Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 21:03:26
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lacné Gibsony, ESP atd.  (Prečítané 9889 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #15 kedy: 01. September , 2009, 22:47:02 »

ono tu ide hlavne o jednu vec.. ze firma ako Gibson ma svoj kvalitativny a cenovy standard.. proste uroven a akonahle niekto vezme vyrobok pochybnej kvality, oznaci ho takouto prislusnou znackou (napr Gibson, ESP, Dean)  tak poskodzuje meno firmy a na toto su pani z branze od vyroby viac haklivi, nez na to, ze by si na tom zarobil ty ako fyzicka osoba par Eciek ze distribuujes padelky.. kebyze predavas jeden takyto nastroj tak ok, povie si clovek ze nic to ved pohoda asi vedel co kupuje.. ale ty sa tym zivis prakticky..
suhlas Zdravíčko
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #16 kedy: 01. September , 2009, 22:47:49 »

toto hovedko ujebať poriadne a dať sedieť.  Zdravíčko
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #17 kedy: 01. September , 2009, 22:48:38 »

toto hovedko ujebať poriadne a dať sedieť.  Zdravíčko

Aj by som ti začal hovorit do !#@$%#$ ale nezacnem  ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
noise
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #18 kedy: 01. September , 2009, 23:09:49 »

jasne na slovensku to neni moc idealne, ale je tu toho nazoaj pozehnane. myslim tie fejky a verejne.
Kód:
www.supermobily.sk
www.imoda.sk
dufam ze to nebudete brat ako reklamu, iba nazorna ukazka
.. na starej vajnorskej
a vy tu na mna chcete posielat policiu ? na nikoho, ktory to ktomu este len rozbieha.
myslim, ze v tomto state je vela inych skodcov.
a inak tie cinske fejky sa skvelo predavaju v cine, tam si s ludmi co robia fejky ani nevedia poradit, taky su chytri
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #19 kedy: 01. September , 2009, 23:21:17 »

oznacil si to ako Gibson a z fabriky a neviem co este a to je zamerne klamanie kupujuce. radsej ten e-shop ci co to chces nerozbiehaj. alebo vrav pravdu - inac je zaujmave, ze zas sa tu vyskytla tema a hned je tu hlavny akter prihlaseny... inac podla nicku, neni si aj na muzikeri ?
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 01. September , 2009, 23:22:10 »

jasne na slovensku to neni moc idealne, ale je tu toho nazoaj pozehnane. myslim tie fejky a verejne.
Kód:
www.supermobily.sk
www.imoda.sk
dufam ze to nebudete brat ako reklamu, iba nazorna ukazka
.. na starej vajnorskej
a vy tu na mna chcete posielat policiu ? na nikoho, ktory to ktomu este len rozbieha.
myslim, ze v tomto state je vela inych skodcov.
a inak tie cinske fejky sa skvelo predavaju v cine, tam si s ludmi co robia fejky ani nevedia poradit, taky su chytri

Ty si jaky debil, ved je to nelegalne...ake ze neni moc idealne. Uvedomujes si co robis?Huh!
« Posledná zmena: 01. September , 2009, 23:23:10 od MMM » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #21 kedy: 01. September , 2009, 23:30:41 »

aj by som ti zacal hovorit do !#@$%#$ ale nezacnem. zavolaj policajtov radsej na slotu, fica, packu, A VLASTNE VSETKYCH...
...
Musis byt primitiv, prepac. Ale obvinovat politikov a sam robis kokotiny... Zlodej krici "chytte zlodeja", ci ako ?
Pozri sa sam na seba, co robis. Sam dojebavas tento stat. Nie politici, ale Ty (my - ludia).
Byt Tvoj otec, tak Ta rozkopem po podlahe, zkopnem Ta zo schodov a nepustim z bytu s mienkou, ze akeho mam syna chuja...  Bleee Bleee Bleee
 Je mi do plaču

Edit: Byt Tebou, tak zacnem normalne slusne podnikat a byt prikladom ostatnym obchodnikom, nez zivit sa ojebami a este tak, ze z fabriky nieco priamo...
Mne keby si ponukol take nieco, tak Ti to otrepem o hlavu. Ver tomu.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 01. September , 2009, 23:33:59 od Branko » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #22 kedy: 03. September , 2009, 07:34:51 »

zacinajuci gitarista [bez penez] ma moznosti 1. kupit lacnu gitaru + combo + etc etc 2. fejk, ktory vyzera dobre, na to ze to je fejk. hra .. ako gitara a da sa stym aj ukazat na koncerte, normal ludia to nespoznaju. proste ma fajn gitara za smiesne peniaze. fejky su vsade okolo, to znackove oblecenie co nosite je znackove ? vacsinou nie.
Nepoznam nikoho, kto by nosil Daidas so 4 pasikmi :) Inak skvela argumentacia. Si totalny curak.
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #23 kedy: 03. September , 2009, 07:54:10 »

...cinsky fake "Gibson Supreme"  ha ha ha ...je zaujimave ze teraz produkuju modely ktore menej zdatny ludia tazsie identifikuju !

ten vzor hmatnika je dost od veci...pochybujem ze taky vobec niekedy na normalnom LP bol Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #24 kedy: 03. September , 2009, 08:54:28 »

No treba si zvykat, tychto rakosnickych kopii bude aj u nas len pribudat a pamatam si na nedavne casy, ked sa bezne vydrazili na Ebay aj za 1200 euro. Sa divim, ze sa u nas objavili az teraz. Zrejme sa uz viacero novacikov riadne osralo a mozno teraz sa chcu takouto formou pomstit svetu a este si aj privyrobit. Bavím sa skvele
Inak je to trestny cin podvodu ako vysity, takze ak sa to ozaj predava, treba upovedomit organy. Ak sa to nepredalo, tak je to trestny cin nedokonany v stadiu pokusu a organy treba upovedomit tak ci tak. Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #25 kedy: 03. September , 2009, 08:58:05 »

Zdravím,

pri dnešnej návšteve pokecu  ha ha ha ..som si všimol týpka čo predáva gitary za smiešne ceny a gitary to neboli len tak hocijaké.

http://pokec.azet.sk/Pig-Attack?i9=dfa305e34242&show=fotoalbumy

Napr Gibson Les Paul Standart za 275 eur

btw. písal ešte, že to je z fabriky v USA kde sa občas nejaké "vybavia".

Je toto normálne?

Nahodou ten na tretej stranke za 350 euro by som hned zobral, ak je este k mani, asi doslo k omylu pri vybere fotografie z nejakej Ebay aukcie. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #26 kedy: 03. September , 2009, 09:18:53 »

zacinajuci gitarista [bez penez] ma moznosti 1. kupit lacnu gitaru + combo + etc etc 2. fejk, ktory vyzera dobre, na to ze to je fejk. hra .. ako gitara a da sa stym aj ukazat na koncerte, normal ludia to nespoznaju. proste ma fajn gitara za smiesne peniaze. fejky su vsade okolo, to znackove oblecenie co nosite je znackove ? vacsinou nie.
zacinajuci gitarista [s penazmi] kupi si original, MA DELO nevie hrat, machruje jaky je bohaty vid bohatych.
skuseny gitarista [bez penez] nema zmysel rozpisovat, kupi fejk, alebo zozenie naozaj lacny orig ebay, amazon [snad bude mat stastie], alebo lopatu, etc etc
skuseny gitarista [s penazmi] si pokupi co len chce a ma fpajci secko kedze nema problem

trocha poopravim..
-zacinajuci gitarista vacsinou ani netusi rozdiely medzi gibsonom, negibsonom, fenderom, squierom.. pre neho je to gitara.. cize si kupi to najlacnejsie znackove.. nazov znacky napr Gibson a jemu zodpovedajucu kvalitu v pripade vyssich tried aj tak nedokaze ani nahodou docenit (to je ako ked som predaval ja gitaru typkovi vobec netusil ze je pre neho dobre ze tam ma ovela kvalitnejsie tremolo a snimace, nevedel preco je to pre neho dobre)..
- nepoznam jedineho cloveka co by rozmyslal, ze ak nema prachy, tak ide cestou fake-u, vacsinou praveze ak aj nemaju moc penazi, vyberaju si dane produkty nizsej triedy, ale stale radsej kupuju lacinku s vedomim, ze ide o ozaj znackovy produkt nez nejaky pitchus..
- k tomu ze s fakeom sa da ukazat na stage-i.. no.. ano, da.. a? s ktoroukolvek gitarou sa da ukazat na stagei.. pod podiom aj tak byva 90% negitaristov a pochybujem ze niekto z nich vie, ze co ma ten ujo hore povesene na sebe..
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #27 kedy: 03. September , 2009, 09:31:54 »

trocha poopravim..
-zacinajuci gitarista vacsinou ani netusi rozdiely medzi gibsonom, negibsonom, fenderom, squierom.. pre neho je to gitara.. cize si kupi to najlacnejsie znackove.. nazov znacky napr Gibson a jemu zodpovedajucu kvalitu v pripade vyssich tried aj tak nedokaze ani nahodou docenit (to je ako ked som predaval ja gitaru typkovi vobec netusil ze je pre neho dobre ze tam ma ovela kvalitnejsie tremolo a snimace, nevedel preco je to pre neho dobre)..
- nepoznam jedineho cloveka co by rozmyslal, ze ak nema prachy, tak ide cestou fake-u, vacsinou praveze ak aj nemaju moc penazi, vyberaju si dane produkty nizsej triedy, ale stale radsej kupuju lacinku s vedomim, ze ide o ozaj znackovy produkt nez nejaky pitchus..
- k tomu ze s fakeom sa da ukazat na stage-i.. no.. ano, da.. a? s ktoroukolvek gitarou sa da ukazat na stagei.. pod podiom aj tak byva 90% negitaristov a pochybujem ze niekto z nich vie, ze co ma ten ujo hore povesene na sebe..

Zdravíčko velmi dobre povedane, dufam inak, ze tomu picusovi sa uz zrusil ucet, nech ide kade lahsie aj s tymi jeho fake-ami
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
udry
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 03. September , 2009, 10:16:06 »

No treba si zvykat, tychto rakosnickych kopii bude aj u nas len pribudat a pamatam si na nedavne casy, ked sa bezne vydrazili na Ebay aj za 1200 euro. Sa divim, ze sa u nas objavili az teraz. Zrejme sa uz viacero novacikov riadne osralo a mozno teraz sa chcu takouto formou pomstit svetu a este si aj privyrobit. Bavím sa skvele
Inak je to trestny cin podvodu ako vysity, takze ak sa to ozaj predava, treba upovedomit organy. Ak sa to nepredalo, tak je to trestny cin nedokonany v stadiu pokusu a organy treba upovedomit tak ci tak. Popiskujem si
Takže,ked o tom vieš,tak je tvojou povinnostou upovedomit organy,nie len o tom pisat,čo treba urobit. Lebo inač možeš byt taktiež stihany. Bavím sa skvele Ja neviem o ničom. ha ha ha
« Posledná zmena: 03. September , 2009, 10:18:49 od udry » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #29 kedy: 03. September , 2009, 11:06:57 »

ja dosvedcim ze vies  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.