matus
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 18. Február , 2011, 10:08:06 » |
|
Chalani, potreboval by som poradit. Rozmyslam, ako zvyraznit sola na mojom lampovom laney. Viem, ze sa casto pouziva EQ od bossu, alebo nejaky booster, len sa chcem spytat ako sa to bude chovat v paralelnej ef. slucke...Som v tychto veciach trochu zaciatocnik tak preto sa pytam, skusal som tam sd1-ku pichnut ale to nebolo dobre, potom viem o nejakej moznosti prepojit fx loop a levelom zvysit hlasitost na sola...co by ste odporucili, ak robim nieco velmo zle, tak dajte vediet, skusenosti mam malo....Kombo je lc 30, pred nim mam tu spominanu sd1-ku, trosku to nakopne clean kanal, aj skresleny takze s tym spokojnost. Uz len na sola nieco doriesit a vyzdvihnut hlasitost. Dik za kazdy nazor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 18. Február , 2011, 10:45:00 » |
|
do paralelnej budes tazko nieco davat na zdvihanie hlasitosti. jedine, ze by si tam mal cosi ako potak level a vedel s nim poslat vsetok signal cez slucku. inak nakopavat pred vstupom niecim na sposob SD, TS ... ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 18. Február , 2011, 14:47:29 » |
|
Chalani, potreboval by som poradit. Rozmyslam, ako zvyraznit sola na mojom lampovom laney. Viem, ze sa casto pouziva EQ od bossu, alebo nejaky booster, len sa chcem spytat ako sa to bude chovat v paralelnej ef. slucke...Som v tychto veciach trochu zaciatocnik tak preto sa pytam, skusal som tam sd1-ku pichnut ale to nebolo dobre, potom viem o nejakej moznosti prepojit fx loop a levelom zvysit hlasitost na sola...co by ste odporucili, ak robim nieco velmo zle, tak dajte vediet, skusenosti mam malo....Kombo je lc 30, pred nim mam tu spominanu sd1-ku, trosku to nakopne clean kanal, aj skresleny takze s tym spokojnost. Uz len na sola nieco doriesit a vyzdvihnut hlasitost. Dik za kazdy nazor. Ale u Laney sa da paralelna slucka velice jednoducho prerobit na seriovu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matus
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 18. Február , 2011, 17:33:57 » |
|
Ale u Laney sa da paralelna slucka velice jednoducho prerobit na seriovu No a nevies blizsie priblizne co to obnasa ? zvladnem sam ci radsej dat niekomu co v tom ma skusenosti...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 07. Marec , 2011, 18:37:27 » |
|
Boss SD1,OD3,Ibanez TS9,Marshall BB2,Maxon SD9 ... je ich vela ja používam teraz digitech bad monkey.. celkom fajné
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 15. Marec , 2011, 13:44:11 » |
|
ludia chcem si kupit linear power booster od elektro harmoniks... iba sa chcem spytat ci ten efekt nema nejake muchy kvoli ktorym by som ho nemal kupit... chcem to k plexine na taky ucel, ze si nastavim jemne nakraply zvuk a potom dupnem na toto a budem mat stavnate prirodzene skreslenie z hlavy... da sa to tak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 15. Marec , 2011, 14:28:08 » |
|
No booster ti asi veľa šťavy- gainu na plexi nespraví.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 15. Marec , 2011, 14:33:42 » |
|
ludia chcem si kupit linear power booster od elektro harmoniks... iba sa chcem spytat ci ten efekt nema nejake muchy kvoli ktorym by som ho nemal kupit... chcem to k plexine na taky ucel, ze si nastavim jemne nakraply zvuk a potom dupnem na toto a budem mat stavnate prirodzene skreslenie z hlavy... da sa to tak? k plexine JEDNOZNACNE odporucam JT Screamer. Odskusane, nema konkurencie. Presne tam doda to zrno a podpori Plexi Charakter.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 15. Marec , 2011, 14:37:44 » |
|
k plexine JEDNOZNACNE odporucam JT Screamer. Odskusane, nema konkurencie. Presne tam doda to zrno a podpori Plexi Charakter. mal som viacero tubescreamerov ale ma na nich sralo ze zmenia charakter zvuku trochu... preto chcem vyskusat clean boost... zatial som mal moznost pocut Carl Martin Hydra boost a to bolo uplne super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 15. Marec , 2011, 14:39:07 » |
|
k plexine JEDNOZNACNE odporucam JT Screamer. Odskusane, nema konkurencie. Presne tam doda to zrno a podpori Plexi Charakter. nedá sa k nemu ale dostať, teda mne janko neodpísal
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 15. Marec , 2011, 14:39:19 » |
|
MAJIK ALDRICH ROCKET FUEL Box.....overdrive aj boost v jednom, alebo SUHR KOKO BOOST.....potom dlho nič, potom MAXON OD-808, zas dlho nič, potom JT, IBZ TS9, IBZ808,SD-1......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 15. Marec , 2011, 15:05:20 » |
|
MAJIK ALDRICH ROCKET FUEL Box.....overdrive aj boost v jednom, alebo SUHR KOKO BOOST.....potom dlho nič, potom MAXON OD-808, zas dlho nič, potom JT, IBZ TS9, IBZ808,SD-1......
no ten suhr koko*t boost sa mi paci tiez najvac ale nemam tolko prachov overdrive nechcem ziadne, zafarbuju zvuk, mne sa paci drive take ako je na aparate, len potrebujem prepinat medzi cistejsim a plnym
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 15. Marec , 2011, 15:08:21 » |
|
a to sa neda s volume potakom spravit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 15. Marec , 2011, 15:14:03 » |
|
a to sa neda s volume potakom spravit?
da, uz som skusal, len by som mal rad to volume switchable... nepaci sa mi stale s tym krutit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 15. Marec , 2011, 15:17:45 » |
|
musis hrat na ten lespaul co mas a tam mas volume samostatne na snimace , tak cisty na krkovom so stiahnutym volume a skresleny na kobylkovom plny volume .... vidis usetril si
|
|
« Posledná zmena: 15. Marec , 2011, 15:18:05 od vikur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|