Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 07:31:21
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nakopávatko  (Prečítané 63576 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
DominicK
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« Odpoveď #180 kedy: 19. Január , 2012, 19:50:20 »

Danelectro CTO je presne k tomu (Timmy).
Danelectro CO ma vic zkresleni (OCD).
Zvex SHO nebo jeho klony, byvaji na bazaru. Zajimava moznost muze byt
Zoom PD01 prezdivany Klon Centaur pro chude (i kdyz koupit mimo stesti na bazaru uz jde asi jenom tady http://www.a-znastroje.cz/?akce=show&id=3981&node=74&komise=&find=zoom&name=-On-line-shop-Zoom-PD---01)

Osobne doporucuju CTO, vyborna krabicka za hubicku.

su nejake rozdiely medzi prvou a druhou verziou?
Zaznamenané
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #181 kedy: 19. Január , 2012, 20:16:11 »

su nejake rozdiely medzi prvou a druhou verziou?

Druha verze je po zasahu verejneho mineni mirne pozmenena aby to nebyla vykradacka Timmyho. Hraje ale taky dobre.

V1 uz asi nesezenes, ted se zacly dementne sponovat ceny na ebay, vyprodavala se i za 20 dnes ji chytraci nabizeji za 80 atd (stejne jako u tech Zoomu ktere chodily okolo 50 a ted najedou jsou i nabidky za 300 a podobne srandicky)
ja mam V1, druhy kytarista si koupil na jejim zaklade V2 a je spokojen. Timmy je krabicka specialne na nakopnuti lamp bez zmeny zvuku (na rozdil od typickeho TS mid humpu)
« Posledná zmena: 19. Január , 2012, 22:35:28 od hyenik » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #182 kedy: 19. Január , 2012, 22:03:37 »

Druha verze je po zasahu verejneho mineni mirne pozmenena aby to nebyla vykradacka Timmyho. Hraje ale taky dobre.

V1 uz asi nesezenes, ted se zacly dementne sponovat ceny na ebay, vyprodavala se i za 20 dnes ji chytaci nabizeji za 80 atd (stejne jako u tech Zoomu ktere chodily okolo 50 a ted najedou jsou i nabidky za 300 a podobne srandicky)
ja mam V1, druhy kytarista si koupil na jejim zaklade V2 a je spokojen. Timmy je krabicka specialne na nakopnuti lamp bez zmeny zvuku (na rozdil od typickeho TS mid humpu)
V1 ma moj kamos a nechce mi to predat.  Bavím sa skvele Jeden z TOP nakopavatiek, co som pocul. Podla mna to bude casom legendarny OD. :)
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #183 kedy: 19. Január , 2012, 22:20:31 »

všetko hovadiny  , kupit odo mna origo JRc a dat si postaviť modnutý Ts 808 , Ts9 alebo najlepšie OD1 a víde ta To cca 170e a máš to tam
vtip roka  Bavím sa skvele naco nieco spravit normalne, ked sa to da aj zlozito  Bavím sa skvele
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
stevino179
Hosť
« Odpoveď #184 kedy: 19. Január , 2012, 22:37:37 »

tak kup za 170 origo Ts8708 alebo OD1 a potom sa smej  Zdravíčko
Zaznamenané
hyenik
stály hosť

« Odpoveď #185 kedy: 19. Január , 2012, 22:50:26 »

V1 ma moj kamos a nechce mi to predat.  Bavím sa skvele Jeden z TOP nakopavatiek, co som pocul. Podla mna to bude casom legendarny OD. :)

no, spis je to hodne muziky za malo penez (teda bylo). To originalni TOP nakopavatko je tohle

Dano ma levne soucastky, debilne nepristupny koncentricky potak, vypada vpodstate hnusne ale za ty prachy :)
Ja osobne jsem nejaky velky rozdil mezi V1 a V2 nezaznamenal, takze kdo si nehraje na "forove legendy", tak bude spokojeny i s V2. Timmy ani neni vlastne drahy $129 akorat cekaci doby byly mnoho mesicu (ted ctu ze jenom okolo 3 ?) http://www.myspace.com/paulcaudio
ale zas ho ruzni filutove na ebay prodavali za 300, proc nemit rabat 230% ze ? :)
Ted se ale divam ze ceny sly dolu, a je to okolo 200, asi uz se to tolik neprodava :)
V cesku jeste dela "uberklony" Tombtones
(pro ty kdo hraji detske hry na magicke mojo NOS soucastky z doby pred objevem elektriny :))
ale ne, hrajou dobre, akorat ta omacka me vzdycky pobavi.

Jo a jeste jsem si vzpomel na Xotic RC booster, to je taky fajn pro tyhle ucely.
« Posledná zmena: 19. Január , 2012, 22:57:29 od hyenik » Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #186 kedy: 19. Január , 2012, 22:52:54 »

http://hudba.bazos.cz/inzerat/13679406/vintage-DOD-FX-50-Overdrive.php
sa čudujem že to ešte nikto davno nekupil
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #187 kedy: 19. Január , 2012, 22:53:59 »

tak kup za 170 origo Ts8708 alebo OD1 a potom sa smej  Zdravíčko
je to iba smiesny a trapny reissue ktory vlastne ani nie je dobry a urcite su to len vyhodene peniaze  http://www.zzounds.com/item--IBATS808 pripadne http://kytary.cz/ibanez-ts-808/HN082310/ ja len narazam na to, ze naco si komplikovat zivot s tym, ze dam si spravit nieco, co nemusi byt zarucene dobre (nemusi sa ti to zvukovo pacit a budes sa s tym babrat a babrat a vysledok ziaden, iba prazdna penazenka), ked je moznost kupit nieco overene za porovnatelnu cenu (nove) alebo lacnejsie (pouzite).
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
hyenik
stály hosť

« Odpoveď #188 kedy: 19. Január , 2012, 23:05:33 »

http://kytary.cz/ibanez-ts-808/HN082310/  ja len narazam na to, ze naco si komplikovat zivot s tym, ze dam si spravit nieco, co nemusi byt zarucene dobre (nemusi sa ti to zvukovo pacit a budes sa s tym babrat a babrat a vysledok ziaden, iba prazdna penazenka), ked je moznost kupit nieco overene za porovnatelnu cenu (nove) alebo lacnejsie (pouzite).

no takovy Kirk Behunek ma na to zrejme jiny nazor :)

« Posledná zmena: 19. Január , 2012, 23:06:13 od hyenik » Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #189 kedy: 19. Január , 2012, 23:05:51 »

a prečo všeci s prve ligy hraju na pôvodných   Ts 808 a Ts9  OD1 aj ten DOD 250 a prečo už o tie reissue už nieje zaujem a riešia sa náhrady a rôznych butiq vyrobcou a čo ja viem čo .... pre jeden posratý chip ktorý sa už riadne dlho nerobí inak su tie obvody na jedno kopyto a ked chceš tak si môžeš kombo nakopnúť aj obyčajným hocijakým Eq alebo LPB alebo hocčím ale už to neni ono že ano ..... štava štava
Zaznamenané
hyenik
stály hosť

« Odpoveď #190 kedy: 19. Január , 2012, 23:34:22 »

protoze vsechno stare je lepsi :)
plati to vzdycky, i pro digitalni veci (coz uz ani neni smesne)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #191 kedy: 19. Január , 2012, 23:54:15 »

no lebo to neni ziaden zazrak. DOD robil kopec skvelych efektov, aj ked nie su tak popularne, ako treabrs Boss, ale bustre im vacsinou nikdy moc nesli a to som ich vyskusal takmer vsetky...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #192 kedy: 20. Január , 2012, 05:59:58 »

protoze vsechno stare je lepsi :)
plati to vzdycky, i pro digitalni veci (coz uz ani neni smesne)

U gitar to tak vzdy nemusi platit. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
hyenik
stály hosť

« Odpoveď #193 kedy: 20. Január , 2012, 10:36:27 »

U gitar to tak vzdy nemusi platit. :)

to byla ironie, pro me je tahle manie smesna.
ale zrovna jsem cetl v uplne jine oblasti, ze to je mytus "zlateho veku" ulozeny hluboko v podvedomi lidstva, takze to bude neustale :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #194 kedy: 20. Január , 2012, 11:08:54 »

to byla ironie, pro me je tahle manie smesna.
ale zrovna jsem cetl v uplne jine oblasti, ze to je mytus "zlateho veku" ulozeny hluboko v podvedomi lidstva, takze to bude neustale :)

V podstate suhlasim. Ale napriklad co sa aparatov aj gitar tyka, v priemere sa mozeme myslim zhodnut, ze tie povodne modely mali kvalitnejsie materialy ako dnesne. Teda myslim oficialne znacky. Jasne, ze dobru Plexinu kupis aj dnes od Metroamps, ale nie od Marshallu. To iste plati aj o inych ampoch. O gitarach je to uz tazsia tema.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 23 otázok.