Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 22:37:13
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kiss v Bratislave 29.5.2010  (Prečítané 10863 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
vallamps
pravidelný návštevník
Príspevkov: 184

valla sa vratil !!!

« Odpoveď #30 kedy: 30. Máj , 2010, 15:09:50 »

ako dlho hrali?
cca 2 hodiny  Bavím sa skvele
Zaznamenané

seci za jedneho jebem na seckych :p
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #31 kedy: 30. Máj , 2010, 17:04:56 »

hrali presne 2.15 minut, v stati pred publikom nebol ziadnen problem s bicimi. Stanley mal problem s hlasom, ale to sa odpustit da.. nevzdal to a snazil sa  Som frajer
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #32 kedy: 30. Máj , 2010, 22:57:45 »

http://kultura.sme.sk/c/5399159/kiss-ukazali-pravy-rockovy-cirkus.html

Na zdravie!
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník
Príspevkov: 634

« Odpoveď #33 kedy: 31. Máj , 2010, 00:45:57 »

Takze lepsie ako Marilyn Manson?  ha ha ha  Na zdravie!
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #34 kedy: 31. Máj , 2010, 00:50:55 »

...jeden zbytočný gitarista /VHT ULTRALEAD, MUSICMAN WOLFGAND, 2x12 CAE box+2x12 RECTO box....toho vôbec nebolo počuť, zvuk mal oproti Marshallu tenučký a uhuhlaný.... slušné songy a trochu nevýrazný spev, celkový dojem príjemný...
A nestali ste pred tym gitaristom v pravo? ze ste druheho nepoculi...
Lebo ja som aj toho druheho dobre pocul, bol som pred zvukarskou vezou. Celkom slusne sola daval klapec. Bolo vidno ze Eddie je jeho velky vzor.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #35 kedy: 31. Máj , 2010, 06:08:48 »

A nestali ste pred tym gitaristom v pravo? ze ste druheho nepoculi...
Lebo ja som aj toho druheho dobre pocul, bol som pred zvukarskou vezou. Celkom slusne sola daval klapec. Bolo vidno ze Eddie je jeho velky vzor.
stali sme v strede a pozerali co bude vymyslat, vrcholom jeho vystupenia bolo ked zoskakoval z bicich a strhol si pas s vysielackou.. este trosku pocvici a ma to zmaknute.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
malmsteen1
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #36 kedy: 31. Máj , 2010, 13:15:05 »

Na zdravie! dalsia SHOW za nami :) paraaaada , bravo bravo  Som metlak Bravooo stal som rovno pred podiom, jedine co ma prekvapilo, po koncerte mi nehucalo v usiach tak ako byva zvykom (po Malmsteenovi mi hucalo 2dni v hlave  Smútim ), mne sa zdal zvuk velmi dobry uz len z tohto pohladu, nebolo to upistane ani zahuhlavene...proste fajnovucko akurat :) je priam neuveritelne co ti chlapci stvaraju po tolkych rokoch :) a to mali za maj cca 20 koncertov, co by hocikoho polozilo .... moj obdiv  Zdravíčko
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #37 kedy: 31. Máj , 2010, 15:35:33 »

Perfektne to bolo.

Pocasie vyslo, kopec ludi som postretaval, pri vstupe bol Hummer Radia Aligator s neskutocnou jebackou :)
Ale kedze nemoze byt vsetko dokonale, tak bageta s platkom syra za 4 eura a fernet s kolou detto, ale nic to.

Toto bol svetovy koncert na urovni s najlepsou show aku som zatial videl. (alice cooper je v tesnom zavese).
Najlepsie su take koncerty, ked poznam od tej kapely tie 4 povinne hitovice ale napriek tomu sa cely cas bavim a uzivam si celu tu hudbu a show ktoru robili.
Za tie peniaze (pred branami sa dal kupit listok za 20 euro) to bola jedna z najlepsich koncertnych investicii ktoru mohli ludia spravit. :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #38 kedy: 31. Máj , 2010, 17:52:35 »

ja som bol vo viedni pred 2 rokmi a mal som zazitok. show je v takmer ta ista.
ale zacinam lutovat ze som nebol aj na interi, predsalen doma je doma.
bol som vsak pri stadione, aspon pocut som pocul. a videl aj na scenu z dialky. len som nemal dalekohlad. ale aspon som videl ako vyzera koncert z takeho panoramatickeho pohladu na celu mestsku cast. jak tie svetla ziaria do dialky.
zvuk aj ked som bol mimo stadionu sa mi zdal dobry. ja naopak neznasam prebasovany kopak a prebasovanu basu. mali velmi prirodzeny a vyvazeny zvuk. vsetky vokaly a nastroje bolo konkretne pocut.
Nemyslim ze mal problemy s hlasivkami, takyto ukricany je jeho bezny koncertny prejav. Komicka je trochu ta jeho rozmaznana vyslovnost.

Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #39 kedy: 31. Máj , 2010, 18:15:53 »

Nemyslim ze mal problemy s hlasivkami, takyto ukricany je jeho bezny koncertny prejav. Komicka je trochu ta jeho rozmaznana vyslovnost.

Nejde ani o ukričanosť, ale vynechával-preskakoval mu hlas a falzet bol úplne vyrevaný, nešiel mu.. Poznám, ako dokáže spievať, patrí medzi mojich obľúbencov, bol som na nich v Prahe, poznám ich koncerty aj unplugged z MTV, je to pán spevák.
Napriek tomu zvládal takto celý koncert a veľa vecí vyreval ešte veľmi slušne..
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #40 kedy: 31. Máj , 2010, 19:52:48 »

vlastne hej, nasiel som zaznam z bratislavy uz na youtube a je strasne chory ten falzet.  jak keby sliepku skrtili.
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #41 kedy: 31. Máj , 2010, 20:43:33 »

Vyborny koncert. Dva dni pred tym som bol na AC/DC a musim povedat, ze z koncertu Kiss som mal lepsi dojem.

Tu je este jedno dobre video z koncertu v Budapesti  Žmurk (0:50 - 1:20):
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #42 kedy: 01. Jún , 2010, 13:36:41 »

Výborná show, zabavil som sa, neľutujem, zahrali aj niekoľko mojich obľúbených peciek z ich tvorby.  Bravooo

Na druhej strane prvú polovicu koncertu poslabší zvuk, niežeby nebolo všetko počuť, bicie boli zle nazvučené, nemali šťavu, chýbali tomu basy, bolo to skôr celé stredovo upišťané, až po spoločnom sóle s gitaristom sa to zvukovo vylepšilo.
A Paul Stanley, môj inak obľúbený spevák, sa tu síce ukázal ako parádny showman, ale teraz mi jeho vystúpenie prišlo viac komické ako spevácke. Povýšil jeho (dúfam len včerajšie) hlasové indispozície na komickú hlasovú zábavu, kde vyrevával hlasivky pri svojich komentároch, hlas mu preskakoval, falzety nefungovali, ale celkový dojem to našťastie prevalcoval. Veľké plus, že nepoľavil a napriek tomu išiel úplne na doraz, až nechápem, že to vôbec ureval celé. :)  Ostatní spievali vynikajúco, spoločné vokály perfektné..  Zdravíčko

Na záver som veľmi spokojný, že som prišiel. Ale mohlo to byť ešte omnoho lepšie, keby bol Stanley v 100% hlasovej forme.

Hej hej, Stanley bol jasne chory, pokasliaval cez koncert, zo zaciatku mu to velmi slabo islo ale potom sa ako tak rozospieval. Dokonca vokaly v niektoryh Gene pesnickach ktore obvikle robieva nerobil a spieval ich Tommy namiesto neho. Šetril
Zaznamenané

Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #43 kedy: 01. Jún , 2010, 13:43:23 »

ja som bol vo viedni pred 2 rokmi a mal som zazitok. show je v takmer ta ista.
ale zacinam lutovat ze som nebol aj na interi, predsalen doma je doma.
bol som vsak pri stadione, aspon pocut som pocul. a videl aj na scenu z dialky. len som nemal dalekohlad. ale aspon som videl ako vyzera koncert z takeho panoramatickeho pohladu na celu mestsku cast. jak tie svetla ziaria do dialky.
zvuk aj ked som bol mimo stadionu sa mi zdal dobry. ja naopak neznasam prebasovany kopak a prebasovanu basu. mali velmi prirodzeny a vyvazeny zvuk. vsetky vokaly a nastroje bolo konkretne pocut.

Aj ja som bol vo Viedni a aj teraz a poviem ti, stadion je stadion. V hale to nieje take dobre. Show bola trochu pomenena, ale hlavne pre  mna bolo ze zahrali pesnicky stare, ktore predtym nehrali a patria medzi moje oblubene. Bol som brutalne prekvapeny ake to bolo super.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 03. Jún , 2010, 22:10:08 »

Prave kukám-/mtv austria/-  live Kiss na Rock am Ring. Paul stale hlasovo out,už ani medzi skladbami nedokáže poriadne vrieskat.  Inač nič moc, thajer stale soluje,až moc,bubenik sa nudí, a Gene stále vyplazuje jazyk.Dobre že som nešiel do Ba.  Žmurk  Edit. A prave idu Gena tahat na dakych lanach. Tak hadam im nedrbne dole. A ked,tak bude aspon vzrušo. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 03. Jún , 2010, 22:13:49 od udry » Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.