Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 00:31:41
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GAS  (Prečítané 1369 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

GAS
« kedy: 02. Október , 2009, 16:54:27 »

Nasiel som pekny a myslim ze aj vystizny clanok na problematiku GAS... odporucam http://guitar4christ.com/modules.php?name=News&file=article&sid=67
 Na zdravie!
inac moj nazor je taky ze je to obycajna zavislost podobne ako gamblerstvo... ja viem ze nepotrebujem vsetku tu aparaturu co mam ale stale si neviem pomoct  Na zdravie!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1 kedy: 02. Október , 2009, 16:57:15 »

Celkom dobry clanok, som rad ze sa ma to netyka :)
« Posledná zmena: 02. Október , 2009, 16:57:36 od Semish » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #2 kedy: 02. Október , 2009, 16:58:47 »

Bavím sa skvele dobry postreh... tak ty si potom ani nie kategoria 4 ze si to priznaju, ale este horsie  ha ha ha
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 02. Október , 2009, 17:12:06 »

ty to nielen ze mas ale to aj rozsirujes!!!!
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #4 kedy: 02. Október , 2009, 17:17:37 »

neviem preco kazdy stale rozobera GAS. Je to ako so vsetkym. Chlapci, co sa odbavuju s motormi na parkoviskach tiez stale menia disky ..
Je to obycajna uchylka, alebo zberatelstvo ak chcete. Ked na to clovek ma, nevidim problem. Takisto su zberatelia hudby, znamok, atd.

Hudba a s tym spojene nastroje je rozmanity pojem, je sialene vela odlisnych nastrojov, ampov a podobne. Je uplne normalne, ze clovek chce mat vsetko..
ked na to ma, go ahead. preco nie nakoniec.

Aj ked podla mna, v ramci nastrojov skor plati, ze su chlapci co si balalajky kupuju (ked mozu) aby boli a  vystavuju na stene a podobne a ti co na ne aj vazne hraju. Ked clovek pobrusi fora, vidi neskutocne vybavenia ludi, co to maju v obyvacke. Samozrejme je tazke zovseobecnovat.. ale mam pocit, ze hudobinci co naozaj hraju, moc casu na brusenie po obchodoch nemaju
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
udry
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 02. Október , 2009, 17:45:30 »

ale mam pocit, ze hudobinci co naozaj hraju, moc casu na brusenie po obchodoch nemaju
...no možno po obchodoch nebrusia a obchodníci im to nosia rovno domov,prípadne maju na to ludí, ale napr. D.Gilmour,Joe Perry,A.Lifeson,S.Howe,R.Nielsen maju stovky gitar,dokonca u niektorych sa hovorí o tisicke,ale ....... Ovšem  za ich dlhoročnu karieru mali dost času si niečo "nazbierat".
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 02. Október , 2009, 18:04:04 »

Nejde mi otvorit povodny link Je mi do plaču inak sranda, nikdy som o tom nepocul, ale z kontextu debaty si hovorim ci to nebude gear addiction syndrome a po hodeni do google sa mi zda, ze je to ono  :) je to teda ono?  ha ha ha co treba dat do vyhladavaca aby mi vyhodilo ten clanok?
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #7 kedy: 02. Október , 2009, 18:07:28 »

http://www.gearacquisitionsyndrome.com/

Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 22 otázok.