ach.. sry, to som nemal v umysle.. jj presne tie dva songy mi to evokuju asi najviac.. no tom live zazname, co tam je supnuty sa mi to vcelku aj pozdavalo, cize pozmenim tvrdenie.. ak nehrate live tie songy, ktore sa podobaju na Nirvanu, tak je to velmi pocuvatelne.. Ono, tou vatou vlastne myslim pomerne jednoduchy opakujuci motiv (ale to je dane aj tymto zanrom), ktory je tam casto len preto aby tam bol.. ja verim, ze ak vam kapela vydrzi a budete na sebe makat, ze budete produkovat aj napady ktore sa zacnu vryvat do pamate..
Ja to vzdy testujem taketo nieco tak, ze si otvorim bandzone a pracujem popri tom na kompe v praci. Ak sa zastavim pri praci a spozorniem, tak je to pre mna dobre znamenie a vtedy si davam nacas a pocuvam danu vec dopodrobna. Ak sa nezastavim a zbadam sa az ked player dohra bez toho aby som vedome sledoval track, vtedy je tam pre mna vela vaty.
Tu je este stale dost vaty, ale su tu dobre vokalne momenty. Vytazte zo spevu co najviac. Co je ale dobre znamenie je,ze pre mna to nie je az tak lahko definovatelne. Je tam citit grunge, ale je to miestami tvrdsie ako grunge, rock je samozrejmostou, ale povedal by som ze to miestami vybieha az do metalu. Co mi tu chyba je atmosfera. Vela z tychto veci proste len odsypa a zrazu je koniec pesnicky.