styrioci
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 26. Október , 2009, 17:56:04 » |
|
ale verim, ze solo zo stairwayu zahral tiez
nie, ale dal tam vlastnu vsuvku, ktora tiez v takomto type programu potesi. inac ked hral jimi z publika, tak som aj chvilu rozmyslal, ci sa nezabudol na WC, ked bolo gitaru pocut a gitaristu nikde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 26. Október , 2009, 21:53:54 » |
|
vsak bude trcat nova gitara podla tej ta spoznaju JJ ta ostra caparison hlava by dost asi prekazala, keby bola vnutri. ma celkom milo prekvapilo, kolko dostava jimi priestoru
Minuly rok tych sol a podkladov hral v jednom kole tolko kolko ich zrejme tento rok zahra za vsetky finale. Urcite to tu niekde uz viackrat bolo, ale nemozem si odpustit.... 1:55 a dalej je ppci solo.
|
|
« Posledná zmena: 26. Október , 2009, 21:54:45 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stary
náhodný pocestný
Príspevkov: 132
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 27. Október , 2009, 08:10:13 » |
|
...Urcite to tu niekde uz viackrat bolo, ale nemozem si odpustit.... 1:55 a dalej je ppci solo. To bolo koli Robovi, aby mohol tocit hlavou, proste showka Dnes nema kto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 27. Október , 2009, 09:33:56 » |
|
To bolo koli Robovi, aby mohol tocit hlavou, proste showka Dnes nema kto ale ma .. Jan Bendig.. vyberie si nejaku dievcensku pesnicku, vsetkych ubezpeci ze s kamaratom Honzikom sa naozaj len fotia a obcas jeden u druheho prespavaju a ze nie je gay a spravi metalovu show..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 27. Október , 2009, 17:17:18 » |
|
jimi ty sa tu zjavis, len ked je superstar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 27. Október , 2009, 17:21:24 » |
|
finale bude aj tak plne cechov.. uz len kvoli prevahe obcanov.. 2:1
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 27. Október , 2009, 17:22:42 » |
|
jimi ty sa tu zjavis, len ked je superstar Ale nie.Chodim sem...len pisem iba vtedy ak mam co k veci "povedat" a kedze sa na fore prebera stale viac a viac zbytocnosti, nema zmysel sa ku vsetkemu za kazdu cenu vyjadrovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 27. Október , 2009, 18:08:54 » |
|
ale ma .. Jan Bendig.. vyberie si nejaku dievcensku pesnicku, vsetkych ubezpeci ze s kamaratom Honzikom sa naozaj len fotia a obcas jeden u druheho prespavaju a ze nie je gay a spravi metalovu show..
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 27. Október , 2009, 18:19:13 » |
|
chcel som sa spytat, ze ci to budu vo vsetkych finalovych kolach len dvojminutove skladby, ale uz to zrejme bolo povedane. Je to skoda, lebo potom o com je ta show? Uz ani o speve a o sutaziacich. Ked ich je tam 10 a kazdy zaspieva 2 minuty, to je 20 minut cistej hudby. Co potom vyplna zvysnu hodinu a pol programu?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #324 kedy: 27. Október , 2009, 18:46:02 » |
|
chcel som sa spytat, ze ci to budu vo vsetkych finalovych kolach len dvojminutove skladby, ale uz to zrejme bolo povedane. Je to skoda, lebo potom o com je ta show? Uz ani o speve a o sutaziacich. Ked ich je tam 10 a kazdy zaspieva 2 minuty, to je 20 minut cistej hudby. Co potom vyplna zvysnu hodinu a pol programu?
to by ma az tak velmi nesralo, mna skor stve ze su tam stale tie reklamy...20 minut je program, 10 minut reklama a tak stale dookola
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 27. Október , 2009, 18:47:11 » |
|
No je to primetimeovy cas a este k tomu program s obrovskou sledovanostou, tak tam sa musi TV nabalit ako to len ide.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 27. Október , 2009, 18:47:55 » |
|
zbytok vyplnaju marešove fóry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #327 kedy: 27. Október , 2009, 20:40:41 » |
|
ja sa vam divim ze to vobec pozerate :D normalne som rad ze nemam telku. a aj keby som mal aj tak to tu nechytim :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 27. Október , 2009, 20:46:10 » |
|
Tak sa div nadalej a nic nadalej aj nechytaj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #329 kedy: 27. Október , 2009, 20:53:39 » |
|
No je to primetimeovy cas a este k tomu program s obrovskou sledovanostou, tak tam sa musi TV nabalit ako to len ide. no hej, len to totalne odradza toho divaka sledovat
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|