Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 18:31:33
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Harem Heroes  (Prečítané 9956 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
xing
stály hosť
Príspevkov: 936

« Odpoveď #15 kedy: 03. Júl , 2010, 21:17:43 »

mne sa to paci, straight narez, ziaden nonsense a kudrlinky okolo. Jedine ma vyrusuje slovensky, trochu nasprostasty text (rovnako vela ich je aj v EN, ale tie nie native speakera az tak nerusia) Pripomina mi to BLS, aj solo sa hodi, pohoda. Co sa tyka zvuku je to final, alebo len "pracovna" verzia ?
Texty si riesi spevak sam, hudobne napady prevazne ja. Navzajom si do toho velmi nekecame, aj ked samozrejme konstruktivna kritika je na mieste. Prvykrat ked som ten text cital mi to pripadal trochu detinsky, ale s odstupom casu sa mi snad aj paci. Ja som zastanca toho, ze na Slovensku po Slovensky, aj ked pesniky v AJ/SJ mame 50/50.

Zvukovo ide na 99 percent o finalnu verziu - mastrovali sme to asi 3 krat a posledny raz s odstupom cca 1 mesica, viac sa z toho asi uz dostat neda aj ked niektore pasaze som mal chut prehrat znovu. To ze to pripomina BLs beriem ako obrovsky kompliment. Co sa sola tyka - myslim ze nic svetoborne...

paci sa mi zvuk uplne vazne.. dokonca sa mi to paci zvukovo viac nez napr everyelse alebo r2d co tu je..(nehcem porovnavat ani vypichovat detaily, len to tak na mna posobi to je cele)  neni to take zastrete a vsetko je zive, transparentne, prijemne surove.. ppci
Vdaka, Karol. S r2d sa to asi porovnavat neda, my sme vpodstate amateri co sa skusenosti tyka. Snazili sme sa.

Opat sa asi opakujem, ale ten spevak je na slovenske pomery EXTRALIGA. Hudobne je to moja salka kavy, parada.
Vdaka aj za spevaka, budeme si ho zubami nechtami drzat. Zvlastne, ze takuto - nazvem tvrdsiu hudbu - zacal robit az s nami.
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #16 kedy: 04. Júl , 2010, 00:18:11 »

tazko nieco vytknut akurat 1:51 mi sekne pesnicka  Bavím sa skvele mozno mi ju len zle stiahlo. nahodit este tak zmysluplne texty a ide sa...
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #17 kedy: 04. Júl , 2010, 01:23:08 »

Co sa sola tyka - myslim ze nic svetoborne...

naco zas byt skromny..
To solo ma vyborny zvuk, akuratne mu tam sedi aj ten wah a samo o sebe je uplne namieste a sedi tam ako rit na serbel, podla mna super.
Je to na taky ten Cantrellov styl solicko. Vezmi si sola od Alice in Chains, vsetko su to skoro v podstate antisola - niekedy nemelodicke, tahave a aj tak tam sedia ako rit na serbel. Podla mna je to tvoje jeden z highlightov skladby
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
xing
stály hosť

« Odpoveď #18 kedy: 04. Júl , 2010, 08:20:19 »

tazko nieco vytknut akurat 1:51 mi sekne pesnicka  Bavím sa skvele mozno mi ju len zle stiahlo. nahodit este tak zmysluplne texty a ide sa...

Mne to takisto sekne - ked to prehravam cez plugin priamo v Opere. Ked to ale dam prehrat cez Winamp tak to stiahne pekne cele a prehra do konca.
« Posledná zmena: 04. Júl , 2010, 08:25:11 od xing » Zaznamenané
xing
stály hosť

« Odpoveď #19 kedy: 18. Júl , 2010, 12:17:20 »

Pridavam video z nahravania CD. V pozadi mozete pocut skladbu z noveho CD...

Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #20 kedy: 18. Júl , 2010, 12:18:59 »

Bez Orange to proste nejde ! :)
Zaznamenané

xing
stály hosť

« Odpoveď #21 kedy: 18. Júl , 2010, 12:28:26 »

Orange tam bol len do poctu, hlavny zvuk je z Marshall 1960AV
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 18. Júl , 2010, 12:29:09 »

vyzeras uplne jak loomis  Bavím sa skvele inak ppci zvuk.. hlavne jak sa tam spieva ze rust to dust.. chalani budu radi D:
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #23 kedy: 18. Júl , 2010, 12:31:09 »

Ako ochutnavku z pripravovaneho albumu prikladam jednu slovensky spievanu pesnicku...

Ocakavam kritiku.

je to vyborne. ma to stavu a tej slovenciny sa drzte. super gitary, spev aj bicie.
Zaznamenané
xing
stály hosť

« Odpoveď #24 kedy: 18. Júl , 2010, 12:31:40 »

vyzeras uplne jak loomis  Bavím sa skvele inak ppci zvuk.. hlavne jak sa tam spieva ze rust to dust.. chalani budu radi D:

Uz ma prirovnavali aj ku Corey Taylorovi, pripisujem si aj Loomisa...
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #25 kedy: 18. Júl , 2010, 13:19:05 »

vyborny, stavnaty zvuk, sound engineer odviedol velmi dobru pracu  Na zdravie!
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #26 kedy: 18. Júl , 2010, 18:12:49 »

super  Na zdravie!
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #27 kedy: 18. Júl , 2010, 20:38:11 »

To je Marshall JMP ten sound? No fasa, no fasa.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
xing
stály hosť

« Odpoveď #28 kedy: 18. Júl , 2010, 21:29:32 »

To je Marshall JMP ten sound? No fasa, no fasa.

JMP1 to nie je, vtedy som ho este nemal, na fotkach vyssie v teme su nejake srandy na co sa nahravalo

L kanal je Rocktron Piranha cez Marshall 9200
P kanal je Peavey Ultra 60

Slo to do 2 boxov: Marshall 1960AV a Orange

V niektorych pesnickach sa este priplietla Mesa Boogie Single Rectifier cez Engl XXL box
Zaznamenané
xing
stály hosť

« Odpoveď #29 kedy: 03. August , 2010, 07:19:30 »

Harem Heroes sa na Vas tesie aj na Motorockfeste (http://www.motorockfest.sk/) uz tento piatok o 19-tej.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.