Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 08:27:49
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Boli ste už zmätení???  (Prečítané 3244 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« kedy: 25. August , 2009, 19:34:11 »

Myslím, že každý, kto nieje práve s kapelou, si hrá doma sám aj s nahravkami a hráme akoby v tej kapele... neviem, ako vy... ale ja hrám cez metal, rock, pop, funk a blues a všetko možné... a už som zmatený, čo by som asi aj chcel hrať... stáva sa to aj vám?Huh!
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #1 kedy: 25. August , 2009, 19:36:44 »

Myslím, že každý, kto nieje práve s kapelou, si hrá doma sám aj s nahravkami a hráme akoby v tej kapele... neviem, ako vy... ale ja hrám cez metal, rock, pop, funk a blues a všetko možné... a už som zmatený, čo by som asi aj chcel hrať... stáva sa to aj vám?Huh!
Stava napriklad teraz nemam ziadnu  kapelu a som zmateny  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #2 kedy: 25. August , 2009, 20:00:18 »

ja som zmateny ked som si to prečital Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #3 kedy: 25. August , 2009, 20:52:43 »

Kedysi som myslel, ze by som mohol jedneho dna hrat fusion jazz, okrem metalu. Dnes uz viem, ze to je blbost, taky gitarista nie som, a nehram poriadne ani ten metal :)
Zaznamenané

DominkO
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 91

*1852-still alive

« Odpoveď #4 kedy: 25. August , 2009, 21:12:40 »

Uz 2 mesiace namiesto toho aby som intenzivne cvicil stracam cas rozhodovanim medzi klasikou a modernou hudbou, kedze naraz sa asi oboje neda robit poriadne. Bilancujem vyhody a nevyhody. A to je tazsie rozhodovanie nez to tvoje Bavím sa skvele
Zaznamenané

Alvaro 410, Fender Strat HW1, Fender Super Reverb
Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #5 kedy: 25. August , 2009, 21:14:26 »

Uz 2 mesiace namiesto toho aby som intenzivne cvicil stracam cas rozhodovanim medzi klasikou a modernou hudbou, kedze naraz sa asi oboje neda robit poriadne. Bilancujem vyhody a nevyhody. A to je tazsie rozhodovanie nez to tvoje Bavím sa skvele
tak to ti verím... to ja sa medzi akustikou a elektrikou nerozhodujem...
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 25. August , 2009, 21:29:37 »

Kolko mas rokov? Daj si pozor aby si sa nezaradil medzi chronickych "vymyselnikov", co nieco zacnu a uz utekaju k inemu, tym padom si nedaju moznost rozvinut nieco SKUTOCNE, mozno aj hmatatelne :) Da sa toho zvladat aj viac naraz, preco nie, zalezi od organizacie casu a nadhladu.. ten by mohol prist casom. A co tak urobit z optickej nevyhody vyhodu a skusit to nejak rozumne premiesat, tie vplyvy... pozri sa na taky opeth (extrem) co urobili za bordel v zanri. Tazko povedat... myslim ze zmatenych je drviva vacsina ludi a HLAVNE muzikantov. Ak je clovek cielavedomy skor ci neskor /radsej skor/ naprogramuje sam seba do buducnosti. Ti zvysni koncia na smetisku takych mini-dejin :) .. alebo proste nemali stastie. Moj nazor.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #7 kedy: 25. August , 2009, 23:30:35 »

mne to je jedno, ja hram co sa mi paci a uplne jedno aj aky styl...sice mam kapelu a ked tvorime veci, tak nam je absolutne jedno, aka je to pesnicka... vacsinou vyjde punk so solom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #8 kedy: 25. August , 2009, 23:48:57 »

nerozmyšlaj nad kravinami hlavne...
Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9 kedy: 26. August , 2009, 06:56:12 »

nie, ja som este nikdy nebol zmateny..
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 26. August , 2009, 09:04:24 »

nie, ja som este nikdy nebol zmateny..
Je to dedicne?  ha ha ha
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #11 kedy: 26. August , 2009, 09:12:13 »

ved to je dobre ze ta bavi siroky zaber hudby...vela sa naucis...a moc si s tym nelam hlavu , ked sa dostanes do nejakej kapely tak ta to za teba vyriesi.
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #12 kedy: 26. August , 2009, 09:40:40 »

zmateny? ved hrat, co sa ti paci, skatulkovat sa iba to niektorych zanrov je iba pre tvoju skodu. potom dokazes kombinovat ako devin :O) v nakladacke si hodi country :)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #13 kedy: 26. August , 2009, 09:45:50 »

chlape, mal by si menej filozofovat a viac cvicit...  Na zdravie!
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 26. August , 2009, 09:48:18 »

chlape, mal by si menej filozofovat a viac cvicit...  Na zdravie!

+1   alebo ked uz nie cvicit, tak radsej trtkat  ha ha ha
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 22 otázok.