helou po case, ozivme to
je niekto, kto ma trochu prehlad ci dokonca skusenosti v aktualne predavanych USB zvukovkach ?
zakladne veci, mic in, line, in, instrument in, output par idealne na jackoch, midi i/o, mozno pre istotu aj separatne napajanie, nie len z USB...
kukam, ze na trhu su desiatky modelov, niektore su uz vela rocne stalice, niektore maju podla for vela rokov rovnake problemy... a o niektorych sa clovek nedocita nic. da sa povedat, ze pomaly kazda druha znacka, co ma nieco s audio pre muzikantov dnes ponuka nejaky USB prevodnik...
co sa da odporucit s najnizsou moznou latenciou ?
napriklad popularne Focusrite Scarlett poznam z vystelovaneho kompu, ze to moc dobru latenciu nema. Steinberg UR tiez podla for maju skorej horsiu ako dobru latenciu.
kde citam, tam sa za etalon vsetkych parametrov spomina RME Babyface, ale zase aj stoji majland.
pravidelne vo forach narazam na Zoom UAC-2, ze ta je latencne dokonala, ale zaroven kukam parametre, ze sluchatkovy vystup ma + 8 dBu a 33 ohm. az tak tym cislam nerozumiem, ale ine zvukovky mavaju tieto cisla ine, sam mam sluchatka 55 ohm a aj na forach citam, ze ten vystup nie je bohvieco (?)
na margo kvality sluchatok citam napriklad nasrate reakcie uzivatelov, ako sa vyrazne zhorsila kvalita a intenzita sluchatkoveho vystupu medzi Steinberg UR22 a UR22 MkII
teraz som nasiel novinku - MOTU M2 - vyzera paradne, cena paradna, ma vsetko, co ma mat... len ju nikto nepozna a uzasnu latenciu udavaju pre 32 samplov a 96 kHz, co vyzera len ako marketing pre sprostych (?), lebo ked si to ich cislo predstavim pre 64 samplov a 44,1 kHz, tak to uz az tak skvele neposobi ...
... niekto nieco z praxe ?
dik