Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 12:24:24
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 2.2.2010 EUROPE - Mestská Športová hala, Prešov  (Prečítané 11262 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #15 kedy: 03. Február , 2010, 09:54:35 »

naslepo v hluku uprostred haly rozoznas ci boli dve pesnicky po sebe hrane na rozdielnych LPckach?
Zaznamenané

o-yep sro
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #16 kedy: 03. Február , 2010, 09:56:40 »

Hovno zabíjajú, s tými EMGmu ten LP znie najlepšie, lebo ho má v podladení a na tých Tvojich pafkách by bol zvuk ako blato....
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #17 kedy: 03. Február , 2010, 10:16:56 »

Les Paul s EMG+chorus. Ono Johny sa nám už na albume Start From The Dark podal na Zakka. Široké vibráto a pentatonické licky, na ktoré treba brutálne silné paprče...fakt sa na TT teším.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #18 kedy: 03. Február , 2010, 10:23:14 »

naslepo v hluku uprostred haly rozoznas ci boli dve pesnicky po sebe hrane na rozdielnych LPckach?
nerozozna a može to zahrat aj na diamantke Bavím sa skvele To ani policajny vlčak nerozozna a ten ma iny sluch a čuch Bavím sa skvele
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #19 kedy: 03. Február , 2010, 10:47:54 »

Nestras. Tak to dufam, ze dnes budes mat dietu.  Zdravíčko
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 03. Február , 2010, 10:53:56 »

Navnadilka na dnes!  Som za vodou kámo

Omg, spvevak vyzera uplne jak moja teta. Teraz, ze pre koho z nich to je zle.  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 03. Február , 2010, 10:56:59 od Misko » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #21 kedy: 03. Február , 2010, 11:34:44 »

mne sa vobec nepači ako mu to hra ,kedysi to bola ina kava a aj hra Zdravíčko načo hra na tie gibsonky a ešte s tou elektrikou,to je taka gulatina
jedine Zakkovi to hra dobre ,ale on hra na 800ky 2203 a to je ina kavička
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #22 kedy: 03. Február , 2010, 13:44:35 »

nahodou na poslednom albume ma norum uplne ze poprdeli zvuk Na zdravie! aj nova tvorba sa mi viac paci ako 80s Na zdravie! ale tak samozrejme ze joe je strakater  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #23 kedy: 03. Február , 2010, 13:48:07 »

mne sa vobec nepači ako mu to hra ,kedysi to bola ina kava a aj hra Zdravíčko načo hra na tie gibsonky a ešte s tou elektrikou,to je taka gulatina
jedine Zakkovi to hra dobre ,ale on hra na 800ky 2203 a to je ina kavička

Ja popravde tiez neviem, naco sa davaju na lespool emg, ked to uz potom vlastne ani moc ako poctivy lespool nezneje. Ale budiz... :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #24 kedy: 04. Február , 2010, 10:12:08 »

Tak povedzte, kto ste boli? Podľa mňa celkom našlapaný koncert, hoci keď som Europe videl v USA, mal som lepší dojem. Ale to mohlo byť aj tým, že som vtedy stál v prvej rade. Zazneli všetky potrebné klasiky a (tuším) štyri kúsky z nového albumu. Norum striedal tri Les Pauly a jedno Véčko. Bol som lenivý odfotiť, čo má za plachtou, tak snáď to sem niekto nahodí. Tempest z času na čas bral do rúk dva Les Pauly a jednu akustiku. Všimol som si iba jedno zaváhanie. V skladbe Stormwind zopakovali posledný refrén a ukončili ju na znamenie, evidentne sa zamotali. Na Tempestovo znamenie sa končila aj Open Your Heart, ale tam to vyzeralo byť dohodnuté.

Tempestova hláška "stee po pitchi" nemala chybu :-D
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #25 kedy: 04. Február , 2010, 10:47:00 »

Ja popravde tiez neviem, naco sa davaju na lespool emg, ked to uz potom vlastne ani moc ako poctivy lespool nezneje. Ale budiz... :)
Ja popravde neviem na čo su lespooly Bavím sa skvele srandujem ked mne ten gulaty zvuk tak vadi (Okrem Wilda,ale toho som videl na strate s hambačom a bolo to orechovejšie)
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 04. Február , 2010, 10:50:21 »

Ja popravde neviem na čo su lespooly Bavím sa skvele srandujem ked mne ten gulaty zvuk tak vadi (Okrem Wilda,ale toho som videl na strate s hambačom a bolo to orechovejšie)

a to si kde videl? mas nejaky link?
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #27 kedy: 04. Február , 2010, 11:10:33 »

a to si kde videl? mas nejaky link?
v Canade v 92roku live koncert v Montreale a mal aj paku a zamky,hral na to par veci ja som skoro umrel,tak aj Doug Aldrich hral s Diom na nejacky superstrat s800kou a čista smrt....hovorim čo sa mne pači Zdravíčko
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 04. Február , 2010, 11:13:33 »

v Canade v 92roku live koncert v Montreale a mal aj paku a zamky,hral na to par veci ja som skoro umrel,tak aj Doug Aldrich hral s Diom na nejacky superstrat s800kou a čista smrt....hovorim čo sa mne pači Zdravíčko

ne vsak ja som sa normalne pytal lebo som o tom nikdy ani nepocul ani ho so stratom nevidel
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 04. Február , 2010, 11:14:33 »

Vyborne to bolo. Cakal som, ze sa budem viac nudit a nestalo sa ani nahodou! :) Motorband som vobec nevidel - ake to bolo? Prekvapivo vela ludi prislo, EUROPE aj EPG museli mat fajn pocit. Europe nalozili klasicke stare hity + nove jednoduche groove bomby. Oba typy skladieb mali svoje kvality. A narozdiel od Presova (spevak hovoril, ze vcera bol silny request na tutu skladbu) zahrali aj Carrie.  Beeee Gitary som moc podrobne nesledoval, lebo ma to nejak nezaujimalo. Ale viem povedat, ze ked mal v ruke oranzovo-cerveny (ako sa to vola,, sunburned? :D) gibson tak mi to znelo najlepsie. Na jeden brutalne podladeny song (to muselo byt nizsie ako standardna 7micka...uplny mešuga!) hral tusim na dajaky sedo-cierny gibson (cisielka a nazvy si dosadte podla svojich vedomosti). Bavili ma niektore fragmenty sol - inak mi to prislo stale na rovnake melodicke prekvakane kopyto - semtam by bodla flazoletka,tapping,arpeggio alebo paka a hned by to bolo omnoho putavejsie.  Zdravíčko Zvuk bol taky normalny - gitara trosku utopena miestami, ale dalo sa - povedal by som, ze poweredby mal na veceru taku skromnejsiu prazenicu s bielymi rozkami a paprikou, ktora stipala. Dieta to urcite nebola.  Som frajer
Nerozumiem len trom veciam
1.Ako mozu byt 2 vycapy na celu halu? The Fuck? Sa tvorili rady jak na Jarosove CD.
2.Naco je dobry VIP listok na statie, ked ich predaju tolko, ze tam su ludia viac namackani ako na klasickom stati "vzadu".?
3.A ak tu je niekto z Trnavy, tak mi prosim napsite, kde sa da najest po 23tej, lebo sme mysleli, ze hladom uz pookusujeme historicke centrum.  Zdravíčko

all in all fajn akcia
« Posledná zmena: 04. Február , 2010, 11:15:27 od Misko » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.