Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 20:53:35
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: jjaannkkoo  (Prečítané 14465 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #60 kedy: 04. September , 2010, 21:32:22 »

Ked uz sme pri tych nepodstatnych veciach, kabel nechyba?  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #61 kedy: 04. September , 2010, 22:13:33 »

Ked uz sme pri tych nepodstatnych veciach, kabel nechyba?  Na zdravie!
V poslednom videu? Sak mam bezdrat v gitare nie?  Bavím sa skvele Nie no, v izbe som si nevedel sadnut tak, aby som sa zmestil dvakrat pred PC. Tak som sa natocil v obyvacke cez webku na 8,9" NetBooku kde rozbehat cubase nieje sanca. A tahat koli tomu PC do obyvacky, len aby som mohol naraz nahravat zvuk aj natacat video sa mi nechcelo. Takze "viva la playback"  Na zdravie!
Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #62 kedy: 29. September , 2010, 14:34:58 »

Pred par dnami som sa zacal hrat s free VST pluginom od Lepou. Konkretne Le456 a k tomu impulz. Davam sem kratucku ukazku a porovnanie s mojim presetom v Amplitube.

signalova cesta klasika: sz520-->Screamer--> PC :)

* SZ520_emg81_AM.mp3 (313.47 KB - stiahnuté 157 krát.)
* SZ520_emg81_LE456_bright.mp3 (313.47 KB - stiahnuté 177 krát.)
« Posledná zmena: 29. September , 2010, 16:59:18 od jjaannkkoo » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #63 kedy: 29. September , 2010, 14:36:30 »

Pred par dnami som sa zacal hrat s free VST pluginom od Lepou. Konkretne Le456 a k tomu impulz. Davam sem kratucku ukazku a porovnanie s mojim presetom v Amplitube.
Dost priestorovo to hra. :)
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #64 kedy: 29. September , 2010, 15:13:54 »

neviem preco alebo cim to je ale amplitube mi nikdy nesedel zvukovo... snazil som sa mu uz dat par krat sancu ze sa stym pohram ale ani raz sa mi nepodarilo natocit nejaky dobry zvuk. Preto sa aj viac vraciam k revalveru alebo lepou ci uz acme vstckam. Doteraz som hraval viacmenej len cez to le456 ale vtej ukazke co si poslal sa mi ten amplitube paci viac.
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #65 kedy: 29. September , 2010, 15:17:53 »

mne sa paci viac ten lepou..pocul som viac jankovych ukazok rozne gitary AM vs Lepou a vzdy sa mi pacil viac Lepou, AM zneje oproti tomu viac zastreto, lepou zase viac zivsie
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 29. September , 2010, 15:29:14 »

ale ved to si kazdy nastavi tak aby to znelo dobre na jeho posluchu to tazko z takychto ukazok urcovat ako to hra konkretne u niekoho
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #67 kedy: 29. September , 2010, 15:41:24 »

amplitube sa mi menej paci, je tam pocut presne taku nejaku divnu vykastrovanost, co mi vadi na vsetkych amplitube odjakziva, aj na ich samotnych boxoch k preampu ked som skusal...
Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #68 kedy: 29. September , 2010, 15:51:47 »

amplitube sa mi menej paci, je tam pocut presne taku nejaku divnu vykastrovanost, co mi vadi na vsetkych amplitube odjakziva, aj na ich samotnych boxoch k preampu ked som skusal...
Presne, ta vykastrovanost sa zda chvilu fajn ale velmi rychlo omrzi. A tiez som skusal aj zvlast Amplitube boxy, a aj Amplitube do impulzu, a tak nejak sa zda ze to je v tych simulaciach boxov :)
Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #69 kedy: 29. September , 2010, 15:57:33 »

ale ved to si kazdy nastavi tak aby to znelo dobre na jeho posluchu to tazko z takychto ukazok urcovat ako to hra konkretne u niekoho
To je tiez pravda :) nemam ziadne referencne monitory, cize to nastavenie kompenzuje moje shitne repro a sluchadla. Ale chcel som sa aspon trochu podelit o moje "dojmy a pojmy"  ha ha ha
« Posledná zmena: 29. September , 2010, 15:58:42 od jjaannkkoo » Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #70 kedy: 13. Január , 2011, 15:00:08 »

Tuto nedelu som si nasiel chvilku cas a nahral dalsi cover. Je od mojej oblubenej kapely Parkway Drive. Celkom zaujimavy song, na niektorych miestach dost rychly downpicking a hammer-ons + pull-offs. Nakonci pekne solicko  :) ani som to nejak extra nedojebkal  Popiskujem si

Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #71 kedy: 04. Február , 2012, 15:55:15 »

Nahraval som to sice uz v lete, no postol len na facebook. Napadlo ma dat to sem aj ked poriadne oneskorene.

Ide o cover kde som nahral vsetky gitarove party a komplet naklikal bicie, takze v pozadi nieje original song.
Trochu ma mrzi ze som si nepozical aj basu. Potom by tam chybal uz iba spev.

Gitarky su nahravane cez Screamer808 rovno do zvukovky a potom v skusobni reampnute.
Bicie su EZdrummer DKFH vyroutovane do cubase a dalej upravene.

Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #72 kedy: 04. Február , 2012, 16:00:59 »

Nahraval som to sice uz v lete, no postol len na facebook. Napadlo ma dat to sem aj ked poriadne oneskorene.

Ide o cover kde som nahral vsetky gitarove party a komplet naklikal bicie, takze v pozadi nieje original song.
Trochu ma mrzi ze som si nepozical aj basu. Potom by tam chybal uz iba spev.

Gitarky su nahravane cez Screamer808 rovno do zvukovky a potom v skusobni reampnute.
Bicie su EZdrummer DKFH vyroutovane do cubase a dalej upravene.

pozeral som uz davnejsie, kvalita  Na zdravie! mas niekde este odlozeny mix?
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #73 kedy: 04. Február , 2012, 16:12:25 »

Pekne spravene. Inak k tym bubonom - ja poznam len stary EZdrummer, nie sice tu metalovu sadu co si pouzil, ale zvykol som si nedavat ziadnym uderom maximalnu velocity. Hlavne rytmicak znie lepsie, ked sa da velocity cca 100/128. Ked je furt naplno, tak je to take divne. A tusim to tak mas, tak mozes niekedy skusit menej velocity Žmurk
« Posledná zmena: 04. Február , 2012, 16:13:19 od Martinlm » Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #74 kedy: 04. Február , 2012, 17:07:52 »

Fajnota  Na zdravie! .
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 23 otázok.