o 19:00 mi vola kamaratka ze ma dva volne listky do NTC, ze koncert sa zacina o 20:00. Asi tak som sa ocitol na koncerte legendarnych Massive Atack.
Nevedel som vobec co mam ocakavat kedze jedine co som od nich poznal bol song s klipom kde sa este nenarodene decko vala v bruchu zeny.
Koncert bol teda aspon z mojej strany plny prekvapeni, obzvlast ked som sa tam citil s mojim vekom (23) ako jeden z najmladsich navstevnikov.Akonahle sa sputila show tak mi padla sanka dole ktoru som ledva vratil po 2 hodinovom hudobnom orgazme.Masivna elektroshow s dvoma bubenikmi, dvoma DJmi, gitaristom, basakom a piatimi spevakmi nemala chybu.
Nezazil som este taku vec ze by panko, asi tak 40r, ktory "sedel" vedla mna poskakoval komplet cely vecer na tazke elektro a snim vacsina haly.
Uprostred koncertu sa uz vlnila cela hala. Kapela zozala obrovsky potlesk a museli sa dvakrat vraciat.
Vlna Massive Attack zmietla vsetko co jej stalo v ceste. Jednoducho super zazitok ktory neviem opisat slovami.
Ak ste tam niekto boli a viete to nejak konstruktivnejsie popisat co sa udialo pocas toho vystupenia tak sem s tym.
jedine co mi vadilo ze som bol kvoli autu na triezvo.