie su strasne super. Ja v tom nic ucelene nepocujem a podla mna by jednu vec po sebe 2x zahrat nevedel, lebo vsetko su to random noty v style "aku mala, taku dala". Netvrdim, ze nespravil kus roboty pre slovensku hudbu, ja osobne mam velmi rad Na druhom programe sna, Zvonky zvonte, atd... Skor sa mi nepaci, ako ho vsade v poslednej dobe tlacia, prezentuju skoro ako modlu nepriamo umerne k tomu, co na podiu predvadza. Inymi slovami sa to da povedat aj tak, ze nepaci sa mi jeho styl. suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 20. August , 2009, 10:29:34 » |
|
imbus, kludne stacilo napisat len toto: Varga hral uplne hovadiny, tak ako vzdy, to som si za ten klaves kludne mohol ist sadnut aj ja.
vnimam to rovnako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 20. August , 2009, 11:40:08 » |
|
Skor sa mi nepaci, ako ho vsade v poslednej dobe tlacia, prezentuju skoro ako modlu nepriamo umerne k tomu, co na podiu predvadza.
Podobny nazor mam. Je prilis preceneny, asi kvoli tomu ze je "jednooky medzi slepymi".
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 20. August , 2009, 11:41:34 » |
|
ale za to on nemoze, ze ho v niektorych mediach fetisizuju. myslim, ze on je posledny co sa mu lubi, ked ho oznacuju za legendu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 20. August , 2009, 11:42:21 » |
|
ale za to on nemoze, ze ho v niektorych mediach fetisizuju. myslim, ze on je posledny co sa mu lubi, ked ho oznacuju za legendu...
Iste, z toho co som s nim cital rozhovory, tak posobil velmi skromne a sam sa z toho smial, ze aku legendu z neho robia.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 20. August , 2009, 12:24:59 » |
|
mozno sa dostavame k tej pandorinej skrinke sudnosti