rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 03. September , 2009, 14:58:36 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 03. September , 2009, 15:15:45 » |
|
1* rasto
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 03. September , 2009, 17:08:45 » |
|
suhlas...ale je riadne nefer ked to chce niekto predat ako origos...na takeho treba zakon...ja mam na to taky nazor ze ked uz aj niekto vie o com je ten gibson a vie ze nan do smrti nenaskrabe kupi si fake aspon s napisom gibson...bude mat aspon trochu lepsi pocit...mne nedavno preplo a kupil som si model lamborghini-nikdy nebudem mat na ozajstne ale potesila ma aj hracka neviem ci niekto chape ako to myslim...pre niekoho je robit kopie a zneuzivat meno vyrobcu nestravitelne...pre ineho je skratka nestravitelna suma originalu... ked si ten fake gibson da len do obyvaku na stenu...urcite bude radsej ako keby tam vysel sx,squier,bach ,tyme...atd
|
|
« Posledná zmena: 03. September , 2009, 17:32:24 od br4nik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 03. September , 2009, 17:23:43 » |
|
... zákon ? a prečo? načo? začo? ved gipson ......
pokial to niekto predava ako original myslim ze to treba riesit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 03. September , 2009, 17:25:51 » |
|
... zákon ? a prečo? načo? začo? ved gipson ......
sorry ja to vsade pisem s p.. gibson...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 03. September , 2009, 17:27:46 » |
|
za napis gipson,by asi nebolo čo riešit uz som sa opravil mam zlozvyk pisat p... raz ked si ho kupim tak sa to uz konecne naucim... uz ma tu raz za to kurovali...
|
|
« Posledná zmena: 03. September , 2009, 17:28:17 od br4nik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 03. September , 2009, 17:30:17 » |
|
pokial to niekto predava ako original myslim ze to treba riesit... sivcak takisto robi "musicmany", riesis to? pochybujem ked uz fake, tak zvacsa gitary zvucneho a draheho mena, ktore si laik /teda ten co potencionalne nerozozna orig od fake nekupi preto by som povedal no a co, nech si ich robia, ked to niekto chce .. go ahead, keby sa horsie veci nediali
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 03. September , 2009, 17:33:05 » |
|
uz som sa opravil mam zlozvyk pisat p... raz ked si ho kupim tak sa to uz konecne naucim... uz ma tu raz za to kurovali... ja som myslel ze to pises naschval ze P koli akoze ironii kedze bola rec o fakeoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 03. September , 2009, 17:34:42 » |
|
ja som myslel ze to pises naschval ze P koli akoze ironii kedze bola rec o fakeoch
ja to tak pisem vzdy...asi to neni gitara pre mna neviem to ani napisat..radsej fender...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 03. September , 2009, 17:46:22 » |
|
suhlas...ale je riadne nefer ked to chce niekto predat ako origos...na takeho treba zakon...ja mam na to taky nazor ze ked uz aj niekto vie o com je ten gibson a vie ze nan do smrti nenaskrabe kupi si fake aspon s napisom gibson...bude mat aspon trochu lepsi pocit...mne nedavno preplo a kupil som si model lamborghini-nikdy nebudem mat na ozajstne ale potesila ma aj hracka neviem ci niekto chape ako to myslim...pre niekoho je robit kopie a zneuzivat meno vyrobcu nestravitelne...pre ineho je skratka nestravitelna suma originalu... ked si ten fake gibson da len do obyvaku na stenu...urcite bude radsej ako keby tam vysel sx,squier,bach ,tyme...atd nie nechapem ako to myslis.. lebo ak by to malo byt porovnatelne, musel by si si kupit za 100 litrov nejake auto- staru hrcu vyrobenu v saigone, co ma motor 1.2, 3-valec co by vyzeral ako lamborghini a mal by znak lamborghini a porusoval by vsetky ochranne znamky ako.. myslim ,ze temusme uz aj tak vycerpali,poniektori uz zacali aj hranicu zapalovat ze reku bude kebap z noise-a ale nakoniec vsetko dobre dopadlo.. pre cinanov 1:0
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 03. September , 2009, 18:10:17 » |
|
suhlas...ale je riadne nefer ked to chce niekto predat ako origos...na takeho treba zakon...ja mam na to taky nazor ze ked uz aj niekto vie o com je ten gibson a vie ze nan do smrti nenaskrabe kupi si fake aspon s napisom gibson...bude mat aspon trochu lepsi pocit...mne nedavno preplo a kupil som si model lamborghini-nikdy nebudem mat na ozajstne ale potesila ma aj hracka neviem ci niekto chape ako to myslim...pre niekoho je robit kopie a zneuzivat meno vyrobcu nestravitelne...pre ineho je skratka nestravitelna suma originalu... ked si ten fake gibson da len do obyvaku na stenu...urcite bude radsej ako keby tam vysel sx,squier,bach ,tyme...atd podla mna p*čovina, ako niekoho moze hriat, ze ma fake a este sa tvarit ze je to original??? raz ked na nieco niekto nema, tak nech si uvedomi, ze kazdy nemoze mat vsetko, tak to proste je
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 03. September , 2009, 18:55:39 » |
|
sivcak takisto robi "musicmany", riesis to? pochybujem
ked uz fake, tak zvacsa gitary zvucneho a draheho mena, ktore si laik /teda ten co potencionalne nerozozna orig od fake nekupi preto by som povedal no a co, nech si ich robia, ked to niekto chce .. go ahead, keby sa horsie veci nediali
Lenze Sivcak tam nejebe loga ako su na origos musicman, ty chytrak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 03. September , 2009, 18:59:47 » |
|
Lenze Sivcak tam nejebe loga ako su na origos musicman, ty chytrak.
ale jebe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|