FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 28. September , 2011, 10:11:42 » |
|
Asi hej, ten behringer spomínal aj v tom druhom videu... To už je riadna úchyláreň ten jeho gear, nehovoriac o tom, že z mnohých pedálov má zakúpených viac kusov
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 28. September , 2011, 10:23:08 » |
|
ak som dobre postrehol tak spominal ze ich ma okolo 300, ale pozeral som tie veci zatial len tak zbezne, takze mozno to bolo k niecomu inemu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 05. Október , 2011, 13:40:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 05. Október , 2011, 14:13:44 » |
|
stale som cakal kedy ten napad dvoch HB ktory uz maju na precisione hodia aj na jazz. tie nastroje nemusia hrat zle, ale neviem ci toto je cesta ktoru ludia od fendra cakaju. ked spravili opat reedicie 70 a 60 basgitar tak to malo velmi pozitivny ohlas, nehovoriac o novych american deluxe series basach.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 05. Október , 2011, 14:31:29 » |
|
veď to...tá "moderna" im akosi nesedí. Kto má byť akože cieľová skupina?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 05. Október , 2011, 14:33:24 » |
|
....ale nie je to hnus velebnosti, netreba sa na to pozerať zase až tak kriticky http://www.fender.com/en-SK/products/modernplayer/models.php?prodNo=0241502 k tomuto telebasu by som nemal žiadne pripomienky keby má block inlay-e a môže hrať pekne dunivo aj ostro, dobre má rozmiestnené snímače....k ostatným s humbuckermi by som tiež nebol až tak kritický, v oblasti modern bass nemajú veľmi čo ponúknuť, a keď už nevedia spraviť modern design tak možno spravili aspoň modern sound....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 05. Október , 2011, 14:48:02 » |
|
problemom je ze od firmy fender sa nijaka moderna neocakava a preto za chvilu o tychto nastrojoch nebude nikto ani vediet. lebo prave tieto pokusy su casto mexika s osidenym hw a nekvalitnym spracovanim. bodaj by som sa mylil a toto sa chytilo, preco nie. ale vacsina tychto pokusov stroskotala preto lebo ludia nemaju zaujem o cudesne koncepcie o ktorych si fender mysli ze su moderne. paradoxne classic series su mexiko a su na ne velmi dobre ohlasy - toto je to co ludia od fendra chcu - klasiku a nech je co najdostupnejsia.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 05. Október , 2011, 15:21:09 » |
|
... toto je to co ludia od fendra chcu - klasiku a nech je co najdostupnejsia.
suhlas !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 06. Október , 2011, 07:37:18 » |
|
ten telecaster bass ešte beriem, ale zvyšok...dám za pravdu Pištovi, kto túži po moderne, nesiahne po Fenderi. Keby radšej dbali na kvalitu osvedčenej klasiky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 06. Október , 2011, 08:51:05 » |
|
netreba sa zas len pozerat na dizajn, co ked niekto hladal prave tele s Peckami na bridgei a necku? ja by som to skusil, podla mna to musi byt zaujimave
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 06. Október , 2011, 09:03:32 » |
|
....neviem, z ročníkov 2009 a 2010 som z tých klasických alebo reissue modelov, alebo čo ležalo na predajni v tých rokoch niečo poskúšal a neviem, tie basy sa mi zdali totálne mŕtve, teda väčšina z nich bola bez fantázie....
....radšej výstrel do tmy než mŕtva klasika....veď čo ak sa im zadarí vyrobiť dobrú aktívku, parádne snímače a toto všetko osadiť do super dreva, tak to kľudne môže vyjsť....tým ale nemyslím priamo len túto radu modernplayer....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 06. Október , 2011, 11:05:25 » |
|
ved prave ze tieto pokusy o modernu nebyvaju s kvalitnymi snimacmi, ani kvalitnou aktivkou, ani kvalitnym drevom. su to len zlepence nejakeho napadu bez patricnej kvality a dotiahnutia. to sa aj snazim celu dobu povedat. a opat sa budem opakovat, bodaj by toto bolo inac. a to ze si v obchode nasiel mrtve basy neber ako bernu mincu pre mrtvu klasiku, lebo s najvacsou pravdepodobnostou keby tam bola ta moderna, tak v ovela lepsom stave nebude.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 06. Október , 2011, 18:03:40 » |
|
....o tom nepochybujem a keby som bol skúšal tu na SK tak nepoviem nič, ale v nemeckom Mníchove, kde sa tovar točí a vedľa Fendra boli ďalšie klasické značky ako Gibson a MM a z tých troch kúskov MM sa mi riadne zatočila hlave a nie len z ich ceny....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku