Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 00:09:27
Strán: 1 [2] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kNOw Way  (Prečítané 4811 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #15 kedy: 25. September , 2009, 15:59:11 »

spevak ma zaujimavy hlas, aj ked je jednoznacne pocut koho ma za vzor.. je to take neoriginalne cele, v songu mate trocha nasilu frazovanie, ale to je fuk.. nech na sebe spevak pracuje na tom stoja a padaju vsetky kapely.

Add vzor: Limp Bizkit?

Add originalita: Napis jednu originalnu slovensku rockovu kapelu.

Add spevak: Mohol by sa zlepsit.

Add na kom stoji kapela: Bubenik a basa, v tomto style to plati dva cle tri krat.

Add kombo: Tak hra kombo Bugera alebo Musicmanov Dual?  Žmurk
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #16 kedy: 25. September , 2009, 18:42:08 »

ten uvodny riff si sem uz niekedy nedaval? uz som ho niekde pocul  Bavím sa skvele

growl slusny, spev treba este zlepsit.
Zaznamenané

marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #17 kedy: 25. September , 2009, 19:23:07 »

ten "light" spev je totalny metronom....   hudobne je to chudobne ale viem si predstavit ze si na to trieskam hlavu o stenu....  bicie sa mi lubia...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #18 kedy: 26. September , 2009, 00:53:55 »

mna strasne na tom stve ta cista gitara s tou stupidnou vybrnkavackou, dost to ubera tomu songu, mozno keby to bolo nejak nepoznatelne skomolene nejakym "mudvayneovskym" efektom ale takto mi to fakt vadi.. inac co by som k tomu povedal... zboznujem numetal v starom style ako je stary korn, deftones, mudvayne alebo coal chamber, obcas to ma tie nalady.. nie je to zle, ale taktiez to vazna vec nie je. bol to dobry tah, ze ste si zariadili dobry zvuk nahravky kedze muzikantsky to zaujimave nie je o co jasne ze ani nejde.. vidno ze vas to bavi, pokuste sa dat tomu nejaky svoj rukopis a obohatil by som to aj nejakymi samplamy..tolko moj nazor
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #19 kedy: 26. September , 2009, 10:03:05 »

zaujímavé... mne sa zrovna tá čistá gitara páči  :)
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #20 kedy: 28. September , 2009, 09:10:44 »

zanedlho budu dalsie dva songy tak potom zhodnotite ako celok. toto je najjednoduchsia pesnicka ktoru mame.
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
korn24
stály hosť

« Odpoveď #21 kedy: 11. Október , 2009, 12:48:54 »

S RADOSTOU VAM OZNAMUJEM SME PRIDALI  SONGY Z NOVEHO EP. BUDEM RAD AK NAPISTE SVOJ NAZOR!
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #22 kedy: 09. December , 2009, 11:22:18 »

male interview s nami

http://www.birdz.sk/maslo/interview-kapelou-know-way/17487-clanok.html
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #23 kedy: 28. Apríl , 2010, 15:40:42 »

Zverejnili sme nase EP Illusion of Safety 2010 .. 5 pesniciek tri asi poznate ... rad si vypocujem nazory a keby nahodou nejaky koncik tak za cestovne radi dojdeme ...
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 28. Apríl , 2010, 17:24:56 »

budem hadat, dali ste zreampovat gitary na 5 songov ale zmiesat len tie stare tri a teraz ste k tomu nejak dorobili zvysne 2? Podla mna to zries tak ze oznacte za ep len tie 3 songy a toto si dajte ako nove "home" nahravky. 5 songov 90% ludi aj tak nevypocuje, 2,3 su idealne na ep
Zaznamenané
korn24
stály hosť

« Odpoveď #25 kedy: 28. Apríl , 2010, 22:07:59 »

budem hadat, dali ste zreampovat gitary na 5 songov ale zmiesat len tie stare tri a teraz ste k tomu nejak dorobili zvysne 2? Podla mna to zries tak ze oznacte za ep len tie 3 songy a toto si dajte ako nove "home" nahravky. 5 songov 90% ludi aj tak nevypocuje, 2,3 su idealne na ep

No spravil sa najskor jeden kvoli casu..potom dalsie dva...a teraz dva... od zaciatku sme vedeli ze ich bude 5. Vsetky su rovnako nahravane uplne.. len ine gitary a spev sa inde nahraval inac je vse stejne pri vsetkych. takze nechapem presne ako to myslis ty.
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 28. Apríl , 2010, 22:16:07 »

v pohode, len som si myslel kvoli tomu novemu songu co je prvy na BZ, pretoze su tam strasne odkurene prechody a celkovo bicie tam nemaju dobry priestor a tie stare tri songy zneju viac ako jeden mix,
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #27 kedy: 28. Apríl , 2010, 22:40:46 »

ked k tomu mozem nieco napisat tak bicie su EZ drummer a za pol roka uz som si nepamatal ako som to nastavil predtym dalej  na inych gitarach to bolo nahravane , mikrofony na spev boli ine vsetko co mi chalani poslali malo iny zvuk. a dokonca basa bola nahrata v inom tempe  :) a musel som ju spomalit a take vychytavky takze je to spravene v ramci moznosti......
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
korn24
stály hosť

« Odpoveď #28 kedy: 28. Apríl , 2010, 23:17:11 »

ked k tomu mozem nieco napisat tak bicie su EZ drummer a za pol roka uz som si nepamatal ako som to nastavil predtym dalej  na inych gitarach to bolo nahravane , mikrofony na spev boli ine vsetko co mi chalani poslali malo iny zvuk. a dokonca basa bola nahrata v inom tempe  :) a musel som ju spomalit a take vychytavky takze je to spravene v ramci moznosti......

presne tak  Bavím sa skvele v podstate musicman z hovna uplietol bic ktory v ramci moznosti aj plieska  Zdravíčko  Na zdravie!
Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« Odpoveď #29 kedy: 01. Jún , 2010, 00:51:32 »

zaujimavé bicie, také mám rád...

a inak celkovo v poho hudba, asi najviac sa mi páči to swalloved life...a tie vybrnkávačky na čistom zvuku sú podľa mňa fain...aj tie tie tvdé gitary sa mi páčia...
Inak sorry ak som v rýchlosti špatne započul niečo, či tak, ale nepostrehol som sóla a tak,, no nepovažujem to za chybu...
mne to tam nechýbalo nejako...
a keď sa tak zamyslím ani KoRn nie je zrovna hudba kde by boli sóla moc používané...ale tým nechcem povedať že ich kopírujete  Zdravíčko KoRn mám rád a v mojich ušiach to neznie vôbec ako mierne zmenený KoRn...

Na tom speve by sa mohlo pomakať, ale inak je to ok:) 
Keby niekedy je koncert v Púchove či neďalekom okolí by som možno aj pozrel, keep rockin  Na zdravie!
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
Strán: 1 [2] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 22 otázok.