Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 22:59:39
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Paco De Lucia 14. 4. 2010 - BA  (Prečítané 7718 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« kedy: 10. Október , 2009, 08:49:50 »

14. 4. 2010 v Sibamac Arene v Bratislave zahra slavny Paco de Lucia

http://www.drhorak.sk/?con=404
« Posledná zmena: 10. Október , 2009, 08:50:16 od homar » Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384

LEBO JA SOM koko*t

« Odpoveď #1 kedy: 13. Október , 2009, 09:09:55 »

okamzite by som siel keby najlacnejsi listok nestoji 55 eur a to take miesto ze vidim Paca ako bodku a to mi za to nestoji to nechcem vedet kolko stoji listok aspom do stredu ha ha ha
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #2 kedy: 27. Október , 2009, 16:53:00 »

ked si kazdy mesiac odlozis 10 euro, tak si nasetris na listok. to sa da, len treba chciet
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #3 kedy: 27. Október , 2009, 18:10:30 »

lol...ake vstupne...paca si necham v takomto pripade velmi rad ujst.  :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #4 kedy: 27. Október , 2009, 18:14:18 »

to je kdo?  Bavím sa skvele za tucenu cakam aj vip entry a krevetove coctaily a sukromne zahratie mediteranean sundance.. (s plus 2 komparzistami navyse podla vlastneho vyberu.. )
« Posledná zmena: 27. Október , 2009, 18:14:59 od kaolko » Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #5 kedy: 27. Október , 2009, 18:18:47 »

Toto je presne politika nasich obchodnikov. Vo Viedni stali x rokov dozadu listky skoro rovnako .. ale to sa bavime o Viedni, nie o Bratislave.
Mega hanba !

odtrhnem si od huby a nepojdem tam, ani keby hral zlate tony, len aby som nepodporil usporiadatela a celu bandu okolo  Bleee
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #6 kedy: 27. Október , 2009, 18:33:24 »

to je kdo?  Bavím sa skvele za tucenu cakam aj vip entry a krevetove coctaily a sukromne zahratie mediteranean sundance.. (s plus 2 komparzistami navyse podla vlastneho vyberu.. )

kaviarový tovsty si zabudol !

a za hentakú cenu? to mám hodinu vo verejnom dome. a keďže na to niesom odkázaný, tak to mám na struny na 10 rokov dopredu.
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 27. Október , 2009, 18:53:38 »

Toto je presne politika nasich obchodnikov. Vo Viedni stali x rokov dozadu listky skoro rovnako .. ale to sa bavime o Viedni, nie o Bratislave.
Mega hanba !

odtrhnem si od huby a nepojdem tam, ani keby hral zlate tony, len aby som nepodporil usporiadatela a celu bandu okolo  Bleee

si si isty, ze to vidis spravne ? myslis, ze Paco si zapyta menej v BA, ako vo Viedni ? myslis, ze ten tunajsi usporiadatel sa na tom nejak extremne nabalikuje ?
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 27. Október , 2009, 19:19:13 »

Čo tu riešite? Nemate na vstupne? Zda sa vam vstupné moc?  No tak si kua pozrite Paca na youtube a mate to zadara. Bavím sa skvele
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #9 kedy: 27. Október , 2009, 19:36:36 »

si si isty, ze to vidis spravne ? myslis, ze Paco si zapyta menej v BA, ako vo Viedni ? myslis, ze ten tunajsi usporiadatel sa na tom nejak extremne nabalikuje ?

Myslim, ze ano. Ceny za koncerty velkych mien su sialene vysoke v globale, to vonku nevidis. Som si isty, ze prenajom haly vo Viedni stoji diametralne odlisne peniaze ako tieto nase "zvuk przniace" .. a vysledok ? Lacnejsi ticket ? Nie,

Vec dalsia, ceny ticketov sa vzdy snazia dimenzovat na kupyschopnost obyvatelstva mesta/krajiny, kde sa koncert kona, to u nas nevidis ..
(dnes to uz sice ani inde moc casto nevidiet)

Mnoho krat som zazil, ze koncert v Bratislave/ Kosiciach je v ramci rovnakeho turne najdrahsi (v porovnani s Prahou, eventulne Pestou)
Je rozdiel v cene adekvatny kvalite ? Podla mna nie, maximalne vo vztahu nepriamej umery

Poviem Ti priklad .. toto leto, Londyn. Pearl Jam v Millennium Dome, cena nieco okolo 40 quid, vies si predstavit, ze by u nas zahrali za podobnu cenu ? ja nie,

Jazzaky, jeden den 20 E. Okay cena ? podla mna nie.
Zober si hned za hranicami festival NovaRock, hudobne inde, princip v zasade rovnaky. BJD 3 dni - 90 E / NovaRock 3 day pass - 100 E
.. to co Ti nalozia na NovaRocku na tri dni mas na cely rok a nehovorim a sialenom servise a gigantickom ponati. Naklady kapiel na taky gig su uplne inde v porovnani s takym qvartetom. Okay, velky fest ma velke promo a diametralne odlisnu ucast ako BJD. Ale toto nie je moj problem, sponzori atd. Takisto giganticke financovie je potrebne na festival NV. Povedz mi, je realne, ze naklady na tri dni festivalu mozu byt v tychto pripadoch rovnake ? no way.

Keby som si mal ja ako fanusik Jazzu aj Rockovej muziky vybrat len jeden fest, povedzme kvoli nedostatku financnych prostriedkov, urcite volim NV.

A v neposlednom rade, zlozenie Jazzakov upada z roka na rok (velku rolu tym padom zohrava honorar zucastnenych = mensie "naklady").. a za toto chcu tolko penazi ?

Ja nemam problem, ist na koncert na druhy koniec Europy, alebo aj USA a tak aj casto robim... ale poviem Ti, jazzaky za 100 E z principu nedam.

Howq, Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #10 kedy: 27. Október , 2009, 20:05:01 »

tak ked to mas takto precitane, zacni organizovat koncerty u nas aj ty a nabalikujes sa tiez  Na zdravie! sice Ti v porovnani s Prahou a Viednou na ne nikto nebude poriadne chodit, takisto sa Ti sem ani tie hviezdy nebudu az tak hrnut a myslim, ze ani tie prenajmy nebudu diametralne nizsie, ako v Prahe a Viedni, ale inak sa urcite budes v plnke - vsak staci vypytat nekrestanske love za listok a je to :)

Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 27. Október , 2009, 20:53:59 »

mne nevadi, ze sa organizator vozi v bavoraku, ked mam pocit, ze je suma adekvatna sluzbe/ produktu.
Mam len skratka pocit, ze je velmi jednoduche dat "svetovu" cenu a vsadzat na taktiku " ches vidiet? zaplat si"

Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #12 kedy: 27. Október , 2009, 20:58:53 »

co ti presne vadi? ...sak sme na Slovensku....tu je taka situacia, ze vacsina ludi, ked ma prilezitost, tak straca chrbtovu kost a hrabe. Na taketo jednanie si mal byt davno zvyknuty(nevravim, ze ho mas vyslovene tolerovat).
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 27. Október , 2009, 21:20:53 »

NovaRock a Jazzaky su v princípe rovnake festy? No to ma podržte.
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #14 kedy: 27. Október , 2009, 22:02:29 »

tak tto som si tu precital peknu radu kokotin, len tak pre vasu zaujimavost takto vyzera zatial vypredanost stredneho radu http://www.ticketportal.sk/Predstavenie_Sektor_javisko_view.asp?IDPred=119917&ID_Sektor=100001675&IDPartner=0
a to je prosim pekne pol roka do koncertu. Toto neni stadionova akcia kde sa preda listkov kolko sa len chce, musi to mat svoju uroven a prisposobenie sa danej akcii. Minuly rok som bool na nom v prahe tusim skoro za 2000 ceskych, co bol najlacnejsi listok, no bol to jeden z najvacsich zazitkov. A ked sa tu bavime o pdnikani a robeni koncertov a nabalovani sa, tak si musi kazdy spocitat, ze kolko taka akcia stoji, ci sa t vrati atd... a zial slovaci su zvyknuti na to, ze ked maju dat za koncert viac jak 3 eury tak ohrnaju nosy a radsej idu do krcmy prejebat 20.
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.