Skor som narazal na to, ze Superstar nie je pre mna tak dolezita, ako sa na prvy pohlad moze zdat vzhladom k medializacii atd...zopar dobre odohratych festivalov s Metropolisom je pre mna daleko efektivnejsia zalezitost, pretoze tam je nasa cielova skupina a prezentujem svoju tvorbu, svoj styl atd....superstar je fajn....ale pre mna je to profesionalna zalezitost.
Jimi, podla mna Superstar kapela je vynikajuca a plne si zasluzite absolutorium, ktore neraz vyslovili nielen spevaci v Superstar, ale aj porota. BTW, jedine, co sa mne menej pacilo bolo paradoxne
Smoke On The Water. Inak super.
Myslim, ze ste poniektorych spevakov "potiahli", lebo sa im s vami vyborne spievalo a bol to pre nich zazitok nielen preto, ze stali prve razy pred vacsim publikom, ale aj preto, ze mali za sebou zohratu kapelu profesonalov. Akurat ... teraz ste ich "namlsali" a v buducnosti mozno budu mat problem zostavit zivu kapelu na koncertovanie z takych hudobnikov ako ste vy.
Inak je super, ze ste zneli stali vyborne (dokonca aj v TV bedni!) bezohladu na zaner a aj aranzma. A aj vlastnee transkripcie/upravy skladieb, boli posobive.
Myslim, ze tohtorocna Superstar ma najsilnejsiu 12-ku finalistov a tak je to hudobne skutocne kultivovana zabava. Aj vystupovanie finalistov, de facto casto este deti, je velmi sympaticke a aspon navonok - skormnee a milee. Vid vcera napr. Dominika Stara a jej rozluckove slova.
A teraz ma mozu vsetci vysmiat, ale je mi to jedno.
Uz mam roky na to, aby som sa nerozslzil.
P.S.
Viem, ze niektori tu na fore maju Rene Lacka za karaoke-fake gitaristu. Ved preco si nekopnut, ze? Ja som ho videl prvykrat na Petrovom Guitarfeste a na mna zaposobil skvele. Malo to techniku, drajv a aj neobvyklu pracu tela
. Bolo vidiet, ze vie, ze ho to bavi a velmi to bavilo aj mna. Podla mna ani S.R.Vaughn, keby este zil, by sa rozhodne neurazil a kludne by si s nim zadzemoval.