škatulkári
potrebujem radu s akým pedálom mám vykompenzovať svoj problém ,
nasledovný problém :
80% pesničiek repertoáru na koncertoch hrám na skreslenom zvuku , všetko v tomto smere je OK ,
ale tých 20% hrám na čistom Clean zvuku , + sem tam delay, fázer, flanger ,
problém je , že ten clean sound je gulatý , zahuhlaný , nie je moc výrazný v kapele, a stráca sa , potrebujem aby bol výrazný , konkrétny,
aparát mám DIY AC30 kde mám len TONE, GAIN , MASTER ,
viem si natočiť ten šťavnatejší agresívnejší Clean ,kt. je super výrazný v kapele , to čo potrebujem v pesničkách ,
je to taký overdrive ,kt. reaguje super na dynamiku , keď vybrnkávam s citom zvuk má super zvuk ,sustein, cweng ,
super zvuk ako chcem ,
LEN pri tomto nastavení Clean zvuku už škatulky - skreslenia znejú strašne prevaleno , samé zrno stredové , klasická pilka hnusná,
predpokladám ,že keď chcem hrať len Clean potrebujem dáky BOOSTER ,kt. mi zosilný signál ,
nemyslím tým zdvih VOLUME ale silu signálu ,kt. vie prebudiť lampy aby išli do svojho overdrivu ,
Tubescreamer mi nefungoval tak ako som chcel lebo odrezáva spodky , a bolo to uvrieskané ,
MXR micro amp mi dvihlo len volume ale zahuhlanosť ostala ,
Treble booster RM mi zdvihol moc hlasitosť a samozrejme výšky
dalej som kopec overdrivou skúšal ale tie všetky dávali moc skreslenia ,
ALEBOO pri malom gaine padal sustein spolu s celým zvukom a potom to boo celé také nasekané .. oničom
s ostatnými pedálmi nemám skúsensti ,
viete mi niekto tu na fóre v tomto smere poradiť
PS : tento problém mám veľa krát na všetkých aparátoch , a krkový snímač mi v tomto smere nepomáha lebo je basový akoby bez stredov ,