Branko
|
|
« kedy: 08. September , 2009, 22:46:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. September , 2009, 06:23:46 » |
|
Takz bezne nahravka Soldano SLO sa mi naj pacilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. September , 2009, 08:28:46 » |
|
no dost minimalne rozdiely su v tych nahravkach, keby som sa mal podla toho rozhodovat tak berem ten najlacnejsi, heh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. September , 2009, 08:30:45 » |
|
no dost minimalne rozdiely su v tych nahravkach, keby som sa mal podla toho rozhodovat tak berem ten najlacnejsi, heh
No ved tieto hajgayny su vsetky ako klonovane v podstate.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. September , 2009, 08:53:28 » |
|
super ukazky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. September , 2009, 09:27:03 » |
|
paradne ukazky!!! vdaka Brano!
s urcitostou viem povedat, ze najmenej z tychto sa mi paci: dual recto, tritone 100, bogner uberschall (to bolo ako granuly pre psa resp ako ked kakate take tie bobky ked jete malo vlakniny), knucklehead znie moc makko a juzansky na to ze je to vraj metalovy apec asi ani preto sa mi nepaci zvuk slipknotov,
pacil sa mi Herbert, Marshall 71 Super Tremolo s telecastrom, mark V, vlastne vsetky marshally (kua nieco sa so mnou deje), 5150-neutralny pocit, ROCKER30! ppci, 5150III super, bogner alchemyst, SLO100!!!
zo vsetkych ukazok mam pocit, ze boli tocene na jeden box a ten isty majk, zneju mi velmi podobne..
|
|
« Posledná zmena: 09. September , 2009, 09:27:58 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. September , 2009, 09:28:42 » |
|
U mna najhoršie / a s velkym odstupom od predposledneho / Mesa B DR. Inač skvelé ukažky. P.S. Myslím,že moja FF zostava by sa tam "nestratila".
|
|
« Posledná zmena: 09. September , 2009, 09:46:22 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. September , 2009, 09:51:50 » |
|
hlavne je to cele uplne jedno, pretoze mozno prave ten granulak prelezie najlepsie v kapele.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. September , 2009, 09:58:07 » |
|
hlavne je to cele uplne jedno, pretoze mozno prave ten granulak prelezie najlepsie v kapele.
aj to je mozne len vies ako.. co to znamena preliezt? najlepsie je, ked kapela zneje kompaktne a nikto vyslovene netrci.. a opat, verim,ze ak by sa v kapele vykytol tzv preliezajuci granulak, tak by zrazu bubenik a basak kupovali novy gear aby preliezli zas oni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. September , 2009, 10:00:07 » |
|
mne sa to zda hlavne vsetko rovnake, a sere ma, ze tam keca na zaciatku, lebo ked preklikavam, tak kym to povie tak zabudnem...a hlavne nevidim rozdiel medzi 5051 a Rocker 30 a najlepsie tam zneju tie marshally
|
|
« Posledná zmena: 09. September , 2009, 10:01:35 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. September , 2009, 10:02:43 » |
|
aj to je mozne len vies ako.. co to znamena preliezt? najlepsie je, ked kapela zneje kompaktne a nikto vyslovene netrci.. a opat, verim,ze ak by sa v kapele vykytol tzv preliezajuci granulak, tak by zrazu bubenik a basak kupovali novy gear aby preliezli zas oni no nie preliezanie ze prereve vsetko ostatne. v tomto svete zije jedine progrocker s hergottom. bolo to tak myslene ze obyvackovy turbo sound este nemusi zapadnut do kapely a naopak divny zvuk samotneho aparatu dokaze skvele zapadnut a stmelit. vela ludi zatracovalo napriklad ampeg ked si ho nasucho vyskusali, ze hruza zvuk atd a potom v kapele fungoval vyborne. juro griglak spominal napriklad ze si zamerne pridava vysky, ktore sa potom v hluku stratia, ale charakter je potom v kapele lepsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. September , 2009, 10:04:24 » |
|
mne sa to zda hlavne vsetko rovnake, a sere ma, ze tam keca na zaciatku, lebo ked preklikavam, tak kym to povie tak zabudnem...a hlavne nevidim rozdiel medzi 5051 a Rocker 30 a najlepsie tam zneju tie marshally 5150 hra ovela temnejsie, nema tolko vysok a nekuse, skor je to taky nevyrazny aparat oproti rockerovi.. ale to mozno pocujem len preto, ze to mam na sluchatka, doma na repro by to mozno hralo rovnako uplne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. September , 2009, 10:04:58 » |
|
no nie preliezanie ze prereve vsetko ostatne. v tomto svete zije jedine progrocker s hergottom. bolo to tak myslene ze obyvackovy turbo sound este nemusi zapadnut do kapely a naopak divny zvuk samotneho aparatu dokaze skvele zapadnut a stmelit. vela ludi zatracovalo napriklad ampeg ked si ho nasucho vyskusali, ze hruza zvuk atd a potom v kapele fungoval vyborne. juro griglak spominal napriklad ze si zamerne pridava vysky, ktore sa potom v hluku stratia, ale charakter je potom v kapele lepsi.
to dava zmysel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. September , 2009, 10:13:52 » |
|
no nie preliezanie ze prereve vsetko ostatne. v tomto svete zije jedine progrocker s hergottom.
To vravi ten pravy s iba 300W Ampongom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 09. September , 2009, 10:15:33 » |
|
To vravi ten pravy s iba 300W Ampongom. popri brdovom 400w Humbugu a 500w rozrobenych monstrach (s procakom) som len chudobny pribuzny.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|