proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 05. Október , 2009, 12:25:01 » |
|
mozno je v tom nejaky jeho diabolsky plan, ktovie Podla mna im ide o nezistne vseludove pobavenie a celkom to tymto spevakom z dalekeho vychodu vychadza. Tento je ale este lepsi, co davam ukazku.
|
|
« Posledná zmena: 01. September , 2010, 10:47:26 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 05. Október , 2009, 12:26:23 » |
|
Podla mna im ide o nezistne vseludove pobavenie a celkom to tymto spevakom z dalekeho vychodu vychadza. Tento je ale este lepsi, co davam ukazku. z dalekeho vychodu odporucam ANTONA HREŇA,na toho nema nik!!pozna niekto?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 05. Október , 2009, 12:33:52 » |
|
.... Tento je ale este lepsi, co davam ukazku.
tento mi pripada ako obet nejakej krutohumoristickej hyeny, ktora ho na to hucka a vsemozne mu s tym pomaha za ucelom jeho zhovadenia a vlastneho sebazabavenia(uspokojenia) - podobne ako producentsky team za Lacom Majstrom Slova
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 05. Október , 2009, 12:36:07 » |
|
tento mi pripada ako obet nejakej krutohumoristickej hyeny, ktora ho na to hucka a vsemozne mu s tym pomaha za ucelom jeho zhovadenia a vlastneho sebazabavenia(uspokojenia) - podobne ako producentsky team za Lacom Majstrom Slova No ja som s nim (Discomilan) dokonca osobne komunikoval a poprosil som ho, ci mi neposle svoje CD, ze frajerke sa velmi lubi a on mi ho s radostou expresne aj s venovanim a svojskou fotkou poslal. Podla mna ma dost vysoke sebavedomie. Tak mam takto ozajstny zberatelsky skvost.
|
|
« Posledná zmena: 05. Október , 2009, 12:36:48 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 05. Október , 2009, 12:37:00 » |
|
No ja som s nim (Discomilan) dokonca osobne komunikoval a poprosil som ho, ci mi neposle svoje CD, ze frajerke sa velmi lubi a on mi ho s radostou expresne aj s venovanim a svojskou fotkou poslal. Podla mna ma dost vysoke sebavedomie. mas v zbierke aj CD od slavka kundrata? to musis mat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 05. Október , 2009, 12:37:43 » |
|
mas v zbierke aj CD od slavka kundrata? to musis mat
Nie, ale ale ak mi na neho vies dohodit kontakt, vypytam si.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 05. Október , 2009, 12:39:34 » |
|
No ja som s nim (Discomilan) dokonca osobne komunikoval a poprosil som ho, ci mi neposle svoje CD, ze frajerke sa velmi lubi a on mi ho s radostou expresne aj s venovanim a svojskou fotkou poslal. Podla mna ma dost vysoke sebavedomie. Tak mam takto ozajstny zberatelsky skvost. takze aj ty si jedna z tych hyen v pozadi tychto existencii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 05. Október , 2009, 12:42:03 » |
|
takze aj ty si jedna z tych hyen v pozadi tychto existencii Podla mna som ho aspon rozveselil, ze aj v Bratislave sa ludia trhaju o jeho CD.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 05. Október , 2009, 12:43:20 » |
|
DiscoMilan je cool a mysli to smrtelne vazne. Este jedna podobna postavicka predtym bola, mal skupinu Jupiter (ak na to niekde natrafite, tak enjoy , fakt vyborne homemade disco ) Ukazky som zatial nezohnal, zatial len web : http://home.muzikus.cz/jupiter/jup_web1.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 05. Október , 2009, 12:46:58 » |
|
DiscoMilan je cool a mysli to smrtelne vazne. Este jedna podobna postavicka predtym bola, mal skupinu Jupiter (ak na to niekde natrafite, tak enjoy , fakt vyborne homemade disco ) Ukazky som zatial nezohnal, zatial len web : http://home.muzikus.cz/jupiter/jup_web1.html 2001 - zostava III.: Drahoslav Ferko - všetky nástroje + spev - nahrávanie a vydanie albumu "Universum" to nie to Universum co pozname ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 05. Október , 2009, 12:52:22 » |
|
Nie su tam ukazky, skoda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 05. Október , 2009, 12:53:23 » |
|
Nie su tam ukazky, skoda.
aj bez ukazok je to dobre - myslim ten web, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 05. Október , 2009, 13:01:00 » |
|
To ano, ma to styl aj ducha.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 05. Október , 2009, 13:01:56 » |
|
web je popicci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 05. Október , 2009, 13:13:30 » |
|
...
Ukazky som zatial nezohnal...
berem to tak, ze si iba zamestnany clovek http://www.jupitermusic.sk - je tam vsetko !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|