Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 20:48:42
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Blackmachine guitars  (Prečítané 25561 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 25. August , 2009, 11:51:22 »

...zeby som si nekupil original. ...

aky original ? tuto to neni debata original vs. handmade. ja som to dal do roviny handmade koncepcie vs. handmade koncepcie... original je Fender, potom Gibson a potom s prizmurenim vsetkych oci PRS a Jackson. vsetko ostatne su uz iba variacie.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #31 kedy: 25. August , 2009, 11:53:43 »

Jaaaaaaaj...chlapci chlapci...
Preco kazda tema musi obsahovat nepodstatnu zlozku chujovin, blbych reci, podrypov, zbytocnych lamentovani nad vecou... Huh!
Tema je jasna, zrozumitelna. Ked niet co z vasej strany dodat ku konkretnemu produktu, tak jebem na to a temu obidem... Je to tak tazke ?
Mne sa nepaci x veci tu na fore, vratane gitar, ampov, ... ale jebem na to a vyjadrim sa RADSEJ k tomu, co sa mi paci, alebo co ma oslovi... Aspon o to vacsi poriadok a nie kopec kokotin.

Rastis: Dakujem.  Na zdravie!

co remcas branko? 4oci hned dosiel ze sak preco UK, ked to spravi SVK gitarar - tak som presne podotkol ze preco - skusenosti, vyvoj svojich postupov a celkoveho pristupu atd atd. to bolo cele. neviem co je na tom rypavicne. hlavne ked este rasto spravne vypichol ze preco je to tak. ved daj si ku kellerovi vyvinut svoj model, urcite si za to vypyta aj nalezitu ciastku a budu radi vsetci - ty budes mat delo, igor sa povenuje aj niecomu inemu ako len kopii a este aj zarobi.
ty si tiez jeden z tych co si idu vsetko kupit - tak si to kup, nevypisuj o tom a neplanuj si low budget kopie (ktore podla mna az tak low budget nebudu)  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #32 kedy: 25. August , 2009, 11:55:01 »

Jasne, aj ja chcem podporit slov. trh, a prave aj tym, ze si kupim tuzemsku gitaru. Lenze netajim sa tym, ak by boli prachy, zeby som si nekupil original. To asi kazdy z nas.

Aky original? Ma to inu hlavu a to je vsetko.

Btw ako presne sa zivis ako gitarista? Lebo takych ludi na Slovensku je len par, co to maju ako hlavnu napln prace. Pochval sa.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #33 kedy: 25. August , 2009, 12:07:48 »

Jo,tá hlava mi pripomína hlavy gitár Parker.Akoby jej z oka vypadla Zdravíčko
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #34 kedy: 25. August , 2009, 12:24:05 »

Jo,tá hlava mi pripomína hlavy gitár Parker.Akoby jej z oka vypadla Zdravíčko
parker majú opačnú, a stotisíckrát škaredšiu hlavu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #35 kedy: 25. August , 2009, 12:39:09 »

Urcite ani jednemu z vas nebudem hovorit ako si zarabam a uz vobec nie ako si zarabam gitarou. Do toho vas je velky shit, ktory si vypustite pri rannej stolici z vasich prdeli.
A ORIGO som myslel konkretnu znacku, mudre hlavy. Nie tvar. Asi original tato gitara sa vola BLACKMACHINE a nie KELLER. ZE Huh!
 Na zdravie!

PISTA: Myslel som to vseobecne, takze neremcam. :) Nech sa debatuje k teme, nie k slov. trhu, k zivotnym podmienkam a podobnym kokotinam. A to, co ja pisem, ze si raz kupim, tak si RAZ kupim. A nech Teba netrapi a ani nikoho z fora, ze kedy to bude.  Žmurk
SPYROS: Delej si svou praci.  Zdravíčko
 Na zdravie!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #36 kedy: 25. August , 2009, 12:40:55 »

Bravooo Bravooo Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 25. August , 2009, 12:49:00 »

Hlava na tej gitare je taká...netradičná.Ani trocha sa mi nepáči :)
..zas daka kopirka,telo z toho a hlava z hentoho /Parker/  Žmurk
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 25. August , 2009, 12:51:38 »

jaka kopirka? sak normalne su celkom originalne tie blackmashiny
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #39 kedy: 25. August , 2009, 12:54:12 »

Mam v pecku, ci to je kopirka alebo nie. Zaujima ma ako to hra a ako sa na to hra. Parker hra inak, nez toto. VDAKA Bohu.  Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 25. August , 2009, 12:57:14 »

Reagoval som na margo jedneho prispevku. Na zdravie! A k tym gitaram: 7-8 strunky neznašam,nenavidím,nechcem ani vidiet,nech vypadaju akokolvek super. Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #41 kedy: 25. August , 2009, 13:00:54 »

ani nie tak originalne, ako vdaka cene pre mnohych dalsia custom exotika a tak si zopar mladych foristov nad tym honi ciciny a slinta nad audio a video ukazkami z netu :)

v ramci diskusie o nom som videl snimac pre 10 strun, aj uzrel svetlo sveta taky nastroj od neho?

Zaujima ma ako to hra a ako sa na to hra. Parker hra inak, nez toto. VDAKA Bohu.  Na zdravie!
to si zistil na zaklade ukazok z netu? lebo si pisal, ze si nam tom nehral, ale uz vies, ze to chces a ze sa ti na to bude hrat dobre, aj sa ti to bude zvukovo pacit..
« Posledná zmena: 25. August , 2009, 13:04:12 od styrioci » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 25. August , 2009, 13:03:55 »

hmm pride mi to ako pomerne originalny koncept aj ked si precitam popis toho nastroja (kto bezne dava top eben kks?) mne to parkeru moc nepripomina. na parker ked pozrem tak vidim oble tvary, velmi sofistikovany nastroj z novych materialov (carbon hmatnik a pod.) s technickymi vychytavkami a tak.. blackmachine mi pride ako drza, ostra uhranciva gitara.. jak kebyze zotnem strom priamo v lese. pride mi absolutne bezprostredna a kazdy detail vyzera byt perfektne dotiahnuty..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #43 kedy: 25. August , 2009, 13:07:04 »

...
to si zistil na zaklade ukazok z netu? lebo si pisal, ze si nam tom nehral, ale uz vies, ze to chces a ze sa ti na to bude hrat dobre, aj sa ti to bude zvukovo pacit..
ZVUKOVO sa mi paci na zaklade UKAZOK. Ved coho ineho asi, kedze som na tom zatial zial nehral ?
Na to dam krk, ze sa mi na tom bude dobre hrat ! :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 25. August , 2009, 13:10:42 »

inak pride mi ako nezmysel pozriet na blackmachine a teraz pisat sivcakovi ze ci vie spravit taku kopiu.. proste to nebude tak hrat si myslim.. vyzerat to bude asi podobne ale know how ma blackmachine a ten vyrobny postup ma kazdy gitarar unikatny.. a predpokladam ze cena by bola podobna asi aj u sivcaka v tomto pripade ked pozriem na dreviny..
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.