Za posledne tyzdne som mal pod nohami cca 15 boost pedalov, rozumej boost pedal s jednym gombikom, pripadne nejakou srandou navyse.
Napr. MXR MicroAmp, MicroAmp+, EP booster, MXR MC401/402, FullTone Fatboost, MajikBox RF, EHX, Radial BigShot, Throbak, Katana, Carl Martin, Clinch FX, atd...atd... barsco.
Z vyssie uvedenych som skoro vsetky skusal do Suhr Badger, 1987x a Vox AC30HW (narokom same jednokanale s UK charakterom) a jednoznacny vitaz mne osobne vysiel MXR MC401/402. Priezracne cisty boost, ktory zbytocne neblati a neskresluje basy, zaroven pridava velmi "sparkle" vysky.
Velmi ma bavi hrat s tymto pedalom a v podstate si uvedomujem, ze nepotrebujem ziadny OD v "boost" mode, vyslovene zmodernizuje cely sound, spevni ho a prida gain v zavislosti od nastavenia. Hned druhy, co sa mi pacil na atak, resp. na pocit z hry bol Radial a fajnovy hotrod cleanboost bol v tom MajikBoxe, ale tu zas lepsie pracoval pedal v "boost" mode, nez samotny boost.
Throbak STrange Master je skor treble booster, do Voxa totalna dokonalost, cize to zas neratam jak cleanboost. MicroAmp - oba skvele, akurat jemne prifarbuju zvuk, idealne na rytmicke crunche. EPcko ma zas vela basov, mne sa velmi paci do Fendra, prave kvoli jeho krasnej farbe, co prida do zvuku.
Pri BOOST pedaloch musi clovek vediet, co hlada. Kazdy vykonava inu funkciu a je na rozne styly. Urcite vcelku zabava hladat.