Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 05:01:19
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Cubo - Santana butchering - Europa  (Prečítané 2588 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« kedy: 25. November , 2009, 19:27:46 »

Hosi... cvicim teraz dalsieho santanu tak som vam ho nahral... co na to vravite?
http://www.edisk.cz/stahni/75826/europa.mp3_3.55MB.html

Pracujem teraz aj na nejakych vlastnych napadoch tak vam ich tu zasa ako za starych dobrych cias budem pridavat  Bavím sa skvele

KRITIKA VITANA Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 26. November , 2009, 14:02:45 »

celkom dobre hras. ale nepaci sa mi moc ta hra - divny zvuk a intonacia na hranici obcas... to su aktivne snimace a priamo po kably do pocitacu ?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #2 kedy: 26. November , 2009, 14:35:04 »

celkom dobre hras. ale nepaci sa mi moc ta hra - divny zvuk a intonacia na hranici obcas... to su aktivne snimace a priamo po kably do pocitacu ?

tak na feelingu musim este popracovat Na zdravie! toto konkretne je Cort X6 s Mightymite snimacmi cez Amplitube Metal a pouzita je simulacia tranzistora  Bavím sa skvele Samozrejme zvukovka M-Audio JamLab  Na zdravie!
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #3 kedy: 27. November , 2009, 08:40:01 »

mne sa to celkom lubi hlavne na konci....skoda tej intonacie na zaciatku v tej teme, inak hras ju akoby trosku vaiovsky:)...ale tie rychle frazy mas velmi pekne, take pestre, len tych bendy vylepsit
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #4 kedy: 27. November , 2009, 09:47:49 »

je to super live vykon :)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #5 kedy: 27. November , 2009, 11:23:42 »

Vdaka  Na zdravie! na intonacii popracujem... ono v sucasnosti hlavne cvicim techniku lebo sa potrebujem dostat naspat do formy po zlomeninach zapasti  Zdravíčko ale je pravda ze v tej intonacii mam casto problemy tak na nej musim popracovat  Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #6 kedy: 30. November , 2009, 20:07:37 »

Cafte... pridavam dalsiu ukazku, tentokrat je to akesi instrumentalne demo jednej mojej pesnicky pre gospelovu kapelku... gitary aj basa su amplitube, basa je squier jazz bass a gitara je moj schecter...
check it out: http://www.edisk.cz/stahni/96198/gospa.mp3_3.59MB.html
samozrejme kritika vitana Na zdravie!
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #7 kedy: 30. November , 2009, 21:15:33 »

skus si dat k tomu gitarovemu zvuku z prvej ukazky trosku reverbu a malinky delay..uvidis ze to bdue lepsie...na hentom zvuku by to znelo napicu vsetkym Zdravíčko
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 01. December , 2009, 10:34:45 »

skus si dat k tomu gitarovemu zvuku z prvej ukazky trosku reverbu a malinky delay..uvidis ze to bdue lepsie...na hentom zvuku by to znelo napicu vsetkym Zdravíčko

neviem prave ci tam delay aj nieje  Bavím sa skvele ale asi slaby
pozri si aj druhu ukazku  Na zdravie!
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #9 kedy: 01. December , 2009, 15:30:07 »

neviem prave ci tam delay aj nieje  Bavím sa skvele ale asi slaby
pozri si aj druhu ukazku  Na zdravie!
druha ukazka ma lepsi zvuk..ale furt si myslim ze by si s toho vedel vydolovat viac
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 01. December , 2009, 16:20:24 »

druha ukazka ma lepsi zvuk..ale furt si myslim ze by si s toho vedel vydolovat viac

posnazim sa  Na zdravie!
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #11 kedy: 17. December , 2009, 10:04:05 »

Vidis mne sa zas vaic paci ten prvy Zdravíčko
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #12 kedy: 17. December , 2009, 10:51:31 »

pri prvej ta obdivujem ,ze sa ti to chcelo ucit. posobi to na mna dost napato. k druhej si dal podklad staby ja. len nech uz mozes nahrat solovku. si si ho nasamploval ,alebo vyhral celu skladbu? druha sa mi zhruba od 3 min velmi lubi...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 17. December , 2009, 14:59:49 »

pri prvej ta obdivujem ,ze sa ti to chcelo ucit. posobi to na mna dost napato. k druhej si dal podklad staby ja. len nech uz mozes nahrat solovku. si si ho nasamploval ,alebo vyhral celu skladbu? druha sa mi zhruba od 3 min velmi lubi...

ale ved ten santana je jednoduchy :) mna by nebavilo ucit sa vaia a podobne psychotiny  Zdravíčko
tu druhu skladbu som nahral cely podklad aj basu aj gitaru ako celok... ja niesom velmi fanda samplovania co sa takychto neelektronickych veci tyka, lebo ked pocujem v piesni dvakrat to iste miesto s rovnakymi detailami tak ma za stolicky dviha...  ha ha ha akoze ale v techne mi to vobec nevadi... Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.