rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #435 kedy: 09. November , 2009, 11:34:39 » |
|
kedy bude ska kolo ?
a ja som myslel, zeby sme raz mohli byt kamarati
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #436 kedy: 09. November , 2009, 11:38:03 » |
|
a ja som myslel, zeby sme raz mohli byt kamarati ja to tiez nepozeram ale zase ked tam hrava jimmy tak by to nebola ostuda tam hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #437 kedy: 09. November , 2009, 11:39:20 » |
|
aby som mohol ist hrat do Superstar gitary, tak by som musel zacat seriozne cvicit, dat si nastrielat kvalitne brckave vlasy a v neposlednom rade mat hlavne tu ambiciu No ale sak Ty vies hrat, skus tam ist hrat. Na tie vlasy sa vyser a ambiciu... hm.. no tak ked si das viac piva, tak bude ambicia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #438 kedy: 09. November , 2009, 11:50:51 » |
|
No ale sak Ty vies hrat, skus tam ist hrat. Na tie vlasy sa vyser a ambiciu... hm.. no tak ked si das viac piva, tak bude ambicia. Jimi nam kapele trosku pekne pomohol, nebolo by fer ho pripravit o kseft
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #439 kedy: 09. November , 2009, 11:56:00 » |
|
Branko a preco si nesiel do Superstar hrat ty?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #440 kedy: 09. November , 2009, 11:59:12 » |
|
Branko a preco si nesiel do Superstar hrat ty?
Lebo som nechcel Jimiho pripravit o kseft... Ale mohol si ist aj Ty, naucil a hlavne porozpraval im, ze co sa ako hra, co ako hra a tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #441 kedy: 09. November , 2009, 12:00:30 » |
|
Lebo som nechcel Jimiho pripravit o kseft... . vsak aj drobky zo starych kol potesia, ta ne ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #442 kedy: 09. November , 2009, 12:03:46 » |
|
Ale mohol si ist aj Ty, naucil a hlavne porozpraval im, ze co sa ako hra, co ako hra a tak. v prvom rade nemam tu ambiciu. v druhom rade, nikdy som sa nestaval do pozicie ucitela, ale lichoti mi, ze ma tak beries a odporucil by si ma aj dalsim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #443 kedy: 09. November , 2009, 12:06:07 » |
|
v prvom rade nemam tu ambiciu. v druhom rade, nikdy som sa nestaval do pozicie ucitela, ale lichoti mi, ze ma tak beries a odporucil by si ma aj dalsim Sak sme ludia, ne ? Aj ked hovori sa, ze ludia su svine prezlecene za ludi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #444 kedy: 09. November , 2009, 21:03:54 » |
|
tak a mate to tu Leona vypadla, metalisti de su vase smsky? vela chlastate a potom nemate na kredit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #445 kedy: 09. November , 2009, 21:05:42 » |
|
tak a mate to tu Leona vypadla, metalisti de su vase smsky? vela chlastate a potom nemate na kredit aspon vidno ze to nieje o hudbe a ze popularita nieje znamkou kvality
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #446 kedy: 09. November , 2009, 21:10:03 » |
|
tak a mate to tu Leona vypadla, metalisti de su vase smsky? vela chlastate a potom nemate na kredit Presne tak metalisti pôjdu do puče, len sa bojím, aby nevyhodili aj jimmyho nakoniec.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #447 kedy: 09. November , 2009, 21:11:35 » |
|
hlavne ze postupil ben a bendik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #448 kedy: 09. November , 2009, 21:12:13 » |
|
Mohla vzdryat do rockoveho kola. Kazdopadne aj na zaver ukazala, ze pre mna spievala najlepsie z finalovych ucastnikov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #449 kedy: 09. November , 2009, 21:13:08 » |
|
Mohla vzdryat do rockoveho kola. Kazdopadne aj na zaver ukazala, ze pre mna spievala najlepsie z finalovych ucastnikov.
Pravda, spieva vyborne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|